Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 Jul 2016 13:57 #183709 by 001
Worms Armageddon

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2016 14:04 #183710 by Καλλινίκη
Για τα Resident Evil το Zero και το 1 έχουν βγει σε remaster εκδόσεις σε PC και σε κονσόλες. Και αναμένεται να βγει το 2 σε Remake και μάλλον θα το βγάλουν ή προς τα τέλη του 2017 ή το 2018.
Το 2, 3 Code Veronica παρότι είναι παλιά είναι και αυτά φοβερά παιχνίδια. Τα έχω παίξει όλα πάνω από 2 φορές. Ειδικότερα το Code Veronica αν και παλιό έχει πάρα πολύ καλά γραφικά για την εποχή του. Εγώ το έχω στο Dreamcast και είναι φοβερό, αργότερα κυκλοφόρησε και στο PS2 όπου βάλανε επιπλέον σκηνές (δεν είναι δραματικές οι αλλαγές που κάνανε).
Συμφωνώ με τον Shikabane_Hime7 πρέπει να τα παίξεις τα συγκεκριμένα.

More
06 Jul 2016 14:21 - 06 Jul 2016 14:23 #183711 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Prince of Persia 30
Αν παίξεις τα παιχνίδια πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μας. Χωρίς τα παιχνίδια στη μέση τις θεωρώ μετριότατες στην καλύτερη. Βασικά η πρώτη βλεπόταν οκ και η δεύτερη είχε χαβαλέ. Μετά έγινε clownfiesta.
Για το Rome για πλάκα στο είπα μην παρεξηγείς, απλά είναι από τα αγαπημένα μου :p. Το TW:Warhammer είναι στο wishlist μου.
Η σειρά Walking Dead είναι αρκετά καλή και κάθε σεζόν είναι και καλύτερη πιστεύω και ειδικά οι ηθοποιοί έχουν εξελιχθεί πολύ. Διαβάζω και το κομικ που είναι αρκετά καλό.

Και εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ οτιδήποτε έχει να κάνει με ζόμπι! Τα παιχνίδια Walking Dead της Telltale δεν είναι άσχημα αλλά με έχουν απογοητεύσει σε κάποια σημεία. Ε αφού σου αρέσουν τα ζομπι μην χάνεις χρόνο και παίξε τα Resident. Μην σε νοιάζουν τα γραφικά, σαν συνολική εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη. Απλά μυθικά παιχνίδια, στο λέω, όταν τα παίξεις θα με θυμηθείς. Εξαιρετικό story, απίστευτοι χαρακτήρες, δράση και τρόμος.
Last edit: 06 Jul 2016 14:23 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης, Καλλινίκη

More
06 Jul 2016 14:33 #183716 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Prince of Persia 30
Αν παίξεις τα παιχνίδια πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μας. Χωρίς τα παιχνίδια στη μέση τις θεωρώ μετριότατες στην καλύτερη. Βασικά η πρώτη βλεπόταν οκ και η δεύτερη είχε χαβαλέ. Μετά έγινε clownfiesta.
Για το Rome για πλάκα στο είπα μην παρεξηγείς, απλά είναι από τα αγαπημένα μου :p. Το TW:Warhammer είναι στο wishlist μου.
Η σειρά Walking Dead είναι αρκετά καλή και κάθε σεζόν είναι και καλύτερη πιστεύω και ειδικά οι ηθοποιοί έχουν εξελιχθεί πολύ. Διαβάζω και το κομικ που είναι αρκετά καλό.

Και εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ οτιδήποτε έχει να κάνει με ζόμπι! Τα παιχνίδια Walking Dead της Telltale δεν είναι άσχημα αλλά με έχουν απογοητεύσει σε κάποια σημεία. Ε αφού σου αρέσουν τα ζομπι μην χάνεις χρόνο και παίξε τα Resident. Μην σε νοιάζουν τα γραφικά, σαν συνολική εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη. Απλά μυθικά παιχνίδια, στο λέω, όταν τα παίξεις θα με θυμηθείς. Εξαιρετικό story, απίστευτοι χαρακτήρες, δράση και τρόμος.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Θα κοιτάξω να τα βρω απο κάπου και πολύ πιθανόν να τα παίξω στο Desktop το οποίο είναι παλιό..μιλάμε για Intel Pentium 2..πριν καμία 5ετία έπαιζα Silent Hill 2 στο Desktop που είναι παιχνίδι δεκαπενταετίας και είχα ξετρελαθεί.

