Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 Jul 2016 14:53 - 24 Jul 2016 14:59 #185147 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadowrun: Dragonfall ένα turn based cyberpunk RPG. Εκπληκτικό plot και lore με υπέροχους χαρακτήρες και πάρα πολλές επιλογές που σε οδηγούν σε αρκετά διαφορετικά φινάλε (να τα βλέπει η Telltale αυτά). Αν και είχε κάποια προβλήματα στο gameplay και η έλλειψη voice acting ήταν κουραστική, γιατί είχε άπειρους διαλόγους. Θύμιζε αρκετά το πρώτο Deus Ex στην εξέλιξη της πλοκής, πολύ ωραίο παιχνίδι ειδικά για όσους λατρεύουν τα cyberpunk και turn based παιχνίδια.
Last edit: 24 Jul 2016 14:59 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2016 20:17 - 24 Jul 2016 20:19 #185154 by Blood Prince
Πριν λίγο τερμάτισα το πρώτο επεισόδιο απο το παιχνίδι Life is Strange...μαζί με την εξερεύνηση μου πήρε περίπου τρεισήμισι ώρες.

Η μουσική ήταν χαλαρωτική και το Story ήταν ελκυστικό.Μου άρεσε η ικανότητα του χαρακτήρα να γυρίζει τον χρόνο πίσω και όταν αντιλήφθηκα αυτή την ικανότητα και το πόσο χρήσιμη ήταν με πώρωσε ακόμα πιο πολύ στο να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το επεισόδιο.

Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν τηλεοπτική σειρά.Δεν θα έλεγα πως είχε μικρή διάρκεια αλλά ικανοποιητική και δεν μου άφησε καμία αναπάντητη ερώτηση όσον αφορά το σενάριο.Η μόνη απορία η οποία ας πούμε μου έμεινε,και δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στην συνέχεια,ήταν απο που πήγαζε αυτή η ικανότητα του χαρακτήρα να γυρίζει τον χρόνο αλλά και να προβλέπει μελλοντικά γεγονότα.Μια ικανότητα για την οποία απορεί ακόμα και ο ίδιος ο χαρακτήρας προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Μιλάμε το επεισόδιο ήταν φοβερό.Μπράβο στην Square Enix.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Jul 2016 20:19 by Blood Prince.

More
25 Jul 2016 01:04 #185157 by Γιάννης Νικολάκης
πλέον και λόγω καλοκαιριού το έχω ρίξει αποκλειστικά σε sports games, με το pes 2016 και nba 2k16 να έχουν την τιμητική τους.

More
25 Jul 2016 09:13 #185161 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα το Grim Fandango Remastered. Δεν το είχα παίξει ποτέ και τώρα έπιασα για πρώτη φορά την remastered έκδοση. Ακόμα στην αρχή είμαι, φαίνεται ευχάριστο αλλά από ότι διάβασα είναι πάρα πολύ δύσκολη στην επίλυση των γρίφων, διότι δεν υπάρχουν καθόλου hints. Χωρίς walkthrough είναι λέει σχεδόν αδύνατο να λύσεις κάποιους γρίφους. Προς το παρόν καλά πάει αν και είμαι στο year 1 του παιχνιδιού.

More
25 Jul 2016 17:20 - 25 Jul 2016 17:23 #185185 by Blood Prince
Σήμερα ξεκίνησα και παίζω Dead Space 3 Classic Mode μετά απο καιρό.Είμαι στην τέταρτη αποστολή στο διαστημόπλοιο Roanoke και έχω κολλήσει εκεί που πρέπει να καταστρέψω τα πλοκάμια ενός τέρατος.Χρησιμοποιώ τα όπλα του πρώτου μόνο Dead Space χωρίς να μπορώ να κάνω αναβάθμιση που σημαίνει προκαλώ μικρότερη ζημιά,είναι και πιο ζόρικοι οι αντίπαλοι καθώς είναι ανεβασμένο το επίπεδο δυσκολίας,νομίζω στο classic mode μπαίνει αυτόματα στο Hard οπότε ζόρικα τα πράγματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Jul 2016 17:23 by Blood Prince.

