Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
23 Mar 2016 18:21 - 23 Mar 2016 18:26 #178557 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tomb Raider (2013)

Mystique wrote: Αν παιξεις το παιχνιδι στο laptop τοτε βαλε τις ρυθμισεις στο medium. Δεν νομιζω οτι μπορει να σηκωσει high details το υπαρχον συστημα. Η καρτα γραφικων θα δεινοπαθησει προσπαθωντας να σηκωσει τετοιο βαρος. ;)

Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός όμως...Intel Core i5 4210 U,η μνήμη Ram είναι 4 G.B όταν οι ελάχιστες απαιτήσεις 1 ή 2 G.B..με την κάρτα γραφικών την Intel HD 4400 shared μνήμης υπάρχει κάποιο ζήτημα αλλά σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή θα παίζει και στο High πιστεύω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2016 18:26 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2016 18:49 - 23 Mar 2016 18:51 #178561 by Blood Prince
Εδώ πάντως ο άλλος με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με μένα και ίσως με χειρότερο επεξεργαστή παίζει το Rise of the Tomb Raider που είναι πιο καινούριο παιχνίδι..οπότε λογικά το παιχνίδι του 2013 θα παίζει στο High .(το desktop που έχω είναι πολύ παλιό,μια δεκαετία πίσω)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2016 18:51 by Blood Prince.

More
23 Mar 2016 19:24 #178563 by Κατερίνα Μαρίνου
Κανε μια δοκιμη σε high details και πες μου πως πηγαινει. ;) Το εχεις αγορασει στο steam το παιχνιδι η σε retail??. ;)

More
23 Mar 2016 19:47 - 23 Mar 2016 19:49 #178566 by Blood Prince

Mystique wrote: Κανε μια δοκιμη σε high details και πες μου πως πηγαινει. ;) Το εχεις αγορασει στο steam το παιχνιδι η σε retail??. ;)

Σε Retail από το πλαίσιο,Σάββατο ή Δευτέρα θα το έχω λογικά.

Από ότι έχω δει οι περισσότεροι το βάζουν quality στο Normal,εγώ θα δοκιμάσω να το βάλω σε καλύτερη ποιότητα,και όταν το τσεκάρω μπορεί να ανεβάσω και βίντεο. ;)

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2016 19:49 by Blood Prince.

More
23 Mar 2016 20:22 #178571 by Κατερίνα Μαρίνου
Θελω video για να δω πως τρεχει σε laptop. ;) Αν καταφερει και πιασει πανω απο 30 fps σταθερα θα ειναι θαυμα. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Mar 2016 23:13 - 23 Mar 2016 23:21 #178588 by Blood Prince

Mystique wrote: Θελω video για να δω πως τρεχει σε laptop. ;) Αν καταφερει και πιασει πανω απο 30 fps σταθερα θα ειναι θαυμα. ;)

30 fps σταθερά θα είναι θαύμα και σε desktop να το βάλεις και με καλύτερα χαρακτηριστικά από το laptop.... :lol:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2016 23:21 by Blood Prince.

More
24 Mar 2016 00:37 #178597 by Μάνος Γρυπάρης
Το review το έγραψα τότε σε AMD FX 8320 με 8GB RAM και κάρτα γραφικών μία των 2GB, ακριβές μοντέλο δεν θυμάμαι. Πάντως για 2013 ήμουν μια χαρά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Mar 2016 14:52 #178791 by Blood Prince
Χθες ήταν αργία και σήμερα τα courier των ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν οπότε θα το έχω από Δευτέρα....με έχει φάει ανυπομονησία.. :P και όταν το παραλάβω θα ανεβάσω βίντεο gameplay.Παράλληλα θα κοιτάξω στις ρυθμίσεις να το βάλω πάνω από το Normal από περιέργεια αν και είμαι αισιόδοξος πως θα παίζει άνετα. B)

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Mar 2016 01:57 - 30 Mar 2016 13:16 #178957 by Blood Prince
Σήμερα ξεκίνησα να παίζω το Tomb Raider 2013...με τα γραφικά στο High παίζει μια χαρά αφού σκέφτομαι να το βάλω ultra αλλά το αφήνω όπως είναι στο High. :P

edit:Οπως φαίνεται και στο βίντεο το Hair Quality το έχω Tressfx :D αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω να βάλω ON και το Tessellation αφού με τα γραφικά στο High κ.λ.π δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. :lol:

Θα ανεβάσω νέο βίντεο με το Tessellation ON,παίζει μια χαρά.

edit:number 2:Θα ανεβάσω τρίτο βίντεο με gameplay μεγαλύτερης διάρκειας και τα γραφικά στο Ultra,παίζει χωρίς να κολλάει στο ανώτατο επίπεδο ποιότητας γραφικών σχεδόν.

Το έβαλα στο Hard και είμαι στο δεύτερο level στο Coastal Forest,το προχωράω με αργούς ρυθμούς.Σήμερα βρήκα το τόξο και την μια φωτιά όπου είδα ποια skills χρειάζονται αναβάθμιση και άρχισα να σκοτώνω ελάφια για να αναβαθμίσω τα skills.

Η αναβάθμιση των skills φαντάζομαι ανήκει στις προαιρετικές αποστολές αλλά σίγουρα είναι χρήσιμη άρα δεν θα τις έλεγα και τόσο προαιρετικές τις αποστολές.

Επίσης στις φωτιές που βρίσκω η Lara επικοινωνεί μέσω ραδιοφώνου ή κάνει μονόλογο οπότε μαθαίνω και περισσότερα για το σενάριο.

Btw τα βίντεο τα έχω ποστάρει εδώ: www.gameworld.gr/forum/91/135273-youtube-dimosieyste-ta-nea-sas-vinteo

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Mar 2016 13:16 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Mar 2016 17:34 - 30 Mar 2016 17:42 #178977 by Κατερίνα Μαρίνου
Μπραβο, δεν περιμενα να παιζει τοσο καλα στο laptop. Στο ultra details θα χανει καποια frames σιγουρα εκτος αν το βαλεις σε pc με καρτα top quality σαν την 980 GTX. ;) Μερικες φορες εχω παρατηρησει καποια interactive movies να φαινονται οτι χανουν καπου αλλα δεν ξερω τι φταιει γι'αυτο, μνημη, επεξεργαστης η καρτα γραφικων.

edit: τωρα βλεπω το gameplay σε ultra details. Πηγαινει με 1 frame per second, οπως το φανταζομουν. Θελει γερο μηχανημα για να τρεξει ομαλα. ;) Με ποιο προγραμμα το εκανες record το video?. Θελω να φτιαξω ενα αλλα το fraps που χρησιμοποιω βγαζει κατι files των 10gb για 5-6 λεπτα gameplay. Απαραδεκτο. ;)
Last edit: 30 Mar 2016 17:42 by Κατερίνα Μαρίνου.