Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
27 May 2016 14:19 #181858 by Omnibot
Ολοκλήρωσα το Walking Dead για το PS3 και ξεκίνησα τώρα το Montezuma Arena(PS3) για κάτι πιο χαλαρό και μάλλον θα ξεκινήσω και το Wolf Among us.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2016 17:53 #181927 by Blood Prince
Εχω παρατήσει το Dark Souls II-Scholar of the first sin καθώς δεν μπορώ να κερδίσω το boss Dragonrider αν και θα το προσπαθήσω και άλλες φορές γιατί δεν θέλω τα λεφτά που έδωσα να πάνε στράφι,αλλά από χθες έχω φάει κόλλημα με το Fifa 15.Παίζω στο manager moder και έχω την Valencia C.F είμαι πρωτοπόρος,διεκδικώ το κύπελλο και σε λίγα παιχνίδια ακόμα ολοκληρώνω την σεζόν. Οταν ξεκινάω και παίζω Fifa μετά κολλάω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 May 2016 21:36 #181935 by Γιάννης Μοσχονάς
Συνεχίζω ανελέητα το Might and Magic Heroes VII και παράλληλα ασχολούμαι με το Anima Gate of Memories.

More
30 May 2016 00:27 #181988 by Blood Prince
Ελιωσα το Fifa 15 σήμερα και κατέκτησα πρωτάθλημα και κύπελλο στην πρώτη σεζόν με την Valencia..μιλάμε το παιχνίδι είναι εθιστικό..έχασα μόνο δύο παιχνίδια ένα για το supercup Ισπανίας στην δεύτερη σεζόν και το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην δεύτερη σεζόν του manager mode επειδή δεν είχα δικαίωμα να αγωνιστώ καθώς ο ένας παίκτης ήταν τραυματίας και δεν είχα τον κατάλληλο αριθμό παικτών επειδή αρκετούς τους είχα διώξει χωρίς να τους αντικαταστήσω ή λύθηκαν τα συμβόλαιά τους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 May 2016 14:03 #182002 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τέλος το Shadow of Mordor μιας και ολοκλήρωσα και το campaign Wild Hunt. Θετικές εντυπώσεις από το παιχνίδι γενικά, μη γράφω πάλι τα ίδια τα έγραψα σε προηγούμενα ποστ.

Το Divinity - Original Sin enchanced edition λιώνω τώρα, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....Τρομερό RPG! Ακόμα και στο "normal" επίπεδο είναι δυσκολούτσικο. Απίστευτη μουσική, απλά δεν υπάρχει! Όμορφα γραφικά και πολλές λεπτομέρειες που το κάνουν περίπλοκο αλλά ωραίο. Το story δεν το έχω προχωρήσει γιατί κάνω πολλά side quests αλλά μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει. Το συνιστώ σε όλους.

More
30 May 2016 21:41 - 30 May 2016 21:43 #182026 by Blood Prince
Σήμερα έπαιξα την μισή δεύτερη σεζόν στο manager mode του fifa 15 και μαζί με champions cup τα παιχνίδια είναι αρκετά και έχω αρχίσει και βαριέμαι. Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να παίξω και τρίτη σεζόν μόνο και μόνο για το super cup Ισπανίας ή και το super cup Ευρώπης. Απ'ότι έχω διαβάσει δεν διαθέτει το manager mode του fifa 15 το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Σκέφτομαι αργότερα να ξαναπαίξω το Dark Souls II-Scholar of the first sin μπας και κερδίσω τον dragonrider αν και κανονικά θα έπρεπε να βρω κάποιο patch για να προχωρήσω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 May 2016 21:43 by Blood Prince.

More
30 May 2016 22:55 #182028 by Βασιλης Γαλανος
Τελειωσα το Tomb Raider toy 2013 με ποσοστο ολοκληρωσης 70% και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα adventures που εχω παιξει.Τωρα αρχισα και το System Shock 2 και που και που κανα HotS.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
31 May 2016 02:46 - 31 May 2016 02:54 #182034 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Τελειωσα το Tomb Raider toy 2013 με ποσοστο ολοκληρωσης 70% και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα adventures που εχω παιξει.

Πράγματι,εγώ το ολοκλήρωσα αρχικά 77 % και το συνέχισα μέχρι το 80 % και το παιχνίδι αυτό το απόλαυσα πραγματικά.

Τώρα το fifa 15 είναι φορές που το βαριέμαι αρκετά και σκέφτομαι να το βάλω legendary για να αποκτήσει ενδιαφέρον και είναι φορές που ακόμα και όταν το έχω στο professional και κερδίζω άνετα κατορθώνει να με κάνει να χάσω λόγω του ότι πρέπει να ανανεώνω συμβόλαια και άλλα που τα βαριέμαι.Το carreer mode είναι πολύ χειρότερο από το fifa 10.

Από την άλλη το remaster του dark souls 2 θέλει υπομονή και διάθεση για να νικήσω ένα φαινομενικά εύκολο boss...οπότε πρέπει να είναι αρκετά ζόρικο το παιχνίδι.Δεν έχει επιλογή να το βάλω στο εύκολο να ξεμπερδεύω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 May 2016 02:54 by Blood Prince.

More
31 May 2016 19:53 - 31 May 2016 19:55 #182092 by Blood Prince
Σήμερα συνεχίζω να λιώνω το Fifa 15 career mode παρά τα μειονεκτήματα του για τρίτη σεζόν.Αφού εγκατέλειψα την δεύτερη σεζόν άλλαξα ομάδα και παίζω Bundesliga 2 με την Νυρεμβέργη και μου αναπτερώθηκε τον ενδιαφέρον.Παράλληλα έχω και την Κολομβία από τις εθνικές ομάδες από την προηγούμενη σεζόν και παίζω προκριματικά mundial. :lol:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 May 2016 19:55 by Blood Prince.

More
31 May 2016 22:25 #182102 by Νικολής Ασημάκης
Ασχολήθηκα με Witcher 3, μιας και βγήκε και το τελευταίο expansion. Θα αργήσω να φτάσω εκεί, όμως. Θέλω να κάνω και άλλες αποστολές και, κατά προτίμηση, πρώτα το Hearts of Stone.