Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
23 Jun 2016 19:05 #182970 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Συνεχίζω το πρώτο playthrough (στο medium difficulty) του Rise of the Tomb Raider. Βρίσκομαι κάπου στο 70-75% , αν δεν κάνω λάθος, και το έχω λατρέψει! Θα γράψω user review όταν το τελειώσω.
PC: WoW με τον ξάδερφο και τους φίλους του (θερίζω με Draenei Hunter), LoL με τους φίλους (mainάρω Ezreal ADC και Braum support τις τελευταίες ημέρες) και λιγάκι BioShock στην άκρη, όταν δεν είναι κανένας online και βαριέμαι μόνος μου.
Windows Phone: Έκανα uninstall τα Tiny Troopers 1 και 2, μιας και τα βαρέθηκε η ψυχή μου. Έχω αφήσει το Color Switch και κατέβασα, πριν από 2-3 μέρες, το αγαπημένο Subway Surfers, γιατί μου έλειψε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2016 20:08 #182975 by A

DoUzOs wrote: Xbox One: Συνεχίζω το πρώτο playthrough (στο medium difficulty) του Rise of the Tomb Raider. Βρίσκομαι κάπου στο 70-75% , αν δεν κάνω λάθος, και το έχω λατρέψει! Θα γράψω user review όταν το τελειώσω.
PC: WoW με τον ξάδερφο και τους φίλους του (θερίζω με Draenei Hunter), LoL με τους φίλους (mainάρω Ezreal ADC και Braum support τις τελευταίες ημέρες) και λιγάκι BioShock στην άκρη, όταν δεν είναι κανένας online και βαριέμαι μόνος μου.
Windows Phone: Έκανα uninstall τα Tiny Troopers 1 και 2, μιας και τα βαρέθηκε η ψυχή μου. Έχω αφήσει το Color Switch και κατέβασα, πριν από 2-3 μέρες, το αγαπημένο Subway Surfers, γιατί μου έλειψε.

Έπρεπε να δοκιμάσεις το Rise στο πιο δύσκολο επίπεδο , που τελικά δεν φάνηκε και τόσο hard. Περισσότερες φορές γκρεμοτσακίστηκα απο την βιασύνη μου παρα απο τις πιστολιές! Έχει πολύ όμορφο περιβάλλον για εξερεύνηση!
Τα tiny troopers τα λατρεύω αλλα τα έχω τερματισει και αυτά ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
23 Jun 2016 20:12 #182977 by A
Παίζω το kings quest και αφού τερμάτισα το Doom ξεκίνησα Quantum break. Εχω αφήσει στην άκρη το project spark και το forza 6 ....προβλέπεται ξενύχτι το σουκου.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
23 Jun 2016 21:38 - 23 Jun 2016 21:41 #182978 by Πιέρρος Φουστέρης

efane wrote:

DoUzOs wrote: Xbox One: Συνεχίζω το πρώτο playthrough (στο medium difficulty) του Rise of the Tomb Raider. Βρίσκομαι κάπου στο 70-75% , αν δεν κάνω λάθος, και το έχω λατρέψει! Θα γράψω user review όταν το τελειώσω.

Έπρεπε να δοκιμάσεις το Rise στο πιο δύσκολο επίπεδο , που τελικά δεν φάνηκε και τόσο hard. Περισσότερες φορές γκρεμοτσακίστηκα απο την βιασύνη μου παρα απο τις πιστολιές! Έχει πολύ όμορφο περιβάλλον για εξερεύνηση!
Τα tiny troopers τα λατρεύω αλλα τα έχω τερματισει και αυτά ;)

Όσα παιχνίδια παίζω για πρώτη φορά τα δοκιμάζω στο medium difficulty (εκτός από εκείνα τα οποία γνωρίζω καλά, όπως τα Halo, τα οποία παίζω κατευθείαν στο Legendary), γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω. Αν δε μπορέσω, θα εκνευριστώ και δεν θα απολαύσω το παιχνίδι. Αν, όντως, το απολαύσω, θα το ξαναπαίξω σε μεγαλύτερη δυσκολία.
Meh, τα βαρέθηκα γρήγορα τα Tiny Troopers, και μένα μου άρεσαν στην αρχή, όμως.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 23 Jun 2016 21:41 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
23 Jun 2016 22:05 - 23 Jun 2016 22:22 #182984 by Blood Prince
Rome Total War έπαιξα λίγο αλλά είναι παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2004..σίγουρα το Total War:Warhammer θα είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς.

Για το Mirror's Edge ασχολήθηκα χθες λίγο και τα γραφικά ενώ τα έβαλα στο Highest δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα απλά φαινόντουσαν με ακρίβεια οι σφαίρες καθώς διέσχιζαν τον αέρα και κάποιες διάφανες κουρτίνες μέσα στα κτίρια τις οποίες δεν είχα προσέξει όταν το έπαιζα σε χαμηλότερη ανάλυση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jun 2016 22:22 by Blood Prince.

