Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Jun 2016 00:24 - 29 Jun 2016 13:56 #183207 by Blood Prince
Κάψιμο με το Total War:Warhammer σήμερα και επέλεξα το faction Vampire Counts..οπότε το Rome:Total War πάει για απεγκατάσταση

Απο αύριο που θα παραλάβω κατά πάσα πιθανότητα και το Battlefield:Hardline απο το πλαίσιο έχει να πέσει πιο πολύ κάψιμο.

edit:Damn,είναι τοπική αργία,του αποστόλου Παύλου σήμερα στην Κόρινθο,απο Παρασκευή πιθανόν. :woohoo:

Εχω και το Dark Souls 2:Scholar of the First Sin που δεν έχω φτάσει ούτε στην μέση οπότε δεν έχω κανένα παράπoνo.

Πολλά παιχνίδια μαζεμένα τελευταία. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Jun 2016 13:56 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2016 16:37 #183497 by Argiro Vamvakari
Overwatch και σκεφτομαι να αρχισω Hitman.

More
04 Jul 2016 21:15 #183515 by Blood Prince
Σήμερα τερμάτισα το Tomb Raider 2013 για δεύτερη φορά,με ποσοστό ολοκλήρωσης 61 % (την πρώτη φορά το τερμάτισα 80 % ) καθώς δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις προαιρετικές αποστολές,και την εξερεύνηση,παρά μόνο με τα βασικά.Με ζόρισε αρκετά όμως το τελευταίο Boss ακόμα και στο Εasy.

Αυτό το διάστημα κάνω το υποχρεωτικό update στο Battlefield:Hardline στο οποίο έχω αγοράσει την retail edition και όμως θέλει update 12 G.B και τώρα είμαι στο 60 %...λογικά μέχρι Τετάρτη-Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπορώ να το λιώσω.

Παράλληλα πριν ξεκινήσω να παίζω το παιχνίδι που αγόρασα πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα το Battlefield:Hardline σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω μετά απο καιρό το COD:Black Ops 2.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Jul 2016 21:59 #183521 by Καλλινίκη
Παίζω το Resident Evil 3 στο Dreamcast και αυτή τη φορά στο Hard και τα έχω βρει σκούρα. Μιας και δεν έχω πολλά όπλα αλλά και πολλές σφαίρες όλοι την ώρα τρέχω. Τα ζόμπι έχουν πολλαπλασιαστεί και σε συγκεκριμένα τοπία να το πω έχουν αντικατασταθεί από δυσκολότερα μεταλλαγμένα ζόμπι που έτσι και σε επιτεθούν ή θα μολυνθείς ή θα πεθάνεις με την μία. Να μη ξεχάσω και τον Nemesis που μέχρι να το τερματίσεις εμφανίζεται καμιά 20αριά φορές. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα με πάρει να το τερματίσω.
Και σταδιακά παίζω ένα πιο χαλαρό παιχνίδι το Rayman: Origins. Αν και δεν έχει καμία σχέση με το Rayman 2, είναι ευχάριστο παιχνίδι.

Θα ξαναπαίξω από την αρχή το Evil Within στο PC μιας και άφησα πολλά πράγματα και έχω πολλές ελλείψεις.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
04 Jul 2016 22:14 #183524 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Παίζω το Resident Evil 3 στο Dreamcast και αυτή τη φορά στο Hard και τα έχω βρει σκούρα. Μιας και δεν έχω πολλά όπλα αλλά και πολλές σφαίρες όλοι την ώρα τρέχω. Τα ζόμπι έχουν πολλαπλασιαστεί και σε συγκεκριμένα τοπία να το πω έχουν αντικατασταθεί από δυσκολότερα μεταλλαγμένα ζόμπι που έτσι και σε επιτεθούν ή θα μολυνθείς ή θα πεθάνεις με την μία. Να μη ξεχάσω και τον Nemesis που μέχρι να το τερματίσεις εμφανίζεται καμιά 20αριά φορές. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα με πάρει να το τερματίσω.

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι φαίνεται το Resident Evil.Εγώ αν και έχω δει όλες τις ταινίες Resident Evil που έχουν προβληθεί,δεν έχω ασχοληθεί με κανένα παιχνίδι της σειράς.Μόνο κάποια βίντεο,έχω δει.

[IMG

Peter Baylish

More
04 Jul 2016 22:28 #183526 by Καλλινίκη

Prince of Persia 30 wrote:
Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι φαίνεται το Resident Evil.Εγώ αν και έχω δει όλες τις ταινίες Resident Evil που έχουν προβληθεί,δεν έχω ασχοληθεί με κανένα παιχνίδι της σειράς.Μόνο κάποια βίντεο,έχω δει.

Τα παλιά δηλαδή το Zero, 1, 2, 3 & Code Veronica είναι μακράν καλύτερα από τα καινούργια μιας και έχεις να βρεις γρίφους και αντικείμενα για να προχωρήσεις το παιχνίδι. Επίσης πρέπει να διαβάσεις και τα αρχεία γιατί χρειάζεται να βάλεις είτε κωδικό σε υπολογιστή είτε την θερμοκρασία σ' ένα ψυγείο. Από το 4 και μετά είναι πιο action παρά survival horror. Οι ταινίες δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι μόνο οι 2 πρώτες αξίζουν και έχουν πάρει και μερικά πράγματα από το παιχνίδι. Από την 3 ταινία και μετά έχει καταντήσει σκέτη εμπορικούρα. Ευτυχώς που αποφάσισαν πως πρέπει να τελειώσει γιατί πολύ άθλιο το κάνανε και δεν θυμίζει καθόλου με το παιχνίδι μιας και το δώσανε μια δικιά του τροπή.

