Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
27 Jul 2016 15:56 #185375 by Δημήτρης Κουτσιουμάρης
Έχω μπει σε survival mood αυτές τις μέρες και θα ασχοληθώ με το The Solus Project, το 7 Days to Die, το ARK και την early access του We Happy Few.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2016 16:05 #185378 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Χθες τελείωσα το Spec Ops: The Line. Ωραίο action shooter, ωραία γραφικά και μουσική. Είχε θεματάκια στο χειρισμό και κάποια glitches. Η υπόθεση του πάντως είναι πάρα πολύ καλή για shooter, έχει και διαφορετικούς τερματισμούς και σε βάζει σε πολλές σκέψεις. Τώρα παίζω το Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.

More
01 Aug 2016 00:39 #185654 by Αντώνης Λίτινας
Παίζω το doom συνέχεια και το nba2k16 για να ηρεμήσω ανάμεσα στους αγώνες.

More
01 Aug 2016 17:35 #185685 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Sherlock Holmes Crimes and Punishments, ωραίο ήταν μου άρεσαν οι υποθέσεις και το gameplay. Χθες ξεκίνησα το Mafia II και το έφτασα στο 9 chapter, συνολικά είναι 15. Καλούτσικο είναι.

More
02 Aug 2016 02:12 #185693 by Καλλινίκη
Επιτέλους βρήκα και αγόρασα το Silent Hill Downpour και εννοείται πως το ξεκίνησα μιας και είναι άλλο ένα κορυφαίο franchise της κατηγορίας Survival Horror. Μου άρεσε πολύ μπορώ ειδικότερα το gameplay βολεύει αρκετά. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το βιβλιαράκι που έχει τον χάρτη, τα objectives και τις οδηγίες χειρισμού.

*Τα Resident Evil τα συνεχίζω όποτε δεν βαριέμαι αλλά έχω και χρόνο μιας και τα έχω τερματίσει όλα, έτσι δεν βιάζομαι να τα τερματίσω.

More
02 Aug 2016 17:52 #185706 by Γιώργος Φιλίππου
Λιώνω Metal Gear Solid V:The phantom Pain

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
02 Aug 2016 20:43 #185712 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Μέτα τον τερματισμό του main story του Mafia II ,έβαλα το NBA 2k16 άλλα θα συνεχίσει σε 1-2 μέρες όταν θα έρθει νέο gamepad. Μαζί με το NBA ήρθε η ωρα να τελειώσω επιτέλους το MGS V the phandom pain.

More
02 Aug 2016 20:57 - 02 Aug 2016 20:58 #185713 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Mafia II, δε μου άρεσε καθόλου, μέτριο στη καλύτερη. Είχε καλά γραφικά για την εποχή του, ωραία μουσική και setup από '50ς ΑΛΛΑ: Άθλιο gameplay, ο χειρισμός του είτε είσαι on foot, είτε σε αμάξι είναι προβληματικός. Τις μισές ώρες του παιχνιδιού τις πέρασα μέσα σε αμάξι πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο για τις αποστολές και για να ολοκληρώσω τις αποστολές, απίστευτα κουραστικό. Το τέλος του ήταν απλά άθλιο, δεν μπορώ να πω γιατί λόγο spoiler, αλλά πραγματικά σου αναιρεί ότι έκανες και ότι πέρασες στο παιχνίδι. Κακή κόπια GTA. Έχει κάμποσα DLC αλλά δεν πρόκειται να τα κάνω γιατί δεν βλέπω το νόημα όταν δεν μου άρεσε το main παιχνίδι. Ίσως ασχοληθώ μετά από καιρό μαζί τους.

Προχωράω στο Wolfenstein: The Old Blood. Περίπου 5-6 ώρες gameplay είναι από ότι είδα, οπότε ελπίζω αύριο να το έχω τελειώσει και αυτό.
Last edit: 02 Aug 2016 20:58 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
03 Aug 2016 05:03 - 04 Aug 2016 20:20 #185735 by Blood Prince
Fifa 15 παίζω αυτές τις μέρες και λέω να συνεχίσω μετά απο καιρό το Total War:Warhammer στο οποίο έχω το faction των Vampire.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Aug 2016 20:20 by Blood Prince.

More
04 Aug 2016 20:19 #185822 by Blood Prince
Στο Fifa 15 έχω την Γκέτεμποργκ και παίζω πρωτάθλημα Σουηδίας αλλά επειδή το έχω βάλει στο δύσκολο επίπεδο αποκλείστηκα απο την Αρσεναλ στην φάση των 32 της Euroleague (έτσι αποκαλείται το Europa στο Fifa 15)..στο πρωτάθλημα Σουηδίας τερμάτισα δεύτερος και στην δεύτερη σεζόν είμαι πάλι δεύτερος με 10 αγωνιστικές να απομένουν απο το τέλος.Στην τρίτη σεζόν σκοπεύω να κατακτήσω το Europa.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης