Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
02 Jul 2016 20:07 - 02 Jul 2016 20:19 #183427 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tomb Raider (2013)

TheReaper wrote: @Prince (με τις φωτογραφίες)

Για μένα η τοπ στιγμή είναι η ανάβαση στην κεραία και μετά η κατάβαση. Εκεί ήταν όλα τα λεφτά. Το τέλος ήταν λίγο ξενέρα, δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα, αλλά υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι ήταν τόσο καλά που θα τελείωνε εκεί το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν έτσι. Έφτασα στο τέλος και όταν το είδα ξίνισε η μούρη μου.

Οντως αυτή ήταν η top σκηνή και για μένα.Η φωτό που ανέβασα πιο πάνω ήταν μια απο τις top σκηνές που ξεχώρισα.

Πάντως και εγώ είναι φορές που ανυπομονώ καθώς παίζω να τελειώσει γρήγορα το level.Πριν λίγο ας πούμε ήμουνα στο Shanty Town και άρχισα να βαριέμαι,και όταν το τελείωσα ένιωσα ικανοποίηση.Το level όμως "Chasm Monastery",μου άρεσε αρκετά και δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Jul 2016 20:19 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2016 20:56 #183428 by Καλλινίκη
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Tomb Raider. Μέχρι στιγμής το έχω τερματίσει 3 φορές και θα το ξαναπαίξω αυτήν την φορά στο Hard.
Λάτρεψα το βέλος που βάλανε. Αφού πιο πολύ το βέλος χρησιμοποιούσα παρά τα όπλα.
Μόνο σε δύσκολες καταστάσεις χρησιμοποιούσα τα όπλα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.