Πάντως μιας που το αναφέρεις,αξίζει να αναφέρω πως απο το παιχνίδι The Walking Dead έχω δει αρκετά επεισόδια κυρίως απο την πρώτη σεζόν σε gameplay βίντεο στο youtube.Φοβερό παιχνίδι,αν και δεν έχει καμία σχέση με την σειρά,όσον αφορά το σενάριο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Jul 2016 23:54 #183774 by Blood Prince
Απορώ αν υπάρχει κανένας που να έχει επιβιώσει στα ζόμπι του Black Ops 2 πάνω απο 4 γύρους.Μετά απο κάθε γύρο αυξάνεται το επίπεδο δυσκολίας καθώς τα ζόμπι αρχίζουν να τρέχουν,να αυξάνονται σε αριθμό και να εμφανίζονται απο το πουθενά..ακόμα και σε άλλο όροφο ή και κάτω απο το χώμα.To tranzit στον πρώτο χάρτη είναι όλα τα λεφτά,παρόμοιο με το survival είναι αλλά υπάρχει δυνατότητα για βόλτα με λεωφορείο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
07 Jul 2016 01:03 #183790 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Prince of Persia 30
Αν δεν είχες θέμα με το Silent Hill 2 στο πω φαίνονται τα γραφικά τότε δεν θα έχεις ούτε με τα Resident.
Το Walking Dead το παιχνίδι της Telltale βασίζεται στα κόμικ και όχι στη σειρά(είναι δηλαδή στον "κόσμο" των κομικ), αξίζει να το παίξεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Σαν story είναι υπέροχο!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Μάνος Μαρίνος

More
07 Jul 2016 22:00 - 07 Jul 2016 22:06 #183870 by Blood Prince
Σήμερα επιτέλους ξεκίνησα να παίζω το Battlefield Hardline το οποίο αγόρασα πριν μια εβδομάδα αλλά το update ολοκληρώθηκε σήμερα.

Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές.Είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πέρσι και στο Laptop μου παίζει μια χαρά.Ας πούμε στα call of duty ούτε το black ops 3 παίζει με βάση τις απαιτήσεις ούτε καν το advanced warfare,αν και αυτό το ήξερα πριν το αγοράσω πως θα παίζει δηλαδή.

To gameplay του θυμίζει αστυνομική τηλεοπτική σειρά και αποτελείται απο 10 επεισόδια.Το πρώτο επεισόδιο όμως μου φαίνεται αρκετά μεγάλο καθώς μετά απο αρκετή ώρα gameplay δεν το έχω ολοκληρώσει.

btw Οταν το τερματίσω θα γράψω τις εντυπώσεις μου εδώ και αν έχω όρεξη ίσως γράψω και user review αν και δεν βιάζομαι να το τερματίσω ,όπως κάθε καινούργιο παιχνίδι που αγοράζω.Θέλω να το ευχαριστηθώ.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Jul 2016 22:06 by Blood Prince.

More
07 Jul 2016 23:03 #183872 by Κώστας Γιακουμάκης
Δοκίμασα το The Crew που είναι δωρεάν στο Xbox One, αλλά δεν τρελάθηκα. Αντίθετα μου άρεσε αρκετά το Hawken και το The Banner Saga 2.

More
08 Jul 2016 11:53 #183893 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Outlast λίγο το παίξαμε με τον κολλητό μου, ανατριχιαστικό φαινόταν αλλά δεν το συνεχίσαμε.
Αποφασίσαμε να παίξουμε το μόνο Resident Evil που δεν έχουμε παίξει, το Zero σε HD Remastered.
Στο normal το ξεκινήσαμε(μας είχε προειδοποιήσει ο 3ος της παρέας ότι είναι παλούκι στο hard) και είναι πάρα πολύ δύσκολο και κουραστικό με τα αντικείμενα που πρέπει να ψάχνεις. Στο οπτικοακουστικό κομμάτι είναι άριστο και έχει τον δυσκολότερο και πιο ανατριχιαστικό εχθρό από όλα τα Resident...(δεν λέω για να μην κάνω spoiler σε όσους δεν το έχουν παίξει) Στη μέση περίπου το φτάσαμε και θα συνεχίσουμε μέσα
στο Σ/Κ.

More
08 Jul 2016 20:06 #183938 by Blood Prince
Ξεκίνησα παράλληλα με το Battlefield:Hardline το οποίο είναι φοβερό παιχνίδι για όσους αρέσουν τα FPS ,να παίζω fifa 15 πρωτάθλημα Αυστραλίας,στο world class επίπεδο δυσκολίας.To Battlefield το έχω βάλει στο πιο εύκολο γιατί δεν μου αρέσει να χάνω κάθε λίγο,το βρίσκω κουραστικό.

[IMG

Peter Baylish