Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
13 Jul 2016 11:39 #184243 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Και εγώ το είχα παίξει με την αδερφή μου λίγο και όταν κατάλαβα ότι το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να τρέχω το παράτησα.
Resident Evil Zero HD. Καλή επιλογή κάνατε μιας και είναι φοβερό παιχνίδι. Εγώ το έπαιξα πρόσφατα στο Easy γιατί ήθελα να το τερματίσω γρήγορα για να ξεκλειδώσω τον Wesker.
Αυτά τα Resident Evil αν επιλέξεις normal ή hard είναι παλούκια, μόνο να τρέχεις θέλει και που και που να σκοτώνεις κανένα. Να φανταστείς το 2 στο dreamacast έχει περισσότερους βαθμούς δυσκολίας, το normal έβαλα και όταν πυροβολούσα ένα ζόμπι έμενε ξαπλωμένος, δεν σηκωνόταν, περιμένοντας να περάσω για να με δαγκώσουν. Μιας και ξέρω όλες τις πίστες απ' έξω σκέφτομαι να τα αρχίσω στα normal και hard.

Στο hard είναι πραγματικά παλούκι. Για να ρίξεις ένα leech zombie θέλει όλο το γεμιστήρα από το magnum και με 1-2 hit πας άκλαφτος. Και ο σκορπιός στην αρχή ήθελε περίπου 80 σφαίρες από το πιστόλι και 9-10 από καραμπίνα.
Είναι πραγματικό challenge στο hard.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2016 11:51 #184246 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Ρε παιδιά, εγώ έχω λιώσει το Knights of the Old Republic. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή! Μ'αρέσει που έχει όλη αυτή την ιστορία να αναπτύσετται μέσα από τόσο μακρούς διαλόγους. Αν και θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να ακούσω όλους τους διαλόγους, αυτό δε γίνεται και πρέπει να "προσέχω" τι λέω και με ποιον. Και πάλι όμως είναι φοβερό για τόσο παλιό παιχνίδι.

Πραγματικά παιχνιδάρα και τα 2 είναι εξαιρετικά παιχνίδια! Έχει πολύ στορυ και με τις επιλογές στους διαλόγους μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Το πρώτο μου άρεσε περισσότερο.

More
13 Jul 2016 12:47 #184252 by Georgios Manolis
Αυτές τις μέρες παίζω το Dreamfall Chapters που τσίμπησα απο τα steam sales.Και περιμένω να κατεβεί το Apex για το ArmA 3 οπότε θα με χάσετε για λίγο καιρό,όοοοοοχι ρε πλάκα σας κάνω. B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
13 Jul 2016 13:48 #184257 by Καλλινίκη

Shikabane_Hime7 wrote: [

Στο hard είναι πραγματικά παλούκι. Για να ρίξεις ένα leech zombie θέλει όλο το γεμιστήρα από το magnum και με 1-2 hit πας άκλαφτος. Και ο σκορπιός στην αρχή ήθελε περίπου 80 σφαίρες από το πιστόλι και 9-10 από καραμπίνα.
Είναι πραγματικό challenge στο hard.

Παρατήρησα ότι το 2 είναι πιο παλούκι από το 3. Επειδή εγώ το παίζω το 2 στο dreamcast εκτός από την original έχει και το arrange mode (νομίζω κάπως έτσι λεγόταν) εκεί όλο τρέχεις δεν κάνεις τίποτα άλλο. Και τρέχουν και τα ζόμπι και όσες σφαίρες και να τος ρίξεις δεν πεθαίνουν ξανασηκώνονται. Μια απόπειρα έκανα στο arrange mode και ούτε στο αστυνομικό τμήμα δεν κατάφερα να μπω.
Το 3 είναι κάπως πιο εύκολο αλλά πρέπει να τρέψω όλη την ώρα να ξεφύγω απ' ότι ζόμπι βγαίνουν. Καλά για τον Nemesis δεν το συζητώ...
Στο συγκεκριμένο αξίζει το challenge στα άλλα mode!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
14 Jul 2016 12:58 #184311 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Kalliniki Όντως το 2 είναι πιο δύσκολο από το 3 και το 1 δυσκολότερο από το 2. Καλά το arrange mode πρέπει να είναι τρελό παλούκι, ποτέ δεν το έπαιξα. Βασικά στο 3 το μόνο πρόβλημα, αλλά μεγάλο πρόβλημα, είναι ο Nemesis που σε κυνηγάει όλη την ώρα.

Χθες βράδυ ξεκίνησα το Divinity: Dragon Commander, δεύτερο παιχνίδι που παίζω από τη σειρά Divinity. Θεική μουσική, δύσκολο και περίεργο gameplay μέχρι να το συνηθίσω. Θυμίζει πολύ Risk.
Επίσης ξεκίνησα έπειτα από πολύ καιρό playthrough στο Vampire: Bloodline Masquerade με Malkavian(λατρεμένη clan)χαρακτήρα μιας και δεν είχα ξανά παίξει με αυτούς.

More
14 Jul 2016 15:12 #184321 by Omnibot
Ολοκλήρωσα το Halo Reach (Xbox One) και τώρα Ratchet & Clank στο PS4. Και έχω αφήσει ανοιχτά μέτωπα ακόμα με Burnout Legends (PSP), Killzone: Liberation (PSP), New Super Mario Bros Wii (Wii), Donkey Kong Jungle Fever (DS απαίσιο!) και Ridge Racer Unbounded (PS3). Πολλά και ενδιαφέροντα games. ;) :cheer: :lol:

More
14 Jul 2016 16:22 #184323 by Καλλινίκη

Shikabane_Hime7 wrote: Kalliniki Όντως το 2 είναι πιο δύσκολο από το 3 και το 1 δυσκολότερο από το 2. Καλά το arrange mode πρέπει να είναι τρελό παλούκι, ποτέ δεν το έπαιξα. Βασικά στο 3 το μόνο πρόβλημα, αλλά μεγάλο πρόβλημα, είναι ο Nemesis που σε κυνηγάει όλη την ώρα.

Χθες βράδυ ξεκίνησα το Divinity: Dragon Commander, δεύτερο παιχνίδι που παίζω από τη σειρά Divinity. Θεική μουσική, δύσκολο και περίεργο gameplay μέχρι να το συνηθίσω. Θυμίζει πολύ Risk.
Επίσης ξεκίνησα έπειτα από πολύ καιρό playthrough στο Vampire: Bloodline Masquerade με Malkavian(λατρεμένη clan)χαρακτήρα μιας και δεν είχα ξανά παίξει με αυτούς.

Στο Arrange Mode τα ζόμπι δεν πεθαίνουν πέφτουν και ξανασηκώνονται. Τελείωσαν όλες οι σφαίρες μου σχεδόν και δεν πέθαινε.
Όντως το 1 είναι ακόμα δυσκολότερο από το 2 και στο Easy. Έχω παίξει το Director's για PC (το αρχικό παιχνίδι με τα παλιά γραφικά) και την Remaster Έκδοση στο Wii. Και στις 2 εκδόσεις αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση το ammo σου ό,τι και να κάνεις αργότερα έχεις χάσει μιας και εμφανίζονται όλο νέα ζόμπι και τέρατα.

Το Vampire: Bloodline Masquerade είναι φοβερό παιχνίδι και ένα από τα αγαπημένα μου. Και εγώ την ίδια clan διαλέγω μιας και έχει πιο καλές δυνάμεις από τα υπόλοιπα clan. Μιας και μου το θύμισες ευκαιρία να το ξανααρχίσω και να διαλέξω και άλλο clan.

More
16 Jul 2016 01:55 #184486 by Blood Prince
Σήμερα τερμάτισα το single player campaign του Battlefield:Hardline Standard Edition αλλά με έπιασαν τα νεύρα.

Ο λόγος είναι πως περίμενα τουλάχιστον στην τελευταία αποστολή στο δέκατο επεισόδιο να έβλεπα μια τοποθεσία όπως την εικόνα που επισυνάπτω αλλά τελικά αποδείχτηκε πως είναι απο το DLC Betrayal.Ενας λόγος παραπάνω καθώς την έβλεπα ως background στο main menu του παιχνιδιού.Οι τοποθεσίες πάντως του DLC Betrayal φαίνονται πιο ωραίες απο αυτές του βασικού παιχνιδιού.

btw Τώρα έχει σειρά το Medal of Honor-Pacific Assault με τα γραφικά στο ultra.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Jul 2016 14:56 #184517 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το campaign του Divinity: Dragon Commander, περίπου 14 ώρες μου πήρε. Παρά τα κάποια αρνητικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε γενικές γραμμές και με άφησε ευχαριστημένο. Ήταν το 2ο από την σειρά Divinity και θα παίξω και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή. Τώρα έχω 4-5 παιχνίδια που αγόρασα πρόσφατα και δεν ξέρω ποιο να παίξω, θα αποφασίσω με κλήρωση xD

More
16 Jul 2016 22:04 - 16 Jul 2016 22:10 #184540 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα και τελείωσα το Oxenfree, ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι που εξελίσσεται με 5 έφηβους σε ένα νησί. Πραγματικό αριστούργημα. Έχει ένα σωρό επιλογές οι οποίες αλλάζουν το στόρυ αλλά και το φινάλε(έχει 5-6 διαφορετικούς τερματισμούς με αρκετές παραλλαγές ο καθένας). Αυτά να τα βλέπει η ΑΘΛΙΑ Telltale που μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ με τα παιχνιδάκια της και τις δήθεν επιλογές που έχουν...
Σε όσους αρέσουν τα indie games θα το λατρέψετε.
Last edit: 16 Jul 2016 22:10 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.