Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
14 Sep 2016 09:51 - 16 Sep 2016 23:26 #187594 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συνεχίζω να προσπαθώ να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ με την Red Bull Leipzig στο FM 2016, 10η χρονιά ξεκινάει, 2 σερί χαμένοι τελικοί. Με κούρασε το συγκεκριμένο save, διότι ενώ έχω φτιάξει πολύ καλή ομάδα με νεαρούς που εξελίχθηκαν και ενώ πάω τραίνο και στο πρωτάθλημα και μέχρι τον τελικό, στον τελικό όλα πάνε στραβά...Κόκκινη, πέναλτι, λάθη των καλύτερων παικτών, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες...Άλλες 2 σεζόν δίνω όριο και μετά το παρατάω, διότι δεν παίζω άλλα παιχνίδια τώρα επειδή έχω επικεντρωθεί σε αυτό και έχω αρχίσει και κουράζομαι..
Last edit: 16 Sep 2016 23:26 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2016 10:11 #187596 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μεταπηδώ από Xenoblade Chronicles X σε Deus Ex. Αν και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως επιστρέψουν λίγο στο προσκήνιο τα Grim Dawn και GTA V, και μου ήρθε και μια όρεξη για να συνεχίσω το Pikmin 3.

More
14 Sep 2016 16:04 - 14 Sep 2016 16:06 #187609 by Blood Prince
Και σήμερα με το Scholar of the First Sin παίζω.Τελικά ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο όσο πίστευα.Απλά θεωρείται δύσκολο επειδή έχει κακή φήμη.Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν και έχει κάποια χαρακτηριστικά το παιχνίδι τα οποία ορισμένοι δεν τα γνωρίζουν και το θεωρούν πιο δύσκολο απ'ότι είναι.Κάποιοι αντίπαλοι για παράδειγμα δίνουν την εντύπωση πως είναι ανίκητοι ενώ όταν παλεύω μαζί τους αποδεικνύονται γατάκια και παίρνω πολλούς πόντους και ανεβαίνω level γρηγορότερα.Επιπλέον διαφορετικά το αντιμετωπίζεις όταν ξέρεις πως οι αντίπαλοι χάνονται κάποια στιγμή αφού σκοτωθούν κάποιες φορές και διαφορετικά αν ξέρεις πως θα τους βρίσκεις πάντα μπροστά σου κάθε φορά που χάνεις.Εξάλλου στην περίπτωση που ξέρω πως χάνονται θέλω να τους αντιμετωπίζω πολλές φορές για να μαζεύω πόντους ώστε να ανεβαίνω level.Τώρα είμαι level 30 και συνεχίζω. Οσο πιο πολλά level ανεβαίνω τόσο πιο εύκολα κερδίζω τους αντιπάλους.Το παιχνίδι έχει αρχίσει και μου αρέσει περισσότερο απ'ότι στην αρχή.Κόλλημα μιλάμε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Sep 2016 16:06 by Blood Prince.

More
15 Sep 2016 18:12 - 15 Sep 2016 18:16 #187648 by Blood Prince
Scholar of the First Sin και σήμερα,αντιμετωπίζω το boss Flexile Sendry.

Ενώ το χτυπάω πάντα ακόμα και μέχρι την μέση,χάνω συνέχεια.Κάποια στιγμή θα το νικήσω αλλά ελπίζω κάποια φορά (απο τις πολλές φορές που χάνω) να σκοτωθεί με ένα μόνο χτύπημα όπως συνέβη με τον Dragonrider.

Παράλληλα πέτυχα free στο steam το παιχνίδι No More Room in Hell αλλά διαπίστωσα πως είναι μόνο Multiplayer και μου την έδωσε κάπως καθώς ήθελα να είναι single player campaign.Παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Sep 2016 18:16 by Blood Prince.

More
16 Sep 2016 22:13 #187706 by Γιώργος Φιλίππου
Fifa 17 demo και Witcher 3.
Στο Fifa έπαιξα κάποια φιλικά με την cpu και στο Witcher κάποια side quests για κανένα δυωράκι.Αύριο το user review.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
16 Sep 2016 23:16 - 16 Sep 2016 23:25 #187708 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Στην 10η σεζόν σήκωσα επιτέλους την κούπα με τα μεγάλα αυτιά μετά από 3 χαμένους τελικούς(οι 2 συνεχόμενοι τις ακριβώς προηγούμενες χρονιές) Κατέκτησα και το Super Cup, και την Bundesliga και το Γερμανικό Κύπελλο, σύνολο 4 τίτλοι σε μια σεζόν! Στο Τσου Λου μάλιστα έκανα το μυθικό επίτευγμα του 13/13, κάτι που δεν έχει γίνει από καμία ομάδα στην πραγματικότητα. Ώρα για αποτοξίνωση από το μανατζερ. αργότερα θα ξεκινήσω save με την Everton στην Αγγλία αν και το συγκεκριμένο με την Leipzig θα το παίζω που και που γιατί δέθηκα μετ την ομάδα διότι αποτελούταν από πιτσιρικάδες που έκανα μεγάλους παίκτες. Λέω να ασχοληθώ τώρα ή με το A story about my uncle, που είναι σχετικά σύντομο ή το Transformers Devastation.
Last edit: 16 Sep 2016 23:25 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
17 Sep 2016 09:25 #187712 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχω αφήσει λίγο το PSP και ξεκίνησα το Bayonetta στο Wii U. Επικό! Παράλληλα βάζω και λίγο Rayman Raving Rabbids 2 για να γελάει η γυναίκα μου με τα Rabbids και με εμένα που κουνιέμαι σαν παλαβός με τo Wii mote! :P :P :P :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Adododo!!!

More
18 Sep 2016 15:23 #187740 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Με το A Story about my Uncle ασχολούμαι και είναι ένα όμορφο παιχνίδι σαν ιδέα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Είναι και πολύ μικρής διάρκειας από ότι έχω διαβάσει, λογικά σήμερα θα κάτσω να το τελειώσω.

More
18 Sep 2016 15:33 - 19 Sep 2016 04:55 #187742 by Blood Prince
Εγώ αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα απο το Scholar of the First Sin και να συνεχίσω το Fifa 15.Παίζω στο Career Mode με την Notts County στην premier league και είμαι πρωτοπόρος.Παράλληλα περιμένω να κατέβει το Bioshock 2:Remastered στο steam για να το λιώσω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Sep 2016 04:55 by Blood Prince.

More
18 Sep 2016 17:36 #187750 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το A story about my uncle, 4 μόλις ώρες και κοστίζει 13 ευρώ. Τσιμπημένη τιμή διότι και αυτό που προσφέρει είναι μετριότατο. Μέτρια, ξεπερασμένα γραφικά αν και είχε όμορφα και ιδιαίτερα τοπία. Κακός ηχητικός τομέας, με voice acting χωρίς ζωντάνια και οι υπόλοιποι ήχοι όπως και το ost δεν ξεχωρίζουν. Το χειρότερο ήταν το στόρυ, ενώ είχε μυστήριο και ενδιαφέρον, τελειώνει απότομα χωρίς να εξηγήσει τίποτα και σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Σε όσους αρέσουν τα adventure και το έχουν σταμπάρει πάρτε το μόνο σε discount, δεν τα αξίζει τα λεφτά του και το very positive που έχει στα steam reviews το θεωρώ πολύ υπερβολικό. Τώρα θα ξεκινήσω το D4: Dark Dreams Don't Die ένα Ιαπωνικό graphic adventure για το οποίο από όσα έχω διαβάσει μου φάνηκε ενδιαφέρον.