Xbox One: Πριν από μία εβδομάδα, ξεκίνησα το Rise of the Tomb Raider. So far: πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί αρκετή σκέψη και σπιρτάδα. Το open-world στοιχείο με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο, όπως και το hunting και crafting που περιέχει το gameplay. Επίσης, παίζω πού και πού Spartan Ops στο Halo 5 με τον αδερφό μου, μιας και δεν έχουμε gold membership για να παίξουμε Online.
PC: Εκτός από το καθιερωμένο LoL με φίλους (μόνο με φίλους, μόνος βαριέμαι απίστευτα), ξεκίνησα WoW με ένα ξάδερφό μου. Μου έκανε δώρο ένα account με όλα τα expansions μέχρι σήμερα και 3 μήνες συνδρομή για τα γενέθλιά μου και έπεται μεγάλο κάψιμο! Επίσης, κατέβασα το πρώτο Bioshock, το οποίο είχα ξεκινήσει κάτι μήνες πριν και το έχω φτάσει κάπου στη μέση. Λέω να συνεχίσω το ίδιο save, γιατί θέλω να παίξω και το δεύτερο της σειράς για να φτάσω στο απίστευτο Bioshock Infinite!
Κινητό (Windows Phone 8.1): Tiny Troopers (για τα achievements περισσότερο, μιας και το βαρέθηκα κάπου στα μισά), Color Switch και Subway Surfers!
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister