Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Jul 2016 17:39 #184812 by Georgios Manolis
Τελείωσα το Apex Protocol του ArmA 3 solo,μόνο για δυνατούς λύτες!Είναι φτιαγμένο για να παίζεται co op και φαίνεται απο το respawn system αντί του save system,κακή επιλογή απο τη B.I.Επίσης δεν χρησιμοποιεί όλα τα assets του expansion στο campaign και είναι σχετικά μικρό.Αλλά έχει πολύ δυνατό story που κλείνει με τον σωστό τρόπο την East Wind campaign της Λήμνου.Διαφέρει πολύ απο τα συνηθισμένα CoD και BF όπου οι αμερικάνοι είναι οι καλοί κι όλοι οι άλλοι κακοί.Όλοι μπορούν να γίνουν κακοί αν τους δωθεί η ευκαιρία.Επίσης θίγει ένα θέμα που ξέρουμε η υποψιαζόμαστε οτι συμβαίνει αλλά έχει ξεχαστεί όπως πολλά άλλα.
Μόλις βάλω SSD στο Pc μου ίσως ανεβάσω βιντεάκια που παίζουμε multiplayer στο νέο νησί.

Πρίν λίγες μέρες τσίμπησα το SOMA για Ps4.Εντάξει το παιχνίδι είναι φρίκη...ωραία φρίκη.Μια μίξη Bioshock και Penumbra.Το εικαστικό θυμίζει Bioshock και στον παιχτικό τομέα θυμίζει πιο πολύ Penumbra και λιγότερο Amnesia.Με πόρωσε άσχημα πάλι!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2016 18:00 #184815 by Βασιλης Γαλανος
Dragon Age Inquisition(μεγαλο καψιμο),Metal of Honor:Pacific Assault και κανα ματσακι L4D ή HotS αραια και που για μενα.
Δυστηχως βεβαια το Dragon Age Inquisition,μου παρουσιαζει μερικα προβληματα,αφου κανει crash μονο του,καθε φορα που αντιμετωπιζω καποιους συγκεκριμενους εχθρους ή αν πηγαινω σε καποιες περιοχες.Κατα τ'αλλα βεβαια ειναι παιχνιδαρα.
Bioware-εγγυηση!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
19 Jul 2016 20:47 - 19 Jul 2016 20:48 #184827 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Saints Row: Gat out of Hell αν και μικρής διάρκειας το main story είχε αρκετά side missions και ήταν διασκεδαστικό!
Μετά έπαιξα το How to Survive αλλά ήταν τόσο άθλιο παιχνίδι σε χειρισμό και γενικότερα στον τρόπο παιχνιδιού και το concept που το παράτησα και δεν θα ξανά ασχοληθώ.
Τώρα παίζω το Shadowrun: Dragonfall- Director's Cut. Ενδιαφέρον cyberpunk RPG, μέχρι στιγμής ωραίο φαίνεται.
Last edit: 19 Jul 2016 20:48 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
20 Jul 2016 23:23 #184928 by Blood Prince
Medal of Honor: Pacific Assault και έχω κολλήσει απο χθες σε μια αποστολή λίγο πριν το τέλος στο level Kokumbona Village B αλλά δεν με βλέπω να το τερματίζω ποτέ. Εχω χάσει 500 φορές στο ίδιο σημείο..

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Jul 2016 01:28 #184936 by Panos Ftm
σημερα το προγραμμα ειχε far cry primal B) B)

More
21 Jul 2016 01:55 #184937 by Χρήστος Φλεβοτόμος
Dark Souls 3, θα προσπαθήσω να βγάλω ένα Boss (Abyss Witchers) που με έχει ταλαιπωρήσει πολύ 3 μέρες τώρα.

More
23 Jul 2016 00:03 - 23 Jul 2016 00:12 #185073 by Blood Prince

Prince of Persia 30 wrote: Medal of Honor: Pacific Assault και έχω κολλήσει απο χθες σε μια αποστολή λίγο πριν το τέλος στο level Kokumbona Village B αλλά δεν με βλέπω να το τερματίζω ποτέ. Εχω χάσει 500 φορές στο ίδιο σημείο..

Επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες και σκοπεύω να τερματίζω τα παιχνίδια τα οποία έχω,τουλάχιστον κατά πλειοψηφία,σήμερα το συνέχισα,πέρασα το εμπόδιο που με είχε δυσκολέψει και κόλλησα πάλι στην αποστολή Flyboys.Είναι η προτελευταία αποστολή στο Medal of Honor και παράλληλα αρκετά ζόρικη λες και πρόκειται για flight simulator.Καλούμαι να οδηγήσω αεροπλάνο β'παγκοσμίου πολέμου και αφού καταστρέφω έναν πύργο μου βγάζει πως πρέπει να καταστρέψω και άλλα..... ε εκεί μου την δίνει.Αρκετά ζόρικη η αποστολή.

Εκτός απο το Life is Strange το οποίο κατεβάζω απο steam σκέφτομαι παράλληλα να ξαναπαίξω Dead Space 3 μετά απο καιρό.Αν θυμάμαι καλά έπαιζα Classic Mode το οποίο ξεκλειδώνεται αφού το τερματίσω και χρησιμοποιώ μόνο τα όπλα του πρώτου Dead Space με αυξημένο επίπεδο δυσκολίας.Αναμένεται λιώσιμο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jul 2016 00:12 by Blood Prince.

More
23 Jul 2016 13:04 #185087 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: Mainάροντας, κυρίως, το καλύτερο Support όλων των εποχών (Braum), πήγα από Gold V (εκεί με πέταξαν τα provisional) στο Platinum V, για πρώτη φορά. Βλέποντας πως, ακόμα, παίρνω 25άρια από κάθε νίκη, σκοπεύω να συνεχίσω τα ranked μέχρι να φτάσω Diamond, όπου και θα τα σταματήσω, για να ξαναξεκινήσω στην επόμενη season. Μιλάω για το League of Legends, για όσους δεν κατάλαβαν. :P
Xbox One: Xbox Live Gold. Μετά από πόσα χρόνια με Xbox 360 και Xbox One, το όνειρο να αποκτήσω Gold συνδρομή έγινε πραγματικότητα. Έκανα update Halo 5 και Killer Instict και πέφτει τρελό κάψιμο! Όσοι παίζετε Halo 5, αφήστε το gamertag σας στο subforum "Online" για να σας κάνω add να παίξουμε μαζί!
Windows Phone: Με αφορμή την αλλαγή συσκευής (από Nokia Lumia 530 σε Microsoft Lumia 640 LTE), browseαρα περαιτέρω το Store, για να βρω εφαρμογές και παιχνίδια που δε μπορούσα να κατεβάσω στο προηγούμενο κινητό μου. Βρήκα έναν καταπληκτικό emulator για Gameboy, Gameboy Colour και Gameboy Advance, ο οποίος είναι πανεύκολος στην χρήση! Βρήκα και ένα site που έχει 100αδες ROMs για πολλές παλιές κονσόλες, κατέβασα πολλά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Pokemon Red, και παίζω με τις ώρες!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Jul 2016 16:09 #185105 by Μάρκος Ασκανιάν
The Darkness II (PS3). Αίμα, καφρίλα, βία αλλά τα "σπάει". Το είχα τερματίσει παλιότερα και στο 360 αλλά το βρήκα στο PS3 και είπα να το ξεζουμίσω κι σε αυτή την έκδοση.

Adododo!!!

More
24 Jul 2016 02:25 - 24 Jul 2016 02:26 #185127 by Blood Prince
Πριν λίγο κατάφερα επιτέλους και τερμάτισα το Medal of Honor:Pacific Assault και το έβαλα στην λίστα με τα παιχνίδια τα οποία έχω τερματίσει.Η ικανοποίηση που νιώθω δεν περιγράφεται,αφού μου έσπασε τα νεύρα στο τέλος.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jul 2016 02:26 by Blood Prince.