Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Sep 2016 21:54 - 18 Sep 2016 21:55 #187758 by Γιάννης Μοσχονάς
Άρχισα το Duelyst, ένα ftp παιχνίδι με κάρτες στο steam και προβλέπω να κολλάω άσχημα μαζί του λόγω των ομοιοτήτων με το Magic the Gathering, θα δείξει.
Last edit: 18 Sep 2016 21:55 by Γιάννης Μοσχονάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2016 04:50 #187776 by Blood Prince
Σήμερα έλιωσα το Fifa 15 και επιτέλους κατέκτησα το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Notts County,μια ομάδα που την ανέλαβα απο την τρίτη κατηγορία Αγγλίας.Απλά Πώρωση. xD

PIC

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
19 Sep 2016 09:21 #187778 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ το Σάββατο που είχα χρόνο, έλιωσα ένα 12ωρο το Mad Games Tycoon. Μπόμπα παιχνίδι.

More
19 Sep 2016 12:39 #187780 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Εγώ το Σάββατο που είχα χρόνο, έλιωσα ένα 12ωρο το Mad Games Tycoon. Μπόμπα παιχνίδι.

Είναι τόσο καλό; Από το Game Dev Tycoon, αν το έχεις παίξει, είναι καλύτερο; Με το gave dev tycoon έκανα 2 Playthrough(16 περίπου ώρες) και το άφησα, καλό ήταν πάντως, είχε πλάκα.

More
19 Sep 2016 17:26 #187786 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote:

Zaratoth wrote: Εγώ το Σάββατο που είχα χρόνο, έλιωσα ένα 12ωρο το Mad Games Tycoon. Μπόμπα παιχνίδι.

Είναι τόσο καλό; Από το Game Dev Tycoon, αν το έχεις παίξει, είναι καλύτερο; Με το gave dev tycoon έκανα 2 Playthrough(16 περίπου ώρες) και το άφησα, καλό ήταν πάντως, είχε πλάκα.

Είναι πολύ καλύτερο. Έχεις μέχρι και επιλογή να γίνεις φουλ publisher, αρκεί να γεμίσεις το γραφείο σου με μηχανές παραγωγής cd κλπ.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
20 Sep 2016 11:55 #187805 by Γιώργος Φιλίππου
Αυτές τις μέρες παίζω Witcher 3 και Fifa 17 demo.
Στο Fifa παίζω το the journey και κάποια φιλικά με την Cpu.
Στο Witcher συνεχίζω με side quests και contracts , μέχρι να το τερματίσω.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
21 Sep 2016 17:27 - 21 Sep 2016 17:32 #187867 by Blood Prince
Τερμάτισα μέσα σε 8 ώρες το single player campaign του Bioshock 2 Remastered (στο ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή που είχα τερματίσει και το Original παιχνίδι του Bioshock 2) και τώρα έχω ακόμα να ασχοληθώ με το DLC Minervas Den.

Φοβερό παιχνίδι,είναι η τρίτη φορά που το τερματίζω (πρώτη φορά τερματίζω το Remastered αλλά τρίτη συνολικά μαζί με τις δύο που έχω τερματίσει το Original).Πάντως παρατήρησα πως ακόμα και το Remastered έτρεχε πολύ πιο γρήγορα στο Laptop μου απο όσο έτρεχε το Original όταν το τερμάτισα παίζοντας στο Desktop το 2010. :P

Για τα γραφικά είναι πιο ρεαλιστικά σε σχέση με το Original και οι όποιες διαφορές μεταξύ των δύο παιχνιδιών είναι αποκλειστικά στα γραφικά και καμία άλλη αλλαγή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Sep 2016 17:32 by Blood Prince.

More
21 Sep 2016 21:25 #187873 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Συνεχίζω το MGSV: The Phantom Pain, με πάνω από 130 ώρες gameplay. Σκοπεύω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ, μήπως πάρω κανά achiement. Επίσης, πήρα τα Games with Gold του μήνα και κατέβασα κάποια updates άλλων παιχνιδιών, οπότε η λίστα μεγάλωσε, τουλάχιστον, 2 φορές!
PC: LoL μέχρι να καεί ο εγκέφαλος και Stronghold Crusader HD. Επαναλαμβάνω πως είναι μία από τις καλύτερες αγορές μου από τα Steam Summer Sales!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Sep 2016 22:48 #187978 by Γιώργος Φιλίππου
Σήμερα έπαιξα τρεις ώρες Witcher.Έκανα 5-6 contracts και κάποια side quests.Συνεχίζεται η παιχνιδάρα!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
24 Sep 2016 00:02 #187982 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Hearthstone, Football manager 2016 με νέο save με την Everton και ως κυρίως γεύμα έχω το D4 Dark Dreams Dont Die, τελείωσα τον πρόλογο και το πρώτο επεισόδιο και είναι αρκετά μυστήριο και όμορφο.