Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
11 Jul 2017 16:13 #201708 by Νικηφόρος Μητράκος
Σήμερα ψήνομαι άσχημα να καώ στο Stonehearth (όχι Hearthstone, μην μπερδεύεστε)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2017 22:39 #201762 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Tales from the Borderlands. Μακράν το καλύτερο παιχνίδι της Telltale και ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει. Τρομερό παιχνίδι. Τέλειο πάντρεμα της αισθητικής της Telltale με τον κόσμο του Borderlands(δεν ήθελε και πολύ στα γραφικά), απίστευτοι χαρακτήρες όλοι(και νέοι και γνωστοί από τα παιχνίδια), τρελό γέλιο, πολύ δράση, αρκετά καλή πλοκή και μυθικό soundtrack! Cinematic-gaming masterpiece! Must buy για όσους δεν το έχουν παίξει, ειδικά για τους fans των Borderlands.

Δεν θέλω να παίξω κάτι άλλο τώρα, νιώθω απλά πλήρης τελειώνοντας αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα ξανά ξεκινήσω το Borderlands 2 σύντομα - το είχα αφήσει κοντά στο τέλος γιατί είχα κάνει format στο PC και είχα χάσει τα save και ένα που είχα φυλάξει σε εξωτερικό δίσκο ήταν αρκετά πίσω.

More
11 Jul 2017 23:40 #201772 by A

Lyricaldemon wrote: Το bioshock remastered σου βγάζει θέματα?crash etc.Διάβαζα κάποια σχόλια στο internet και δεν το έβαλα κάν να το παίξω.

εγώ φίλε μου δεν έχω κανένα θέμα, τρέχει κανονικά ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
13 Jul 2017 15:59 - 13 Jul 2017 16:45 #201886 by Blood Prince
Ξεκίνησα το Skyrim απο την αρχή καθώς το είχα προχωρήσει αρκετά σε προηγούμενα saves και δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον και επειδή είχα καταστρέψει τους Dark Brotherhood οι οποίοι μου αρέσουν αλλά δεν θα παίξω καθόλου Main Quests.

Επίσης δημιούργησα έναν συγκριτικά όμορφο θηλυκό χαρακτήρα (σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που δεν βλεπόταν) ο οποίος ανήκει στους Dark Elves.

Βέβαια στο Skyrim ισχύουν τα εξής :

Πρώτον όποια ράτσα και να επιλέξω δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα στο Gameplay (για παράδειγμα πάω στο Solstheim και με θεωρούν Outlander) και δεύτερον όσον αφορά τον θηλυκό χαρακτήρα,με βολεύει συνήθως κατά την διάρκεια της μάχης να αλλάζω την κάμερα σε πρώτου προσώπου με αποτέλεσμα να μην βλέπω καθόλου τον χαρακτήρα μου.

Επιπλέον την The Lost Sinner στο Scholar of the first sin θα την κερδίσω κάποια στιγμή αν και είναι κάπως ζόρικη.Εδώ νίκησα την Scorpioness Najka.

Ακόμα εγκαθιστώ το The Life is Strange αλλά για τα επεισόδια 2 έως 5 πρέπει να περιμένω 4 GB σχεδόν απο διαδίκτυο να κατέβουν.

Υποτίθεται αγόρασα σε Retail για να γίνει η εγκατάσταση απευθείας.Την άλλη φορά που θα αγοράσω παιχνίδι θα στραφώ σε αγορά Key το πιθανότερο.Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση καθώς είναι και πιο φτηνά απο retail και σε εκπτώσεις.

Φωτό

Warning: Spoiler!

Warning: Spoiler!

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Jul 2017 16:45 by Blood Prince.

More
13 Jul 2017 17:51 #201898 by Lyricaldemon
Θυμήθηκα τα νίατα μου και μπήκα στο WoW μετά απο αιώνες.(Αρχή legion expansion)
Νιώθω χαμένος,άλλα με κέρασε legendary με το καλησπέρα.

More
13 Jul 2017 18:02 #201901 by Νικολής Ασημάκης

Blood Prince wrote: Υποτίθεται αγόρασα σε Retail για να γίνει η εγκατάσταση απευθείας.Την άλλη φορά που θα αγοράσω παιχνίδι θα στραφώ σε αγορά Key το πιθανότερο.Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση καθώς είναι και πιο φτηνά απο retail και σε εκπτώσεις.

Το πιο "αστείο" ήταν το Metal Gear Solid V που το πήρα σε retail για PC και το μόνο που είχε μέσα ήταν το installation του Steam.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Jul 2017 18:19 #201904 by Νίκος Παπαγεωργίου (ksifias82)
Μετά από ένα χρόνο αγοράς του, παίζω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! SOMA!!!...όσοι δεν το έχετε παίξει, απλά επιβάλλεται ν ασχοληθείτε!

Τρομερή ατμόσφαιρα, εξαιρετικός ήχος (όταν βάζεις το παιχνίδι πρώτη φορά σε ρωτάει σε τι σύστημα ακούς για να προσαρμοστεί ο ήχος ανάλογα!) εκπληκτικό σενάριο με απύθμενο βάθος νοημάτων...απλά συγκλονιστικό!

More
14 Jul 2017 18:33 - 14 Jul 2017 18:38 #201931 by Blood Prince
Προς ικανοποίησή μου σήμερα διαπίστωσα πως πλέον μπορώ να παίξω τα επεισόδια 2 έως 5 στο Life is Strange.

Επιπλέον θέλω να προσθέσω πως ο θηλυκός χαρακτήρας ο οποίος δημιούργησα στο Skyrim ανήκει στην ράτσα RedGuard απο την περιοχή Hammerfell και όχι στην ράτσα Dark Elves/Dunmer που λανθασμένα ανέφερα.

Απόψε σκέφτομαι να παίξω ένα απο τα επεισόδια στο Life is Strange (για δεύτερο πάω,για να τα παίξω με την σειρά) και μετά θα λιώσω το Scholar of the first sin καθώς δεν βιάζομαι να τερματίσω όλα τα επεισόδια απο Life is Strange.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Jul 2017 18:38 by Blood Prince.

More
14 Jul 2017 23:59 #201959 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα λίγο το Shadwen, καλή βλακειούλα, έχει χαβαλέ.

Το μυαλό παραμένει κολλημένο στο Tales from the Borderlands...αααχ...αααχ...

More
15 Jul 2017 01:27 - 15 Jul 2017 01:42 #201974 by Lyricaldemon
Μισή ώρα wow για ένα quest που ήταν και bugged....
Ντρέπομαι που το λέω άλλα ζήτησα βοήθεια απο το google :P
Last edit: 15 Jul 2017 01:42 by Lyricaldemon.