Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
31 Mar 2016 00:47 - 31 Mar 2016 01:06 #178995 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tomb Raider (2013)

Mystique wrote: Μπραβο, δεν περιμενα να παιζει τοσο καλα στο laptop. Στο ultra details θα χανει καποια frames σιγουρα εκτος αν το βαλεις σε pc με καρτα top quality σαν την 980 GTX. ;) Μερικες φορες εχω παρατηρησει καποια interactive movies να φαινονται οτι χανουν καπου αλλα δεν ξερω τι φταιει γι'αυτο, μνημη, επεξεργαστης η καρτα γραφικων.

edit: τωρα βλεπω το gameplay σε ultra details. Πηγαινει με 1 frame per second, οπως το φανταζομουν. Θελει γερο μηχανημα για να τρεξει ομαλα. ;) Με ποιο προγραμμα το εκανες record το video?. Θελω να φτιαξω ενα αλλα το fraps που χρησιμοποιω βγαζει κατι files των 10gb για 5-6 λεπτα gameplay. Απαραδεκτο. ;)

Με το Fraps 99 το έκανα Record και μάλιστα το κατέβασα full με Crack,μέσω google το βρήκα.

Οταν δεν κάνω εγγραφή δεν κολλάει καθόλου,ίσα ίσα που πετάει....ακόμα και στο βίντεο δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να το κάνει αργό.Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ο φωτισμός.Δηλαδή όταν είχα κλειστά όλα τα φώτα φαινόταν κάπως σκοτεινά,με ανοιχτή την λάμπα,βλέπω καλύτερα το περιβάλλον στο παιχνίδι.Πιστεύω αλλάζει με το Brightness αλλά μπορώ να το συνηθίσω.

Πάντως το πως παίζει στο ultra δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί μιλάμε για παιχνίδι 3 χρονών .Οταν ας πούμε οι minimum απαιτήσεις ήταν nvidia geforce 8600 gt καταλαβαίνει κανείς γιατί μιλάμε και η μνήμη Ram 1 ή 2 G.B.Για παιχνίδι του 2013 έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις.

Δεν παίζει ρόλο Laptop ή Desktop,παίζει ρόλο το pc με το οποίο παίζεις,και εγώ έχω την διπλάσια μνήμη Ram από τις ελάχιστες απαιτήσεις και φοβερό επεξεργαστή intel core i5 4210 u οπότε για το High τουλάχιστον ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως θα έπαιζε.

Σε Low settings πάντως λογικά θα παίζει το Rise of the tomb raider όπως είχα δει στο βίντεο που πόσταρα πιο πάνω.Μήπως έπρεπε να πάρω αυτό από την αρχή που είναι πιο καινούργιο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ;;;
Anyways,θα το αγοράσω αφού τερματίσω το παιχνίδι του 2013,εξάλλου θα το απολαύσω σε υψηλή ποιότητα όταν συνήθως τα περισσότερα παιχνίδια που αγοράζω τα βάζω normal ή low.

edit:Και σε μένα μεγάλα τα βγάζει αλλά τα κάνω μετατροπή με το Free Make Video Converter

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Mar 2016 01:06 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2016 18:49 #179038 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχεις δικιο σ'αυτο που λες για το χαμηλο frame rate οταν κανεις record το gameplay, δεν το ειχα υπολογισει. ;) θα κατεβασω αυτο το προγραμματακι για την μετατροπη των μεγαλων αρχειων γιατι θελω να φτιαξω ενα video με μουσικη υποκρουση δικη μου για να ειναι πιο ζωντανο. Σκεφτομαι μονο τι να γραψω, το Resident Evil που εχω στον δισκο η κανενα mmo σαν το Blade and Soul που κατεβαζω τωρα. ;) Θα δω αν μου αρεσει πρωτα και μετα στο dungeon για quests. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Apr 2016 01:35 - 01 Apr 2016 01:58 #179091 by Blood Prince
Πραγματικά δεν κολλάει σχεδόν καθόλου :lol:

Το μόνο level που μου δημιούργησε λίγο πρόβλημα ήταν το Mountain Village επειδή έβρεχε κ.λ.π αλλά και πάλι παιζόταν άνετα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα γραφικά στο Ultra.

Τσέκαρα κάποιο walkthrough στο youtube μήπως και βγάλω άκρη με την προαιρετική πρόσβαση στο tomb hall of ascension που έφαγα πολλές ώρες σήμερα και δεν τα κατάφερα αν και το συγκεκριμένο level το έχω τερματίσει μαζί με τις προαιρετικές αποστολές κατά 32 % και πραγματικά ήταν αγνώριστο το βίντεο,λες και έπαιζε άλλο παιχνίδι,προφανώς low θα τα είχε. :P

Πριν λίγο έφτασα στο Base Exterior και έβγαλα screenshots με το Fraps πραγματικά φοβερό τοπίο και η Lara. :lol:

Αν και στο game η ανάλυση φαίνεται καλύτερη από τις φωτό. :cheer:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2016 01:58 by Blood Prince.

More
01 Apr 2016 18:11 #179151 by Blood Prince
Αλλες δυο φωτό από το παιχνίδι στα ultra γραφικά που έβγαλα πριν λίγο. :lol:

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
01 Apr 2016 18:26 #179155 by A
Replied by A on topic Tomb Raider (2013)
Αν θυμάμαι παίζεις σε laptop. Ρίξε λίγακι τις απαιτήσεις και δωστου περισσότερη διάρκεια ζωής. Ξέρω είναι δύσκολο :P

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
01 Apr 2016 19:15 #179161 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωραιες οι φωτο. ;) Πηγα να βγαλω ενα video απο το Skyrim και μου βγηκε 20 gb για 15 λeπτα gameplay. Αντε τωρα να το μετατρεψω σε κατι λογικο για να μπορω να το κανω upload. Μπερδευτηκε και η μουσικη του παιχνιδιου με την μουσικη που ακουγα κει εγινε μιξη χαμος. :P Πρεπει να το ξαναφτιαξω απ'την αρχη μου φαινεται. :woohoo:

More
01 Apr 2016 19:17 #179162 by Blood Prince

efane wrote: Αν θυμάμαι παίζεις σε laptop. Ρίξε λίγακι τις απαιτήσεις και δωστου περισσότερη διάρκεια ζωής. Ξέρω είναι δύσκολο :P

Σε Laptop παίζω αλλά τι θα πεί αυτό ;;; Υπάρχουν Desktop πολύ χειρότερα.

Το να του δώσω περισσότερη διάρκεια ζωής δεν ξέρω τι θες να πεις αφού παίζω στο Hard.Τώρα για τις απαιτήσεις είναι απόλυτα ικανοποιητική η εμπειρία.Δεν καταλαβαίνω γιατί να ρίξω τις απαιτήσεις. :woohoo:

[IMG

Peter Baylish

More
01 Apr 2016 19:21 #179163 by Blood Prince

Mystique wrote: Ωραιες οι φωτο. ;) Πηγα να βγαλω ενα video απο το Skyrim και μου βγηκε 20 gb για 15 λeπτα gameplay. Αντε τωρα να το μετατρεψω σε κατι λογικο για να μπορω να το κανω upload. Μπερδευτηκε και η μουσικη του παιχνιδιου με την μουσικη που ακουγα κει εγινε μιξη χαμος. :P Πρεπει να το ξαναφτιαξω απ'την αρχη μου φαινεται. :woohoo:

Εμένα μου αρέσει το Fraps γιατί ακούγεται ο ήχος του παιχνιδιού.Παλιότερα έβαζα instant replay και πρόσθετα δικιά μου μουσική ας πούμε σε παιχνίδια όπως το fifa που έδιναν παλιότερα αυτή την δυνατότητα.

Και μετά την μετατροπή τα αρχεία μπορεί να φτάσουν και στα 500 Μ.Β κάποιες φορές.
Εχω ανεβάσει στο youtube αρχεία από 100 M.B εώς και 500 M.B

[IMG

Peter Baylish

More
01 Apr 2016 19:23 #179164 by Κατερίνα Μαρίνου
Μια χαρα μου φαινεται οτι παιζει στο laptop. Ειναι και το Fraps που καταναλωνει πορους του συστηματος και γι'αυτο δειχνει οτι χανει frames. Αν επαιζε μονο του κανονικα θα επιανε λιγο παραπανω εως αρκετα αναλογα με την αναλυση. Και στο δικο μου pc οταν βαζω παιχνιδι σε ultra details χανει παντα frames. ;) Ειδικα στο Fallout 4 η και στο Witcher 3 σερνονται και το κατεβαζω σε λογικα επιπεδα να το σηκωνει η καρτα ανετα. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Apr 2016 19:30 - 01 Apr 2016 19:46 #179165 by Blood Prince

Mystique wrote: Μια χαρα μου φαινεται οτι παιζει στο laptop. Ειναι και το Fraps που καταναλωνει πορους του συστηματος και γι'αυτο δειχνει οτι χανει frames. Αν επαιζε μονο του κανονικα θα επιανε λιγο παραπανω εως αρκετα αναλογα με την αναλυση. Και στο δικο μου pc οταν βαζω παιχνιδι σε ultra details χανει παντα frames. ;) Ειδικα στο Fallout 4 η και στο Witcher 3 σερνονται και το κατεβαζω σε λογικα επιπεδα να το σηκωνει η καρτα ανετα. ;)

Η ανάλυση στο παιχνίδι φαίνεται καλύτερη από τα printscreens που έβγαλα.

Τώρα αν δεν είναι τόσο γρήγορο σε level όπως το mountain village που βρέχει και έχει αστραπές δεν μου χαλάει καθόλου την εμπειρία.Ακόμα και ο ήχος του περιβάλλοντος είναι αρκετά ρεαλιστικός. :lol:

Σκέφτομαι να ανεβάσω και βίντεο από το Mountain Village να δεις το gameplay. ;)

Σε μένα δεν σέρνεται καθόλου...να φανταστείς το Bioshock 2 που το τερμάτισα παλιά σε desktop 10ετίας στο low με κάρτα γραφικών nvidia geforce 8500 gt,intel pentium 2 δηλαδή με specs κάτω από τις minimum απαιτήσεις..καμία σχέση το gameplay του Tomb Raider στο Ultra.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2016 19:46 by Blood Prince.