Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Jun 2016 18:50 - 02 Jun 2016 18:51 #182170 by Blood Prince
Fifa 15 Career Mode και κατέκτησα την Bundesliga 2 πάμε για Bundesliga και μετά Mundial.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Jun 2016 18:51 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2016 19:25 #182171 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Σμρ επιτελούς έχω 3-4 ώρες για κάποιο παιχνίδι ,μπαίνω lineage τώρα και ελπίζω να έχουν προγραμματησει κανένα epic boss για το βραδάκι . Αλλιώς θα λιώσω κατακόμβες γιατι το black visage θέλει πολλά Gem S το άτιμο :) (λίγοι θα το κατάλαβαν το τελευταίο αλλα δεν πειράζει )

More
03 Jun 2016 09:31 #182200 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αγόρασα το DLC του This War of Mine, το The Little Ones και θα το παίξω μέσα στο Σ/Κ.
Το κάψιμο με το επικό Divinity: Original Sin συνεχίζεται, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο.

More
03 Jun 2016 12:02 #182204 by Νικολής Ασημάκης

Shikabane_Hime7 wrote: Αγόρασα το DLC του This War of Mine, το The Little Ones και θα το παίξω μέσα στο Σ/Κ.
Το κάψιμο με το επικό Divinity: Original Sin συνεχίζεται, το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο.

Κάνε ένα κόπο να αναφέρεις στο σχετικό topic μετά κατά πόσο αλλάζει το gameplay με το DLC. Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον αλλά δεν το έψαξα ποτέ παραπάνω.

More
03 Jun 2016 12:09 #182205 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Αγόρασα το DLC του This War of Mine, το The Little Ones και θα το παίξω μέσα στο Σ/Κ.

Κάνε ένα κόπο να αναφέρεις στο σχετικό topic μετά κατά πόσο αλλάζει το gameplay με το DLC. Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον αλλά δεν το έψαξα ποτέ παραπάνω.

Θα το παίξω αύριο και εννοείτε θα ενημερώσω για το πως ήταν και τι αλλαγές έχει! Από όσο ξέρω θα έχεις παιδάκια να προσέξεις και να προστατέψεις από τη φρίκη του πολέμου ε και το κόβω ακόμα πιο ψυχοπλακωτικό.

More
03 Jun 2016 20:07 #182219 by Γιώργος
Mechwarrior online
Smash 4 WiiU

More
04 Jun 2016 21:24 #182266 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Prepare for tezza epic boss Lineage 2 rpg-club x7

More
05 Jun 2016 00:08 #182270 by jimbl

Blood King wrote: Λειώνω το Conker's Bad Fur Day της Nintendo 64 και έχω πεθάνει στα γέλια με το χιούμορ και τις κινηματογραφικές του αναφορές.

Πρέπει να κάνουμε fan club οι λάτρεις των κάφρικων παιχνιδιών. Θυμάμαι πάντως ότι με είχε δυσκολέψει κάπως όταν το είχα πρωτοπαίξει (σε emulator).

Anyway, εκτός απο Uncharted 4, σήμερα ήρθε blast from the past. Έπαιξα Borderlands 2 στο PS4 (Handsome Collection). Περιττεύει να πω το πόσο τέλειο είναι αυτό το παιχνίδι (όλη η σειρά γενικότερα).

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
05 Jun 2016 13:59 #182281 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

jimbl wrote:

Blood King wrote: Λειώνω το Conker's Bad Fur Day της Nintendo 64 και έχω πεθάνει στα γέλια με το χιούμορ και τις κινηματογραφικές του αναφορές.

Πρέπει να κάνουμε fan club οι λάτρεις των κάφρικων παιχνιδιών. Θυμάμαι πάντως ότι με είχε δυσκολέψει κάπως όταν το είχα πρωτοπαίξει (σε emulator).

Anyway, εκτός απο Uncharted 4, σήμερα ήρθε blast from the past. Έπαιξα Borderlands 2 στο PS4 (Handsome Collection). Περιττεύει να πω το πόσο τέλειο είναι αυτό το παιχνίδι (όλη η σειρά γενικότερα).

Και εγώ σε emulator το είχα παίξει και ναι ήταν δύσκολο σε αρκετά σημεία. Καφρίλα και τρελό γέλιο πάντως!

More
05 Jun 2016 14:02 #182282 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα το This War of Mine με το DLC The Little ones, γράφω αρκετά στο topic του παιχνιδιού επειδή ρώτησε και ο Zaratoth. Δεν αλλάζει πολλά, αλλά ήταν ωραίες οι όποιες αλλαγές είχε και μου άρεσε, ακόμα πιο καταθληπτικό. Θα κάνω και άλλο playthrough σύντομα.