Mystique wrote: Μπραβο, δεν περιμενα να παιζει τοσο καλα στο laptop. Στο ultra details θα χανει καποια frames σιγουρα εκτος αν το βαλεις σε pc με καρτα top quality σαν την 980 GTX.
Μερικες φορες εχω παρατηρησει καποια interactive movies να φαινονται οτι χανουν καπου αλλα δεν ξερω τι φταιει γι'αυτο, μνημη, επεξεργαστης η καρτα γραφικων.
edit: τωρα βλεπω το gameplay σε ultra details. Πηγαινει με 1 frame per second, οπως το φανταζομουν. Θελει γερο μηχανημα για να τρεξει ομαλα.
Με ποιο προγραμμα το εκανες record το video?. Θελω να φτιαξω ενα αλλα το fraps που χρησιμοποιω βγαζει κατι files των 10gb για 5-6 λεπτα gameplay. Απαραδεκτο. 
Με το
Fraps 99 το έκανα Record και μάλιστα το κατέβασα full με Crack,μέσω google το βρήκα.
Οταν δεν κάνω εγγραφή δεν κολλάει καθόλου,ίσα ίσα που πετάει....ακόμα και στο βίντεο δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να το κάνει αργό.Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ο φωτισμός.Δηλαδή όταν είχα κλειστά όλα τα φώτα φαινόταν κάπως σκοτεινά,με ανοιχτή την λάμπα,βλέπω καλύτερα το περιβάλλον στο παιχνίδι.Πιστεύω αλλάζει με το Brightness αλλά μπορώ να το συνηθίσω.
Πάντως το πως παίζει στο ultra δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί μιλάμε για παιχνίδι 3 χρονών .Οταν ας πούμε οι minimum απαιτήσεις ήταν nvidia geforce 8600 gt καταλαβαίνει κανείς γιατί μιλάμε και η μνήμη Ram 1 ή 2 G.B.Για παιχνίδι του 2013 έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις.
Δεν παίζει ρόλο Laptop ή Desktop,παίζει ρόλο το pc με το οποίο παίζεις,και εγώ έχω την διπλάσια μνήμη Ram από τις ελάχιστες απαιτήσεις και φοβερό επεξεργαστή intel core i5 4210 u οπότε για το High τουλάχιστον ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως θα έπαιζε.
Σε Low settings πάντως λογικά θα παίζει το Rise of the tomb raider όπως είχα δει στο βίντεο που πόσταρα πιο πάνω.Μήπως έπρεπε να πάρω αυτό από την αρχή που είναι πιο καινούργιο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ;;;
Anyways,θα το αγοράσω αφού τερματίσω το παιχνίδι του 2013,εξάλλου θα το απολαύσω σε υψηλή ποιότητα όταν συνήθως τα περισσότερα παιχνίδια που αγοράζω τα βάζω normal ή low.
edit:Και σε μένα μεγάλα τα βγάζει αλλά
τα κάνω μετατροπή με το Free Make Video Converter