Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
02 Mar 2013 21:26 #121194 by Μάνος Γρυπάρης
Έχω παίξει τα περισσότερα Tomb Raider και συνήθως τα παρατούσα μετά από 3-4 ώρες γιατί δεν μου αρέσουν τα adventures και δεν είμαι καλός γενικά στο να λύνω γρίφους.

Το φετινό Tomb Raider όμως είναι πραγματικά ξεχωριστό. Το gameplay του αντιπροσωπεύει τα Action Shooters και τα Adventure στοιχεία είναι ελάχιστα. Οι γρίφοι δεν θα σας δυσκολέψουν καθώς είναι απλή και η λύση τους βρίσκεται ακριβώς στο χώρο όπου είστε (δε χρειάζεται δηλαδή συνδυασμός αντικειμένων, πολύ αναζήτηση κτλ). Φυσικά υπάρχουν 2-3 γρίφοι που είναι λίγο πιο περίπλοκοι από το συνηθισμένο αλλά με το "sight" της lara που ενεργοποιείται με L2 (PS3), ή LT (Xbox 360) θα σας αποκαλυφθούν τα σημεία όπου πρέπει να δράσετε για να λύσετε τους γρίφους.

Εν τω μεταξύ μιλάμε για ΠΟΛΥ πιστολίδι και πολύ parkour! Η Lara εμφανίζεται πιο σκληροτράχυλη από ποτέ κάτι μη ρεαλιστικό αν σκεφτούμε ότι αυτό είναι ένα prequel στο Tomb Raider 1 που την δείχνει κοριτσάκι. Αξίζει πάντως να το παίξετε καθώς τα skills, η απόκτηση xp και τα upgrades των όπλων θα σας κρατήσουν κολλημένους.

10 ώρες καθαρό gameplay time! Και πολλές προαιρετικές αποστολές και μυστικά αντικείμενα. Το multiplayer δεν ενθουσιάζει αλλά καλό είναι να υπάρχει ρε αδερφέ για συμπλήρωμα.

Αναμένω να το τιμήσετε και να μας πείτε σχόλια. Ελπίζω από βδομάδα να έχουμε και διαγωνισμό (αν έχουμε θα το μάθετε εντός της ερχόμενης εβδομάδας, διαφορετικά ...gottta buy it!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2013 23:17 #121198 by Παντελής Δασκαλέλος
Και εγώ να πω την αλήθεια δεν ήμουν ιδαιέτερα οπαδός των προηγούμενων Tomb Raider αλλά αυτό εδώ δείχνει πολύ πιο συμπαθητικό. Θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία για να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

More
03 Mar 2013 18:23 #121214 by Γρηγόρης Βούλγαρης
εγώ αντιθέτως γούσταρα τα adventure στοιχεία των προηγούμενων γενικώς προτιμώ αυτή τη κατεύθυνση από την "action-άδικη" και "κινηματογραφική" προσέγγιση χωρίς βεβαίως να σημαίνει ότι δεν είναι καλό το φετινό game. Δώστε Lara στο λαό!

More
05 Mar 2013 17:01 #121274 by Χρυσόστομος Καζώνης
Επιτρέψτε μου να βγω λίγο off topic. Aγόρασα το Tomb Raider από τα Public και μου έδωσαν έναν δικό τους κωδικό. Γνωρίζει κάποιος που χρησιμεύει;

More
05 Mar 2013 17:20 #121275 by Βασίλης Καμακάρης
Πείρες κανονικά το game και τον κωδικό ή μονό τον κωδικό?

More
05 Mar 2013 17:23 - 05 Mar 2013 18:50 #121277 by Χρυσόστομος Καζώνης
Πήρα κανονικά το game και τον κωδικό
Last edit: 05 Mar 2013 18:50 by Χρυσόστομος Καζώνης.

More
05 Mar 2013 17:25 #121278 by Βασίλης Καμακάρης
Έλεγε κάτι σχετικά με τον κωδικό αυτό.

More
05 Mar 2013 17:38 #121279 by Χρυσόστομος Καζώνης
οχι ειχε τον κωδικο μονο

More
05 Mar 2013 17:40 #121280 by Βασίλης Καμακάρης
δεν είχε κάποιο σχέδιο τίποτα?, το είχες κάνει pre-order αν είναι κάνα dlc.

More
05 Mar 2013 18:41 #121284 by Κώστας Λάβαρης
Το Public με κάθε αγορά Tomb Raider σου δίνει δώρο το Combat Strike Pack που έχει:
1)Pistol Silencer Upgrade που θα κάνει τη Lara "αθόρυβη" ώστε να περάσει ακόμα και από τις πιο δύσκολες συνθήκες
2)Headshot Reticule Upgrade που εξασφαλίζει περισσότερη ευστοχία στα όπλα, και σε συνδυασμό με το Pistol Silencer καταφέρνει φονικά χτυπήματα
3)Pistol Burst Mode Upgrade που χαρίζει στη Lara extra πυρά
4)Animal Instict Skill Upgrade

Αυτά σύμφωνα με το site του Public. Επομένως, ο κωδικός αφορά λογικά το ξεκλείδωμα του extra περιεχομένου.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.