More
23 Jun 2016 22:32 - 23 Jun 2016 22:33 #182986 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Εγώ είμαι από αυτούς που τα βάζουν στο Easy όσο και αν ακούγεται παράξενο.Εκεί τα απολαμβάνω καλύτερα.Βέβαια ακόμα και στο Normal ή Hard μπορώ να ανταπεξέλθω αλλά δεν μου αρέσει όταν είναι ζόρικο.

Επίσης δεν παίζω σχεδόν ποτέ multiplayer.Στο fifa μόνο έχω παίξει αρκετές ώρες multiplayer μέσα από το ultimate team.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βαριέμαι όταν παίζω μόνος μου αν με ελκύει το story του παιχνιδιού.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Jun 2016 22:33 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
23 Jun 2016 22:44 #182987 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Rome Total War έπαιξα λίγο αλλά είναι παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2004..σίγουρα το Total War:Warhammer θα είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς.

Για το Mirror's Edge ασχολήθηκα χθες λίγο και τα γραφικά ενώ τα έβαλα στο Highest δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα απλά φαινόντουσαν με ακρίβεια οι σφαίρες καθώς διέσχιζαν τον αέρα και κάποιες διάφανες κουρτίνες μέσα στα κτίρια τις οποίες δεν είχα προσέξει όταν το έπαιζα σε χαμηλότερη ανάλυση.

All time classic το Rome Total War, από τα καλύτερα strategy ever αν όχι το καλύτερο! Πραγματικά ατέλειωτες ώρες καψίματος!
Το Warhammer το έχω στα υπόψιν.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Jun 2016 20:09 - 24 Jun 2016 20:15 #183016 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Σήμερα το έκαψα αρκετά..έχω τους Scipii και έχω καταλάβει πολλές περιοχές από Αφρική,όλη την Σικελία,Κόρινθο,Αθήνα,Λάρισα,Θεσ/νίκη κ.λ.π Πάντως παρατήρησα πως όταν γίνεται μάχη μπορώ να βλέπω μόνο αριθμούς άμα θέλω,και τις ναυμαχίες δεν υπάρχει δυνατότητα να τις δω ζωντανά,παρά μόνο με αριθμούς υποχρεωτικά,καθώς επίσης πως δεν μπορώ να επιτεθώ σε Ρωμαϊκές Δυνάμεις όπως τους Julii και Brutii προφανώς λόγω χαμηλού πληθυσμού. Πιστεύω είναι προσωρινό,καθώς σε άλλα faction μπορώ να σπάσω την συμμαχία Ακόμα όταν το τερματίσω το imperial campaign θα ξεκλειδώσω και άλλα faction.Οντως φοβερό και εθιστικό παιχνίδι είναι.Το θυμήθηκα μετά από 10 χρόνια.Με το Barbarian Invasion δεν πιστεύω να ασχοληθώ καθώς μετά θα πέσει κάψιμο με το Total War:Warhammer.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jun 2016 20:15 by Blood Prince.

More
26 Jun 2016 20:30 - 26 Jun 2016 20:35 #183104 by Blood Prince
Ενα από τα ίδια σήμερα,έπαιξα με το Rome:Total War καθώς αναμένω να κατέβει στο steam το Total War:Warhammer.

Επιπλέον,σκέφτομαι να ξεκινήσω μετά από καιρό πάλι το Flight Simulator Χ:Steam Edition.

Παράλληλα σήμερα παρήγγειλα από το πλαίσιο καθώς το βρήκα με 20 € το Battlefield:Hardline και έτσι μπαίνω και εγώ στον κόσμο του Battlefield καθώς το ήθελα το παιχνίδι πάρα πολύ.Μόλις το παραλάβω θα ανεβάσω φωτογραφία σε αυτό το forum topic.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι και με το Risen 2:Dark Water...παιχνίδι με ευχάριστο περιβάλλον είναι..ειδικά σε όσους αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με πειρατές,θα το αγαπήσουν.Αν και το tutorial δεν είναι και ότι καλύτερο,όσον αφορά τον χειρισμό.μετά από κάποιες ώρες μαθαίνεται..εγώ προσωπικά το βρήκα κάπως κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά.Θα προτιμούσα να είχε μικρότερη διάρκεια,καθώς επίσης θα ήθελα να είχε Ναυμαχίες. Ισως γράψω user review στις επόμενες μέρες αν και δεν είναι σίγουρο.

Αυτά. :)

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Jun 2016 20:35 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
26 Jun 2016 21:40 #183107 by Aνέστης Αδαμίδης
Dishonored: The Brigmoir Witches. Σας λέω, όταν βάζω και τα ακουστικά και τύχει να περάσει από πίσω οποισδήποτε, πετάγομαι γιατί έχω απορροφηθεί από το παιχνιδι!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης