Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Jun 2016 11:14 #182791 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ξεκίνησα το outlast πριν 2 μερούλες για να με πάει λίγο ..,. . Παίζω κάθε βραδάκι από λίγο, αρκετά ενδιαφέρων μέχρι στιγμής. συνεχιζω το victor vran που όσο προχωράει δυσκολεύει και δεν του το είχα. Και όταν θέλω κατή πιο χαλαρό βάζω και παίζω λίγο prison arcitech.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2016 11:34 #182819 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα πριν λίγο το Divinity: Original Sin Enchanced Edition και έχω να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, από τα καλύτερα RPG που έχω παίξει, ίσως γράψω και ένα μικρό review γιατί παρά τα κάποια μικροπροβλήματα ήταν επικό.

More
20 Jun 2016 13:11 #182825 by Νικολής Ασημάκης
Παράλληλα με Euro έβαλα το FM 2016 και έβγαλα μια σεζόν. Τώρα καίγομαι Overwatch.

More
20 Jun 2016 18:37 #182834 by Kostis Chatzopoulos
πριν λίγο τερμάτησα DMC ξανά και τώρα παίζω crew στο xbox one .

More
20 Jun 2016 23:05 #182845 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα λίγο Counter Strike: Global Offensive για να αδειάσει λίγο το μυαλό από το κάψιμο με το Divinity.

More
20 Jun 2016 23:38 #182852 by Δημήτρης Αραμπατζής
Εγω σήμερα έπαιξα κανα δύο ματσάκια Heroes Of the storm..

More
21 Jun 2016 05:01 #182860 by Δημήτρης Κάτσης
Επιτέλους ξεκίνησα το Uncharted 4 για ps4 όπως επίσης και το Ratchet and Clank

More
22 Jun 2016 21:03 #182932 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βρήκα το Pro Evolution 2016 με 11 ευρώ και το έπαιξα και εγώ και ο ξάδερφος μου. Απαίσιο, απαράδεκτο, τραγικό παιχνίδι...Κάκιστος χειρισμός, κάκιστο ΑΙ, τραγικό το online mode που είναι unbalanced, διαλέξαμε ξέρω γω Ολυμπιακό και μας έβαλε αντίπαλο με Μπαρτσελόνα. Μετά διάλεψε Ρεαλ και ο αντίπαλος ο καημένος είχε Παναμά...Ότι να ναι. Στο FIFA έχει matchmaking ανάλογα με το level της ομάδας. Οι τραγικές αναμπουμπούλες και κόντρες που υπήρχαν από το 2012 παραμένουν και οι κινήσεις των παικτών τελείως ψεύτικες. Δεν υπάρχει καν σύγκριση με FIFA, έτη φωτός μπροστά η ΕΑ από το 2013. Απαίσιο παιχνίδι, με εκνεύρισε...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Jun 2016 21:23 - 22 Jun 2016 21:25 #182933 by Blood Prince
Εγώ σκέφτομαι να αρχίσω ξανά μετά από καιρό το Mirror's Edge στο πρώτο αναφέρομαι να δω πως φαίνεται με τα γραφικά στο high και να εγκαταστήσω το Rome:Total War-Barbarian Invasion παιχνίδι που απέκτησα το 2006 για να μπω στο κλίμα των Strategy Games.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Jun 2016 21:25 by Blood Prince.

More
23 Jun 2016 18:43 #182966 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξανά έπαιξα μετά από μήνες το Rocket League σε ranked mode και παραδόξως δεν τα πήγα άσχημα. Σε 4vs 4 έπαιξα και γινόταν χαμός! Πολύ διασκεδαστικό είναι.