Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 Sep 2016 14:45 - 24 Sep 2016 14:47 #187992 by Blood Prince
Τελευταίο καιρό παίζω κυρίως Fifa 15.Πάντως εκεί που έπαιζα τουρνουά πρωτάθλημα αργεντινής με ξενέρωσε καθώς υποτίθεται οι 8 πρώτες προκρίνονται σε knock-out γύρο για να βγεί πρωταθλητής,βγήκα τρίτος στο professional επίπεδο δυσκολίας με την Boca Junior και μου έβγαλε warning you've been Knock Out from the Tournament lol....τώρα έχω βάλει να παίξω Bundesliga με την Schalke και Serie A με την Inter.

Παράλληλα εννοείται παίζω και το Scholar of the First Sin αλλά και Flight Simulator κάποιες φορές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Sep 2016 14:47 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2016 16:42 #187994 by Ilias Vasilopoulos
1) wow απο day 1,καναμε cap τον main και συνεχίζουμε lvling τους alt , legion πάντα.
2) fallout 4 πιο πολύ farming αυτόν τον καιρό δεν ακολουθώ το story line προς το παρών.
3) ρέτρο gaming,fighting κυρίως γιατί απλά τα σπάνε όσα χρόνια κιαν περάσουν :P (tekken tag,mk, sf3)

More
25 Sep 2016 13:15 - 25 Sep 2016 13:32 #188021 by Blood Prince
Εκεί που έπαιζα Serie A στο Tournament του Fifa 15 σήμερα...........στα 36 παιχνίδια με δύο παιχνίδια να απομένουν για το τέλος μου εμφάνισε ένα End Season................απίστευτα πράγματα.............μόνο στο Fifa 15 γίνονται αυτά..........ρε μα είναι δυνατόν.........δύο παιχνίδια ακόμα στο Calendar και στα καλακαθούμενα μου βγάζεις End Season ;

Ημουν πρώτος με την Inter στο Professional επίπεδο δυσκολίας,έβγαλα ισοπαλία με Λάτσιο και έχασα απο Γιουβέντους έπεσα τρίτος στο -2 απο τον πρώτο και μου πετάει ένα End Season δύο αγωνιστικές απο το τέλος.

Δεν μπορούσα να μην αναφέρω την εμπειρία μου εδώ.Το Tournament στο Fifa 15 είναι ότι να'ναι. Σόνι και καλά πρέπει να παίζω Career.Το Fifa 10 ήταν καλύτερο σε αυτά τα θέματα εκτός του ότι είχε και την επιλογή Season Mode που δεν υπάρχει στο Fifa 15.Το αναφέρω το Fifa 10 συχνά γιατί είναι το προηγούμενο παιχνίδι που είχα.

Τώρα σκέφτομαι να βάλω να παίξω Bundesliga αν και το πιθανότερο θα μου ξαναπετάξει End Season εκεί που δεν πρέπει. lol

Αυτά ήθελα να γράψω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Sep 2016 13:32 by Blood Prince.

More
25 Sep 2016 14:05 #188022 by Νικολής Ασημάκης
Έλιωσα ένα τριωράκι στο U με το Twilight Princess HD. Τώρα θα μπω για XCOM 2.

More
25 Sep 2016 20:57 - 25 Sep 2016 21:15 #188028 by Blood Prince
Αφού εκνευρίστηκα με το Fifa 15 καθώς ολόκληρο τουρνουά πήγε στράφι,επειδή έληξε χωρίς λόγο καθώς υπήρχαν δύο παιχνίδια ακόμα στο calendar (ίσως είναι ένα απο τα πολλά Bugs αυτό) αντί να παίξω Bundesliga και να χάσω τον χρόνο μου τσάμπα..κατέκτησα το Deutscher Pokal και μετά έλιωσα το Total War:Warhammer.Επέλεξα τους Dwarfs καθώς είδα πως αυτή η φυλή είναι πιο εύκολη. xD

Fifa 15 δύσκολα θα ξαναπαίξω εκτός αν έχω όρεξη για κανένα Career Mode γιατί να βάλω ολόκληρο τουρνουά και να μου το λήξει στα καλακαθούμενα χωρίς να δω τρόπαιο και χωρίς να παίξω όλα τα παιχνίδια δεν αξίζει τον κόπο.

Οπότε Total War:Warhammer και Scholar of the First Sin θα παίζω απο εδώ και πέρα,στον ελεύθερο χρόνο απο τα παιχνίδια που έχω αυτή την στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Sep 2016 21:15 by Blood Prince.

More
26 Sep 2016 01:27 #188034 by 001
Ξανακατέβασα LoL τώρα που έχει πάλι URF.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
26 Sep 2016 10:41 #188037 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά η χτεσινή μέρα με βρήκε να λιώνω στο XCOM 2. Μπόμπα παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
26 Sep 2016 11:47 #188039 by Georgios Manolis
Απο Pc αυτόν το καιρό δε παίζω και πολύ γιατί βλέπω walkthroughs με ξεχασμένα παιχνίδια αλλά θα επανέλθω σύντομα.Στο Ps4 τσίμπησα το The Division,πολύ καλό φαίνεται αν και έχει τα θεματάκια του,θα έχω ολοκληρωμένη γνώμη αργότερα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
26 Sep 2016 22:18 #188104 by Γιάννης Μοσχονάς
Duelyst μετα μανίας γαρνιρισμένο με μικρά διαστήματα από Goo Saga, ένα action platform υψηλού επιπέδου από έλληνες developers. Όσο ασχολούμαι με το Duelyst τόσο περισσότερο με τραβάει το gameplay του και οι υψηλές προκλήσεις που με περιμένουν στους ranked αγώνες.

More
26 Sep 2016 22:53 #188107 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μόλις τελείωσα τη 1η σεζον του D4 Dark Dreams Dont Die(4 ώρες πήρε) το οποίο από ότι είδα έχει μείνει στάσιμο εδώ και κοντά δύο χρόνια χωρίς να έχει βγει νέο επεισόδιο...Κάποιοι λένε ότι περίμεναν καλύτερες πωλήσεις στο port για PC, άλλοι ότι ο δημιουργός αρρώστησε και ότι τώρα είναι καλά και θα το συνεχίσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει το δεύτερο αλλά μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να συνεχίσουν το παιχνίδι γιατί είχε απίστευτα ενδιαφέρον και μυστήριο στόρυ και ωραίους χαρακτήρες. Παρ'όλα αυτά το optimization του σε PC είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Χάλια frame rate, πολλά κολλήματα και τα γραφικά δεν έχουν καθόλου καλό rendering. Το στόρυ του όμως είναι τρομερό και είναι κρίμα να μείνει μισοτελειωμένο.
Αυτό ίσως είναι ένα από τα κακά με τα episodic games... Όπως και να έχει να κάποιος το είχε στα υπόψιν μην το πάρετε γιατί δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η παραγωγή του, παρά μόνο αν το βρείτε σε discount.

Έπαιξα Left 4 Dead 2 με 2 φίλους μου για να κάνω ένα achievement που τελειώνεις ένα campaign μόνο με melee αλλά το χάλασα στο φινάλε που πυροβόλησα κατά λάθος με τα πιστόλια όταν με έριξαν τα ζόμπια.

Θα ξεκινήσω το Tropico 4, το οποίο είχα πάρει πρόσφατα τσάμπα, για να δω τι λέει.