Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Jul 2017 15:12 - 19 Jul 2017 15:15 #202379 by Blood Prince
Εγκατέλειψα την προσπάθεια στο Scholar of the first sin να κερδίσω κάποιον απο τους Old Ones προσωρινά,αλλά αποφάσισα να τα βάλω με το προαιρετικό Boss Royal Rat Vanguard....και σήμερα με μεγάλη ικανοποίηση το κέρδισα και πέρασε στην λίστα με τα ηττημένα Bosses. :)

Επιπλέον μπήκα και στο Rat King Covenant κάτι που σημαίνει πως στην περιοχή Doors of Pharros όπου επίσης υπάρχει προαιρετικό Boss δεν θα έχω αντίπαλο. Οσοι δεν είναι στο συγκεκριμένο Covenant θα πρέπει να τρέχουν στην συγκεκριμένη περιοχή. :P

υ.γ Θα έβαζα και φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο μόλις την επισυνάπτω δεν μπορώ να κάνω submit αυτή την στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Jul 2017 15:15 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2017 22:49 #202412 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έβαλα λίγο PES 2017 επειδή παίζουμε ένα custom πρωτάθλημα με custom ομάδες εδώ και χρόνια με κάτι φίλους μου και έκλαψα με το πόσο κακό είναι σε σύγκριση με το FIFA. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, έτη φωτός μπροστά η ΕΑ πλέον. Κρίμα.

Το Assassin's Creed Revalations είναι τόσο βαρετό, επαναλαμβανόμενο και εν τέλει κουραστικό που θα μου πάρει πολύ να καταφέρω να το τελειώσω.

More
20 Jul 2017 15:54 #202436 by Lyricaldemon
Αυτό με είχε σκάσει και εμένα,όπως και οι επιλογές να κάνεις graffiti!Αγαπημένο παιχνίδι παρόλα αυτά!

More
22 Jul 2017 14:43 #202553 by Αγγελική Γοργορίνη
Χθες, έπαιξα το Old Man's Journey, ένα καινούριο puzzle adventure game που περίμενα πώς και πώς να ασχοληθώ μαζί του. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου ευτυχώς. Αρχικά, μου ξίνισε κάπως η νοοτροπία του gameplay του (ουσιαστικά, προκειμένου να προχωρήσει παρακάτω ο παίκτης, απαιτείται να μετακινείς κατάλληλα διάφορα σημεία του περιβάλλοντος, πχ βουνά, ώστε να μπορεί να μεταβεί απ' το ένα σημείο στο άλλο) αλλά πολύ γρήγορα εναρμονίστηκα μ' αυτό και με αρκετή ευκολία πήγαινα παρακάτω. Ειδικά όταν μπαίνεις στο πετσί της ιστορίας που ξετυλίγεται με όμορφο τρόπο, μια τρυφερή ιστορία αγάπης και απώλειας, εύκολα καταλαβαίνεις τη σημασία της μεταφοράς που υπάρχει πίσω απ' την αναδιαμόρφωση αυτή του ανάγλυφου. Περιττό να πω ότι το artwork του είναι απ' τα πιο όμορφα κι εντυπωσιακά που έχω δει ποτέ σε game και η μουσική του αρκετά ενδιαφέρουσα. Πέρασα πολύ ευχάριστα 2 περίπου ώρες με το Old Man's Journey και το τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Τώρα, θα συνεχίσω με το αγαπητό Dragon's Dogma: Dark Arisen, που προσπαθώ να το παίζω όσο λιγότερο μπορώ, γιατί με τέτοια παιχνίδια είναι γνωστός ο εθισμός που υπάρχει και η αδυναμία να τα βάλεις στην άκρη. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
22 Jul 2017 20:38 - 22 Jul 2017 20:46 #202560 by Blood Prince
Εχουμε και λέμε :

Στο Scholar of the first sin έχω μόνο τους 4 old ones να αντιμετωπίσω προκειμένου να μπω στην τελική ευθεία και στα DLC καθώς έχω κερδίσει ακόμα και προαιρετικά bosses αλλά μου φαίνεται αδύνατο γι'αυτό σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω. Ομως είμαι Level 70 over γι'αυτό δεν το απεγκαθιστώ και όταν θα έχω όρεξη θα προσπαθήσω να ανέβω Level.

Δεύτερον το Skyrim το έχω βαρεθεί καθώς δεν έχω παίξει μόνο το College of Winterhold και το έχω παρατήσει για την ώρα.

Τρίτον απο καινούργια παιχνίδια παίζω το Jotun και το Life is Strange.

Απο sports games το Fifa 15.To ΝΒΑ 2Κ17 θα το εγκαταστήσω απο εβδομάδα καθώς είναι 50 GB και δεν μπορώ αυτή την στιγμή όπως και το Assassin's Creed 3 το οποίο είναι 15 GB !

Αυτά...αλλά με πιέζει και ο χρόνος οπότε απο εβδομάδα τα απογεύματα θα παίζω μόνο καθώς τα πρωινά θα δουλεύω. Απο Οκτώβρη και μετά δεν θα παίζω καθόλου γιατί εκτός απο δουλειά μπαίνω δεύτερο έτος στις μεταπτυχιακές σπουδές και θα έχω και 2 ΘΕ που θα πει ύλη 6 εξαμηνιαίων μαθημάτων συμβατικού πανεπιστημίου...αλλά αρκετά έπαιξα και έχω αρχίσει και βαριέμαι τα videogames αλλά και αξίζει τον κόπο η θυσία. :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Jul 2017 20:46 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
23 Jul 2017 04:17 #202586 by petros
Παίζω αυτό το καιρό witcher 3.Και λίγο Dark Souls 3 αν και το βαριέμαι είναι εθιστικο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Jul 2017 16:00 #202608 by Georgios Manolis
Αυτές τις μέρες παίζω Rocket League που πήρα στις προσφορές του Ps store.Πολύ πορωτικό παιχνίδι ειδικά όταν παίζεις με παρέα.Αν και έχει πολύ toxic community.Συμβαίνει σε όλα τα online multiplayer παιχνίδια αλλά στα δημοφηλή είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο.
Στο Pc συνεχιζω το Call of Pripyat - Misery.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
24 Jul 2017 16:02 #202676 by Blood Prince
Σκέφτομαι να παίξω Fifa 15 και Skyrim αλλά με μέτρο γιατί αύριο ξυπνάω 6:00 ώρα το πρωί ! :woohoo:

[IMG

Peter Baylish

More
25 Jul 2017 18:31 #202863 by Blood Prince
Σιγά σιγά αρχίζω και δοκιμάζω παιχνίδια που δεν έχω παίξει. Απεγκατέστησα το Scholar of the first sin γιατί είχα κολλήσει και εγκαθιστώ το Syberia 2 απο Origin.Ευτυχώς που είναι 2 GB μόνο και όχι 15 over όπως άλλα παιχνίδια.Σε κάνα μισάωρο θα είναι έτοιμο να το παίξω.

[IMG

Peter Baylish

More
26 Jul 2017 00:53 #202890 by petros
Ωραίο το Syberia 2. Πολλή ατμοσφαιρικό.