Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tomb Raider (2013)

More
02 Sep 2015 00:29 #168338 by Antonis
Replied by Antonis on topic Tomb Raider (2013)
ευχαριστω πολυ αδερφε για τις πληροφοριες! Να εισαι καλα!! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2015 00:34 #168339 by Antonis
απο οτι φαινεται το προβλημα δε διορθωθηκε ποτε.(βλεποντας απο αυτα που παιζω)

More
02 Sep 2015 01:26 - 02 Sep 2015 13:50 #168340 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Γενικά μην περιμένεις να παίξεις σοβαρά στο multiplayer του tomb raider , δεν έχει κόσμο που να παίζει ,προσωπικά έπαιξα για να πάρω κάποια achievement για να το κάνω 100% το παιχνίδι. Δεν τα κατάφερα λόγο 1 bug . Αν δεν έχεις σκοπό λοιπόν να πάρεις achievement μην ασχοληθείς καν με το multiplayer.
Last edit: 02 Sep 2015 13:50 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
02 Sep 2015 12:53 #168344 by Antonis
ακριβως γι αυτο το λογο παιζω! για τα trophies! αν και υπαρχει boost , απλα καμια φορα θες να τσακισεις κανα αντιπαλο! :unsure:

More
02 Sep 2015 13:54 #168345 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Το χειρότερο είναι ότι έχει Rank games στο multi .Ποιος το σκέφτηκε ήθελα και να ήξερα . Για να το βγάλεις achievement θα πρέπει να αγκαρεψεις άλλα 3 άτομα να το κάνετε γιατι εγω όσο και να προσπαθούσα δεν έβρισκα αλλα άτομα. Και όπως θα δεις και στο screen ενώ τα εχω βγάλει και τα 4 mod δεν μου έχει δώσει το τελευταίο achievement.Kαι δυστυχώς οσες φορές εχω προσπαθήσει να ξαναμπώ rank game απλά μένω στο περίμενε.

More
02 Sep 2015 16:20 #168348 by Antonis
εγω αυτο το επαθα στο TR:Underworld , ενω ειχα παρει ολους τους θησαυρους, και ημουν καθ'οδον για platinum δεν το εδωσε! τρομερα glitches :sick:

More
23 Mar 2016 16:45 - 23 Mar 2016 17:29 #178541 by Blood Prince
Θα ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν τα specs του pc που χρησιμοποιήθηκαν από το Gameworld για να γίνει το review του παιχνιδιού...από περιέργεια ρωτάω..για να ξέρω τα γραφικά πως θα είναι περίπου.

Δηλαδή η βαθμολογία 8 μπήκε με ρυθμισμένα τα γραφικά στο High ;; Ευχαριστώ. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Mar 2016 17:29 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
23 Mar 2016 17:32 - 23 Mar 2016 17:32 #178548 by Πιέρρος Φουστέρης

Prince of Persia 30 wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν τα specs του pc που χρησιμοποιήθηκαν από το Gameworld για να γίνει το review του παιχνιδιού...από περιέργεια ρωτάω..για να ξέρω τα γραφικά πως θα είναι περίπου.

Δηλαδή η βαθμολογία 8 μπήκε με ρυθμισμένα τα γραφικά στο High ;; Ευχαριστώ. :lol:

Όπως λέει και το ίδιο το άρθρο του Μάνου , το review είχε γραφτεί αφού είχε παιχτεί στην έκδοση του PS3 και όχι του PC. Όσα reviews γράφονται για τις εκδόσεις των PCs, όμως, δοκιμάζονται από δυνατά μηχανήματα, για να βγάλουν τα καλύτερα συμπεράσματα οι συντάκτες μας. Αν θες να δεις τα specs που χρειάζεται το παιχνίδι, όμως, τσέκαρε το παρακάτω screenshot:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 23 Mar 2016 17:32 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Mar 2016 17:40 #178549 by Blood Prince

DoUzOs wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν τα specs του pc που χρησιμοποιήθηκαν από το Gameworld για να γίνει το review του παιχνιδιού...από περιέργεια ρωτάω..για να ξέρω τα γραφικά πως θα είναι περίπου.

Όπως λέει και το ίδιο το άρθρο του Μάνου , το review είχε γραφτεί αφού είχε παιχτεί στην έκδοση του PS3 και όχι του PC. Όσα reviews γράφονται για τις εκδόσεις των PCs, όμως, δοκιμάζονται από δυνατά μηχανήματα, για να βγάλουν τα καλύτερα συμπεράσματα οι συντάκτες μας. Αν θες να δεις τα specs που χρειάζεται το παιχνίδι, όμως, τσέκαρε το παρακάτω screenshot:

Warning: Spoiler!

Αυτό ήθελα να μάθω.

Πάντως ανησύχησα γιατί είδα στο review του Μάνου δύο βίντεο στα οποία τα γραφικά θύμιζαν παλιό παιχνίδι..αλλά μπορεί τα συγκεκριμένα βίντεο να μην είχαν το κατάλληλο μέγεθος και όταν τα μεγέθυνα να χάλαγε η ποιότητα.

Πάντως στο PC μου θα παίζει στο High λογικά καθώς ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι πάνω και απο τις ελάχιστες απαιτήσεις του Rise of the Tomb Raider.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
23 Mar 2016 18:10 #178554 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν παιξεις το παιχνιδι στο laptop τοτε βαλε τις ρυθμισεις στο medium. Δεν νομιζω οτι μπορει να σηκωσει high details το υπαρχον συστημα. Η καρτα γραφικων θα δεινοπαθησει προσπαθωντας να σηκωσει τετοιο βαρος. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince