Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Jul 2016 13:30 #183964 by Καλλινίκη

Shikabane_Hime7 wrote: Το Outlast λίγο το παίξαμε με τον κολλητό μου, ανατριχιαστικό φαινόταν αλλά δεν το συνεχίσαμε.
Αποφασίσαμε να παίξουμε το μόνο Resident Evil που δεν έχουμε παίξει, το Zero σε HD Remastered.
Στο normal το ξεκινήσαμε(μας είχε προειδοποιήσει ο 3ος της παρέας ότι είναι παλούκι στο hard) και είναι πάρα πολύ δύσκολο και κουραστικό με τα αντικείμενα που πρέπει να ψάχνεις. Στο οπτικοακουστικό κομμάτι είναι άριστο και έχει τον δυσκολότερο και πιο ανατριχιαστικό εχθρό από όλα τα Resident...(δεν λέω για να μην κάνω spoiler σε όσους δεν το έχουν παίξει) Στη μέση περίπου το φτάσαμε και θα συνεχίσουμε μέσα
στο Σ/Κ.

Και εγώ το είχα παίξει με την αδερφή μου λίγο και όταν κατάλαβα ότι το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να τρέχω το παράτησα.
Resident Evil Zero HD. Καλή επιλογή κάνατε μιας και είναι φοβερό παιχνίδι. Εγώ το έπαιξα πρόσφατα στο Easy γιατί ήθελα να το τερματίσω γρήγορα για να ξεκλειδώσω τον Wesker.
Αυτά τα Resident Evil αν επιλέξεις normal ή hard είναι παλούκια, μόνο να τρέχεις θέλει και που και που να σκοτώνεις κανένα. Να φανταστείς το 2 στο dreamacast έχει περισσότερους βαθμούς δυσκολίας, το normal έβαλα και όταν πυροβολούσα ένα ζόμπι έμενε ξαπλωμένος, δεν σηκωνόταν, περιμένοντας να περάσω για να με δαγκώσουν. Μιας και ξέρω όλες τις πίστες απ' έξω σκέφτομαι να τα αρχίσω στα normal και hard.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2016 19:55 #183999 by Angel
Εγώ μέσα στη ρουτίνα του lol και του rocket league.Ισως να επιχειρήσω να τερματίσω για 6η φορά το Metal Gear Rising σε revengeance επίπεδο δυσκολίας.Δεν έχει μείνει και άλλο επίπεδο :-P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 Jul 2016 12:51 #184013 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ παίζω παράλληλα Rise of the Tomb Raider, Wolfenstein: The New Order, Witcher 3 σε New Game+ με τα expansions και Overwatch.

More
10 Jul 2016 13:41 #184014 by Μάρκος Ασκανιάν
Αφού ολοκλήρωσα τα Game of Thrones (PS4+Xbox One), Wolf Among Us (PS3) και τις τριλογίες Killzone και Resistance, ήρθε η σειρά των Halo. Halo Master Chief Collection τέλος και τώρα Halo Reach. Μετά αναμένεται η σειρά του Ratchet & Clank.

Adododo!!!

More
10 Jul 2016 15:53 - 10 Jul 2016 16:14 #184019 by Blood Prince
Battlefield:Hardline (το οποίο στην ουσία χωρίζεται σε δύο μέρη,και το δεύτερο μέρος είναι πραγματικό battlefield στα τελευταία 5 επεισόδια δηλαδή,και το οποίο είναι ίσως το Battlefield με το μεγαλύτερο σε διάρκεια campaign),COD:Modern Warfare (νιώθω ευτυχισμένος που το έχω σε Retail Edition,καθώς θα κυκλοφορήσει και Remaster τώρα,φοβερό παιχνίδι),Call of Duty:Black Ops 2 Zombies και μετά σκέφτομαι να αρχίσω Medal of Honor:Pacific Assault που το έχω αφήσει εδώ και καιρό,Flight Simulator X,Fifa 15,Total War:Warhammer, και τέλος Dark Souls II:Scholar of the First Sin είναι κάποια απο τα παιχνίδια που παίζω αυτό το διάστημα....στην ουσία δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Jul 2016 16:14 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
10 Jul 2016 19:35 #184025 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχω μεινει αρκετα πισω στα παιχνιδια λογω της ζεστης που τον τελευταιο καιρο ειναι αφορητη. Παιζω λιγο το Skyrim και σε ενα τεταρτο βαριεμαι και το κλεινω και βγαινω εξω. Θα επιστρεψω στους ρυθμους μου παλι απο το φθινοπωρο μαλλον. Τωρα ειναι για παραλια, μπανακια και βολτες στην εξοχη. ;)

More
12 Jul 2016 12:56 #184179 by Angel
Η φάση είναι για POKEMON!Gotta catch em all! :D

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
12 Jul 2016 20:21 - 12 Jul 2016 20:29 #184211 by Blood Prince
Ενώ το έκτο επεισόδιο στο παιχνίδι Battlefield:Hardline με είχε πονοκεφαλιάσει,λόγω της μεγάλης του διάρκειας αλλά και ενός bug που είχε και το οποίο τελικά έλυσα με το να κάνω restart απο το checkpoint που προηγήθηκε του Bug (πάλι καλά που δεν χρειάστηκε να το ξεκινήσω απο την αρχή) το έβδομο το οποίο λέγεται Glass House ήταν όλα τα λεφτά.

Ο λόγος δεν ήταν πως είχε πολύ action αλλά ακριβώς το αντίθετο.Υπήρχε ηρεμία στην μεγαλύτερη διάρκεια και μπορούσα να κάνω εξερεύνηση.

Αυτό όμως το οποίο παρατήρησα ήταν πως η Visceral γνωστή κυρίως για τα Dead Space φρόντισε να διαφημίσει την σειρά μέσα απο το Battlefield:Hardline με το να δείχνει εικόνες απο τις retail editions των Dead Space 2 και 3 αλλά και χαρακτήρες στο παιχνίδι να παίζουν Dead Space.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Jul 2016 20:29 by Blood Prince.

More
13 Jul 2016 02:42 #184226 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά, εγώ έχω λιώσει το Knights of the Old Republic. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή! Μ'αρέσει που έχει όλη αυτή την ιστορία να αναπτύσετται μέσα από τόσο μακρούς διαλόγους. Αν και θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να ακούσω όλους τους διαλόγους, αυτό δε γίνεται και πρέπει να "προσέχω" τι λέω και με ποιον. Και πάλι όμως είναι φοβερό για τόσο παλιό παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
13 Jul 2016 08:57 #184233 by Γιώργος Δημητρούλης
Λιώνω το Rise of The Tomb Raider και DOOM σε xbox one και περιμένω πως και πως Deus Ex Mankind Divided.