More
05 Jul 2016 19:50 #183604 by Blood Prince
Χθες ξεκίνησα και σήμερα τερμάτισα το COD:Black Ops 2 για πολλοστή φορά.

Τώρα έχει σειρά το COD:Modern Warfare το οποίο θα ξαναξεκινήσω μετά απο καιρό και στο οποίο έχω επίσης την Retail Edition και όταν το τερματίσω θα έχει σειρά το Battlefield:Hardline.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Jul 2016 13:35 #183703 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μετά από μερικές μέρες διακοπών χωρίς gaming επιστροφή με:
1) The Walking Dead: Michonne. Το τελείωσα σε λίγες ώρες, μέτριο, κλασσική Badtale. Θα γράψω και ένα review σύντομα.
2) Sunless Sea: Ωραίο setup και ατμόσφαιρα θα πέσει κάψιμο γιατί είναι περίπλοκο.
3) Transformers Devastation. Θετική η πρώτη εντύπωση γιατί έχει σχεδιασμό από το καρτούν αλλά προς το παρόν θα το αφήσω..
4) Σήμερα βράδυ με τον κολλητό μου θα πέσει ξενύχτι με το Outlast το οποίο έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτα τρομακτικό.

Βρε Prince of Persia 30, ιερόσυλε, :p uninstall το Rome Total War; Τιμής ένεκεν δεν πρέπει να το βγάλεις από το PC. Και δεύτερο(σημαντικότερο) φάουλ που δεν έχεις παίξει Resident! Άσε τα call of duty και τα battlefield, κατέβασε emulators και παίξε τα Resident από την αρχή, 1-2-3-Code Veronica-4 και το Zero. Πίστεψε με θα τα λατρέψεις και θα είναι πολύ ωραίο challenge σαν παιχνίδια. Θα είναι ΑΞΕΧΑΣΤΗ εμπειρία. Εμπιστέψου με και θα με θυμηθείς!
Συμφωνώ σε όλα με Kalliniki, οι ταινίες απλά trash.

More
06 Jul 2016 13:47 #183707 by Καλλινίκη
Το Outlast αν και δεν μου άρεσε που όλη την ώρα τρέχεις είναι ωραίο και τρομακτικό παιχνίδι.
Είναι και γερά στομάχια το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και περιέχει οτιδήποτε μέρος θες από ανθρώπινα μέλη και άλλα παρόμοια αηδιαστικά πράγματα.
Υπάρχει και dlc του Outlast που είναι prequel.

More
06 Jul 2016 13:53 - 06 Jul 2016 14:02 #183708 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Μετά από μερικές μέρες διακοπών χωρίς gaming επιστροφή με:
1) The Walking Dead: Michonne. Το τελείωσα σε λίγες ώρες, μέτριο, κλασσική Badtale. Θα γράψω και ένα review σύντομα.
2) Sunless Sea: Ωραίο setup και ατμόσφαιρα θα πέσει κάψιμο γιατί είναι περίπλοκο.
3) Transformers Devastation. Θετική η πρώτη εντύπωση γιατί έχει σχεδιασμό από το καρτούν αλλά προς το παρόν θα το αφήσω..
4) Σήμερα βράδυ με τον κολλητό μου θα πέσει ξενύχτι με το Outlast το οποίο έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτα τρομακτικό.

Βρε Prince of Persia 30, ιερόσυλε, :p uninstall το Rome Total War; Τιμής ένεκεν δεν πρέπει να το βγάλεις από το PC. Και δεύτερο(σημαντικότερο) φάουλ που δεν έχεις παίξει Resident! Άσε τα call of duty και τα battlefield, κατέβασε emulators και παίξε τα Resident από την αρχή, 1-2-3-Code Veronica-4 και το Zero. Πίστεψε με θα τα λατρέψεις και θα είναι πολύ ωραίο challenge σαν παιχνίδια. Θα είναι ΑΞΕΧΑΣΤΗ εμπειρία. Εμπιστέψου με και θα με θυμηθείς!
Συμφωνώ σε όλα με Kalliniki, οι ταινίες απλά trash.

Οι πρώτες δύο ταινίες Resident Evil δεν είναι τόσο trash και σκέφτομαι να τις ξαναδώ.Από παιχνίδια σκέφτομαι να ασχοληθώ κάποια στιγμή με τα πρώτα Resident Evil αν και είναι πολύ παλιά.Μιλάμε για πριν το 2005.

To Rome:Total War το έκανα απεγκατάσταση..γιατί το Total War:Warhammer είναι πιο καινούργιο και με ελκύει περισσότερο.Εξάλλου και τα δύο strategy είναι.

Το The Walking Dead που παίζεις είναι φοβερό παιχνίδι.Μου αρέσει,οτιδήποτε έχει να κάνει με Ζόμπι.Και η σειρά μου αρέσει αλλά έχω δει τεσσερισήμισι σεζόν και σκέφτομαι να δω και άλλα επεισόδια.

Σήμερα ξεκίνησα μετά απο καιρό και παίζω παράλληλα με το Modern Warfare το Cod:Black Ops II-Zombies το οποίο το προτιμάω απο το Multiplayer.Θα ήθελα να είχε Zombies και στο Campaign.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Jul 2016 14:02 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης