Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Jun 2016 00:06 #182741 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κοντά στο φινάλε του Divinity: Original Sin αλλά θα κάνω διάλειμμα από το παιχνίδι για λίγο γιατί ήταν κουραστικό στα τελευταία σημεία διότι έκανα αρκετό grinding για κάτι quest και αντικείμενα και με κούρασε πολύ. Λίγο Hearthstone να σπάσει η μονοτονία και ψάχνω τι άλλο να παίξω μέσα στο Σ/Κ αντί του εκπληκτικού κατά τα άλλα Divinity.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2016 00:08 #182742 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Το DLC Minerva's Den αποτελείται από 3 Level,χθες στο πρώτο δυσκολεύτηκα αρκετά,όσο δεν δυσκολεύτηκα στο main game και μου πήρε πολλές ώρες,αλλά τελικά τα κατάφερα,αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο,σήμερα ολοκλήρωσα και το δεύτερο level και επιτέλους έφτασα στo The Thinker στο τελευταίο level του Minerva's Den στο Bioshock 2.

Με το φωτισμό/γραφικά δεν είχες θέμα με τα μάτια έτσι;

More
18 Jun 2016 20:47 #182766 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Πριν από μία εβδομάδα, ξεκίνησα το Rise of the Tomb Raider. So far: πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί αρκετή σκέψη και σπιρτάδα. Το open-world στοιχείο με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο, όπως και το hunting και crafting που περιέχει το gameplay. Επίσης, παίζω πού και πού Spartan Ops στο Halo 5 με τον αδερφό μου, μιας και δεν έχουμε gold membership για να παίξουμε Online.
PC: Εκτός από το καθιερωμένο LoL με φίλους (μόνο με φίλους, μόνος βαριέμαι απίστευτα), ξεκίνησα WoW με ένα ξάδερφό μου. Μου έκανε δώρο ένα account με όλα τα expansions μέχρι σήμερα και 3 μήνες συνδρομή για τα γενέθλιά μου και έπεται μεγάλο κάψιμο! Επίσης, κατέβασα το πρώτο Bioshock, το οποίο είχα ξεκινήσει κάτι μήνες πριν και το έχω φτάσει κάπου στη μέση. Λέω να συνεχίσω το ίδιο save, γιατί θέλω να παίξω και το δεύτερο της σειράς για να φτάσω στο απίστευτο Bioshock Infinite!
Κινητό (Windows Phone 8.1): Tiny Troopers (για τα achievements περισσότερο, μιας και το βαρέθηκα κάπου στα μισά), Color Switch και Subway Surfers!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 Jun 2016 21:19 - 18 Jun 2016 21:29 #182775 by Blood Prince
Από κινητό και εγώ έχω windows 8.1 δυστυχώς καθώς έχω τo Lumia 625 το οποίο λόγω μνήμης Ram δεν γίνεται upgrade απ'ότι ξέρω στα Windows 10.Σήμερα κατέβασα από το store το Monster Go μπας και μαζέψω κάποια achievements από το τίποτα.Στο κινητό παίζω και το Zombie Doom HD το οποίο είναι εξίσου φοβερό.Αρκετά ενδιαφέρον είναι και το Delight Games το οποίο γίνεται update κατά διαστήματα και διαβάζεις κάποια ενδιαφέροντα μυθιστορήματα στην αγγλική γλώσσα και η ιστορία εξελίσσεται με βάση την απάντηση την οποία δίνει ο αναγνώστης στις ερωτήσεις.Το είχα τσεκάρει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Από PC επέστρεψα στο remaster του Dark Souls II καθώς μου αναπτερώθηκε το ενδιαφέρον όταν κέρδισα τον Dragonrider...και το οποίο θέλω να το τερματίσω κάποια στιγμή,απλά όταν παίζει κάποιος αυτό το παιχνίδι καλό είναι να έχει διάθεση και να είναι έτοιμος να χάσει πολλές φορές γιατί χωρίς διάθεση είναι αρκετά ζόρικο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Jun 2016 21:29 by Blood Prince.

More
18 Jun 2016 21:57 - 18 Jun 2016 22:04 #182778 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Το DLC Minerva's Den αποτελείται από 3 Level,χθες στο πρώτο δυσκολεύτηκα αρκετά,όσο δεν δυσκολεύτηκα στο main game και μου πήρε πολλές ώρες,αλλά τελικά τα κατάφερα,αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο,σήμερα ολοκλήρωσα και το δεύτερο level και επιτέλους έφτασα στo The Thinker στο τελευταίο level του Minerva's Den στο Bioshock 2.

Με το φωτισμό/γραφικά δεν είχες θέμα με τα μάτια έτσι;

Οχι,κανένα θέμα δεν είχα με τα μάτια.Το μόνο θέμα που είχα ήταν πως δυσκολεύτηκα αρκετά στο πρώτο level του dlc Minerva's Den καθώς είχε πολύ ψάξιμο. Οσον αφορά τα γραφικά και τον φωτισμό,μια χαρά τον βρήκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Jun 2016 22:04 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
19 Jun 2016 00:08 #182782 by Βασιλης Γαλανος
Μολις ξεκινησα WoW για πρωτη φορα στην ζωη μου και μου φαινεται πραγματικα πολυ καλο.Για την ωρα παιζω το trial αλλα αμα με κρατησει σκεφτομαι να αγορασω το game και τα expansions,απλα το μονο δεν ξερω ειναι αν θα κανω pay off ποτε τα λεφτα μου,γιατι δεν ειμαι πολυ των mmo.
So far,so good!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
19 Jun 2016 00:23 #182784 by Νικολής Ασημάκης

An arrow in the knee wrote: Μολις ξεκινησα WoW για πρωτη φορα στην ζωη μου και μου φαινεται πραγματικα πολυ καλο.Για την ωρα παιζω το trial αλλα αμα με κρατησει σκεφτομαι να αγορασω το game και τα expansions,απλα το μονο δεν ξερω ειναι αν θα κανω pay off ποτε τα λεφτα μου,γιατι δεν ειμαι πολυ των mmo.
So far,so good!

Ξέρεις ότι είναι συνδρομητικό, έτσι;

More
19 Jun 2016 01:37 #182787 by Βασιλης Γαλανος
Ναι προφανως,παιζω το trial και μετα βλεπω.Οπως ειπα το κυριο που με νοιαζει ειναι αν θα κανω pay off τα λεφτα μου και απο την αγορα του παιχνιδιου,αλλα και απο τις συνδρομες.Μπορει να θελησω να το παρατησω ενω εχω πληρωσει μηνα για παραδειγμα.Παντως για την ωρα ειναι πολυ ενδιαφερον και ειδικα με παρεα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
19 Jun 2016 02:20 #182788 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Μετά το τέλος του 2ου expansion του The Witcher 3 και το αντίο(για την ώρα) στη σειρά, ξεκίνησα το Dragon Age Origins. Επίσης έχω ακόμα να παίξω 3 επεισόδια από το King's Quest.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
19 Jun 2016 11:10 #182790 by Μάρκος Ασκανιάν
Game of thrones (Xbox One), Halo Anniversary (Xbox One), Ridge Racer Unbounded (PS3) και Brunswick Pro Bowling (Kindle Fire HD Tablet).

Adododo!!!