Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
01 Apr 2016 20:16 #179176 by Τάσος Νικολακόπουλος
Μπορείτε να αποκτήσετε το Tomb Raider (2013) μόνο με 1 ευρώ. Πρόκειται για μια κίνηση της Square Enix σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση GameChanger, στο κλίμα του εορτασμού των 20 χρόνων της σειράς Tomb Raider. Ουσιαστικά, εσείς θα δωρίσετε περίπου 1 ευρώ για στο GameChanger και θα πάρετε ως δώρο ένα ψηφιακό αντίτυπο του Tomb Raider. Η κίνηση λήγει την Τρίτη 5 Απριλίου. Διαβάστε περισσότερα .

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2016 20:42 #179180 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχει βαρυνει μαλλον το συστημα με τα πολλα παιχνιδια που βαζω-βγαζω καθημερινα που επηρεαζει την συνολικη του αποδοση. Η καρτα μου που ειναι σχετικα καλη, η MSI 660 GTX, με τα 2 gb δεν πιστευω απο μονη της να εχει προβλημα να υποστηριξει υψηλες αναλυσεις σε απαιτητικα παιχνιδια. ;) Θελω να βαλω καποια καλυτερη αλλα ειναι ακομα ακριβες και περιμενω να βγουν οι καινουριες για να πεσουν κατω απο 200 οι προηγουμενες. ;)

More
01 Apr 2016 20:43 #179181 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Tomb Raider (2013)
Πριν λίγο έγραψα σε βίντεο μια επίσκεψη σε τάφο στο mountain village σε ένα απαιτητικό level δηλαδή από άποψη γραφικών να το δει και η Mystique.Οχι απλά δεν σέρνεται αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο γρήγορο ακόμα από το βίντεο.

Οταν το ανεβάσω θα το ποστάρω εδώ.. www.gameworld.gr/forum/91/135273-youtube-dimosieyste-ta-nea-sas-vinteo τώρα θέλει μετατροπή για να μειωθούν τα giga και μετά upload οπότε θα έχει ανέβει μέχρι τα ξημερώματα λογικά. B)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Apr 2016 20:59 #179183 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωχ, ποσα gb βγηκε το video?. Ειναι και η μετατροπη του που καθυστερει πολυ. Αν ειναι 10 gb και το κανεις 300 mb σε mkv η avi μορφη θελει κανα μισαωρο περιπου. Σε mp4 μου το βγαζει γρηγοροτερα. ;)

More
01 Apr 2016 21:44 #179194 by Γιάννης Μοσχονάς
Έχω τερματίσει το Tomb Raider 2013 στο PC και με ενθουσίασε η προοπτική του περιβάλλοντος ενώ με χάλασε η μικρή διάρκεια. Δεν παρατήρησα οφθαλμοφανείς διαφορές στα γραφικά ανάμεσα σε PC και Xbox One versions.

More
02 Apr 2016 05:06 - 02 Apr 2016 05:14 #179204 by Blood Prince

Mystique wrote: Ωχ, ποσα gb βγηκε το video?. Ειναι και η μετατροπη του που καθυστερει πολυ. Αν ειναι 10 gb και το κανεις 300 mb σε mkv η avi μορφη θελει κανα μισαωρο περιπου. Σε mp4 μου το βγαζει γρηγοροτερα. ;)

Η μετατροπή έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα...350 M.B ήταν περίπου σε υψηλή ανάλυση μετά την μετατροπή.

Το Upload αργεί γιατί το internet μου δεν είναι γρήγορο τώρα τελευταία.Μπαίνω με το Nova 3play που η ταχύτητα εξαρτάται απο τα Giga που έχω ανεβοκατεβάσει.Μετά από κάποιο όριο γίνεται αργό.Τώρα είναι σχετικά αργό αλλά κάνω αυτό που θέλω. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Apr 2016 05:14 by Blood Prince.

More
02 Apr 2016 05:09 - 02 Apr 2016 05:12 #179206 by Blood Prince

Blood King wrote: Έχω τερματίσει το Tomb Raider 2013 στο PC και με ενθουσίασε η προοπτική του περιβάλλοντος ενώ με χάλασε η μικρή διάρκεια. Δεν παρατήρησα οφθαλμοφανείς διαφορές στα γραφικά ανάμεσα σε PC και Xbox One versions.

Που να δεις το Legend... η διάρκεια μια χαρά είναι απλά πολλοί ολοκληρώνουν μόνο το 66 %...μέχρι τώρα έχω ολοκληρώσει μόνο το 1/4 σχεδόν ίσως και πιο λίγο και μου φαίνεται μεγάλο. Οταν έχει μεγαλύτερη διάρκεια δεν είναι πάντα καλό..καταντάει βαρετό σε κάποια παιχνίδια.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Apr 2016 05:12 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
03 Apr 2016 18:00 - 03 Apr 2016 21:04 #179299 by Blood Prince
Εφτασα στην Cliffside Village αλλά παρατήρησα πως η Base Exterior ήταν όλα τα λεφτά και είναι το μοναδικό level με χιόνι και τράβηξα και άλλες φωτογραφίες. :lol:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Apr 2016 21:04 by Blood Prince.

More
03 Apr 2016 21:01 - 03 Apr 2016 21:04 #179305 by Blood Prince
Και άλλες φωτό από το Gameplay σε Ultra γραφικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Apr 2016 21:04 by Blood Prince.

More
03 Apr 2016 21:36 #179310 by Γιάννης Μοσχονάς

Prince of Persia 30 wrote:

Blood King wrote: Έχω τερματίσει το Tomb Raider 2013 στο PC και με ενθουσίασε η προοπτική του περιβάλλοντος ενώ με χάλασε η μικρή διάρκεια. Δεν παρατήρησα οφθαλμοφανείς διαφορές στα γραφικά ανάμεσα σε PC και Xbox One versions.

Που να δεις το Legend... η διάρκεια μια χαρά είναι απλά πολλοί ολοκληρώνουν μόνο το 66 %...μέχρι τώρα έχω ολοκληρώσει μόνο το 1/4 σχεδόν ίσως και πιο λίγο και μου φαίνεται μεγάλο. Οταν έχει μεγαλύτερη διάρκεια δεν είναι πάντα καλό..καταντάει βαρετό σε κάποια παιχνίδια.

Το είχα τερματίσει το Legend, περισσότερο third person shooter παρά Lara Croft ήταν, ευτυχώς το νέο Tomb Raider επανέφερε την εξερεύνηση και την προοπτική στο προσκήνιο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince