Shikabane_Hime7 wrote: Kalliniki Όντως το 2 είναι πιο δύσκολο από το 3 και το 1 δυσκολότερο από το 2. Καλά το arrange mode πρέπει να είναι τρελό παλούκι, ποτέ δεν το έπαιξα. Βασικά στο 3 το μόνο πρόβλημα, αλλά μεγάλο πρόβλημα, είναι ο Nemesis που σε κυνηγάει όλη την ώρα.
Χθες βράδυ ξεκίνησα το Divinity: Dragon Commander, δεύτερο παιχνίδι που παίζω από τη σειρά Divinity. Θεική μουσική, δύσκολο και περίεργο gameplay μέχρι να το συνηθίσω. Θυμίζει πολύ Risk.
Επίσης ξεκίνησα έπειτα από πολύ καιρό playthrough στο Vampire: Bloodline Masquerade με Malkavian(λατρεμένη clan)χαρακτήρα μιας και δεν είχα ξανά παίξει με αυτούς.
Στο Arrange Mode τα ζόμπι δεν πεθαίνουν πέφτουν και ξανασηκώνονται. Τελείωσαν όλες οι σφαίρες μου σχεδόν και δεν πέθαινε.
Όντως το 1 είναι ακόμα δυσκολότερο από το 2 και στο Easy. Έχω παίξει το Director's για PC (το αρχικό παιχνίδι με τα παλιά γραφικά) και την Remaster Έκδοση στο Wii. Και στις 2 εκδόσεις αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση το ammo σου ό,τι και να κάνεις αργότερα έχεις χάσει μιας και εμφανίζονται όλο νέα ζόμπι και τέρατα.
Το Vampire: Bloodline Masquerade είναι φοβερό παιχνίδι και ένα από τα αγαπημένα μου. Και εγώ την ίδια clan διαλέγω μιας και έχει πιο καλές δυνάμεις από τα υπόλοιπα clan. Μιας και μου το θύμισες ευκαιρία να το ξανααρχίσω και να διαλέξω και άλλο clan.