More
26 Jul 2016 12:48 #185285 by Georgios Manolis
Τελείωσα επιτέλους το Soma,νόμιζα οτι δε θα τελειώσει ποτέ. :blink:
Πρώτα να πω πως είχε το καλύτερο σκηνικό σε βυθό που έχω δεί σε παιχνίδι(sry Bioshock αλλά έτσι είναι).Στο Bioshock απλά υπήρχε το νερό το έβλεπες απο μέσα απο τις εγκαταστάσεις και έπαιζες ένα μικρό κομμάτι στο Bioshock 2.Στο Soma το 50% είναι μέσα στο νερό.
Λεπτομέρια σε ψάρια και φυτά,αρκετά καλά animations και γενικά πράγματα που περιμένεις να δείς σε διαφορετικό βάθος του οκεανού κάθε φορα,αντικείμενα που αιωρούνται στο νερό.Δε θα πω περισσότερα γιατί θα θεωρηθούν ως spoiler.
Η A.I. σε κάποιους εχθρούς είναι scripted αλλά σε κάποιους άλλους απρόβλεπτη όπως του Alien Isolation.
Ιστορία και υπόθεση που σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ύπαρξη σου,το μυαλό σου και γενικά ένα mindf@ck περιποιημένο που μόνο η Frictional ξέρει να σου το σερβίρει με τέτοιο τρόπο ώστε να θέλεις κι άλλο.
Μουσικάρα που προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση απο ambient ήχους που σε ταξιδεύουν ,chase themes που σε τρομάζουν ακόμα πιο πολύ απ' οτι σε τρομάζει αυτό που σε κυνηγάει,μέχρι επικές μουσικές όταν ανακαλύπτεις κάτι στο βυθό.

Με λίγα λόγια μια απο τις ωραιότερες εμπειρίες που είχα σε παιχνίδι,όχι βέβεια απο τις τρομακτικότερες.Φταίει ίσως που δεν έχω σωστό ήχο στο Ps4.Είμαι σίγουρος οτι με ένα headset θα πάθουμε ότι πάθαμε με το Amnesia.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
26 Jul 2016 14:41 - 26 Jul 2016 14:45 #185294 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote: Τελείωσα επιτέλους το Soma,νόμιζα οτι δε θα τελειώσει ποτέ. :blink:

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι φαίνεται το Soma και έχει βγεί και σε PC.

Τo classic mode στο Dead Space 3 είναι αρκετά ζόρικο γιατί όχι μόνο τελειώνουν οι σφαίρες και δεν έχω πολύ ενέργεια αλλά και δεν μπορώ να το αποθηκεύσω όποτε θέλω και όπου θέλω κάτι που συνέβαινε βέβαια και στο κανονικό παιχνίδι. Χθες το παράτησα αν και μπορεί να το δοκιμάσω άλλη στιγμή πάλι και σκέφτομαι να ασχοληθώ με το Total War:Warhammer ή με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin.Ακόμα κάποια στιγμή μπορεί να ξαναρχίσω το πρώτο επεισόδιο στο Life is Strange για να πετύχω κάνα δύο achievements ακόμα στο steam και επειδή μου άρεσε αρκετά το παιχνίδι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Jul 2016 14:45 by Blood Prince.

More
26 Jul 2016 16:27 #185304 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελικά το Grim Fandango είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι περίμενα. Κανένα απολύτως hint και πρέπει να μου έρθει έμπνευση για να βρω τις λύσεις. Το συνεχίζω αλλά παίζοντας το λίγο κάθε μέρα, ταυτόχρονα θα παίζω και άλλα παιχνίδια. Δεν μπορώ να σπαταλώ τόσο χρόνο απλά και μόνο για να βρω ένα στοιχείο, χαλάει και τη συνοχή του παιχνιδιού. Τώρα παίζω και το Spec Ops: The Line. Σαν κλώνος του call of duty είναι, έχει υπέροχα γραφικά αλλά κάποια θέματα στο gameplay και είναι σχετικά δύσκολο. Έχει πολύ μυστήριο plot και μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές ανατροπές.

More
26 Jul 2016 22:47 #185332 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τελος με deponia σμρ και άρχισα ξανά Mafia 2 ελπίζοντας αυτή την φορά να το τελειώσω κιόλας(μιας και το ειχα αφήσει παλιότερα στη μέση ) :)

More
27 Jul 2016 13:03 - 27 Jul 2016 13:07 #185364 by Georgios Manolis

Prince of Persia 30 wrote:
Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι φαίνεται το Soma και έχει βγεί και σε PC.

Ναι ενοείται οτι έχει βγεί και σε Pc καθότι η Frictional απο κεί ξεκίνησε,δε μπορούσε να μη το βγάλει για Pc.
Αν έχεις παίξει κάποιο απο τα Penumbra games η το Amnesia: The Dark Descent η απλά σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια θα το αγαπήσεις το Soma.
Μαζί με το Alien Isolation πιστεύω οτι ήταν τα 2 καλύτερα sci fi horror games του 14 και του 15 αντίστοιχα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 27 Jul 2016 13:07 by Georgios Manolis.