Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
26 Jul 2017 01:49 #202896 by Angel
Παίζω DmC τις τελευταίες μέρες...Μου είπε μια φίλη μου να το βάλω επειδή της αρέσει να βλέπει να παίζουν ε και λέω χαλάλι.Κόλλησα και εγώ τελικώς άσχετα που το έχω τερματίσει παλίοτερα:P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2017 15:14 #203008 by Angel
Tο τερμάτισα το βασικό παιχνίδι και τελείωσα και το Vergil's Downfall...Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε το DlC..Ήταν πολύ απογοητευτικό απο άποψη gameplay.Μάλλον δεν θα μπεί κάτι καινούριο στο PC μέχρι τις 8 Αυγούστου που βγαίνει το Senua's Sacrifice.Θα συνεχίσω να λιώνω το Witcher 3.

More
27 Jul 2017 15:38 #203011 by Γιώργος Δημητρούλης
Horizon Zero Dawn και Get Even.τιτλάρες με τα όλα τους.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
27 Jul 2017 16:12 #203015 by Angel

ashbringer wrote: Horizon Zero Dawn και Get Even.τιτλάρες με τα όλα τους.

Το Get Even όντως βγήκε πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα.Πολύ καλή δουλειά.

More
27 Jul 2017 17:37 #203025 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα τα STASIS και CAYNE που είναι της ίδιας εταιρείας στο ίδιο σύμπαν. Πολύ ωραία παιχνίδια. Τώρα είμαι ανάμεσα σε χάζεμα κανενός ακόμα indie από τα διάφορα, στο ξαναπαίξιμο του Shadow of Mordor και ίσως βάλω επιτέλους το Arkham Knight.

More
27 Jul 2017 21:29 #203047 by Βασιλης Γαλανος
Αυτές τις μέρες έχω τερματίσει διάφορα παιχνίδια που είχα αφήσει στην μέση εδώ και πόσους μήνες και τελειώνω και το metro 2033 που ξεκίνησα πρόσφατα.
Σειρά έχει το Unravel και το Vanishing of Ethan Carter.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
27 Jul 2017 23:19 - 27 Jul 2017 23:20 #203062 by Angel
Έκανα το λάθος να ξαναβάλω το For Honor με την ελπίδα οτι κάτι έχει αλλάξει αλλά δεν.,Βγήκε όπως μπήκε.Επίσης συνηδειτοποίησα ότι ξέχασα να βάλω το OverWatch μετά το format οπότε το κατέβασα και έπαιξα λίγο.

Last edit: 27 Jul 2017 23:20 by Angel.

More
28 Jul 2017 03:15 #203078 by petros
Εγώ παίζω αυτό το καιρό witcher 3 και dark souls 3. Μετα θέλω να αρχίσω το Horizo Zero Dawn,Αλλα μέχρι τώρα με έχει κερδίσει το witcher 3, κάθε φορά που παίζω νιώθω ότι εξελίσσετε το παιχνίδι. Δεν το βαριέμαι καθόλου κάθε φορά κιόλας που τελειώνω μια αποστολή θέλω να αρχίσω την άλλη. Ο ήχος είναι σε άλλο επίπεδο το midi δουλεύει τέλεια καθώς πριν μπεις σε μάχη ακούς να μπαίνει track που σε ετοιμάζει για τις μάχες. Το dark souls 3 από την άλλη όσο βαρετό είναι τόσο εθιστικο γίνεται.

More
28 Jul 2017 20:52 #203095 by Lyricaldemon
Σήμερα το μενού έχει resident evil 6 leon campaign.Κατεβαίνει και το gigantic από πίσω για να μπορώ να εκφέρω γνώμη!

More
29 Jul 2017 18:40 - 29 Jul 2017 18:42 #203143 by Blood Prince
Εβαλα πριν λίγο και έπαιξα το NBA 2K17 για πρώτη φορά.

Σε σχέση με το NBA2K11 (το προηγούμενο που έχω),αυτό που με ενθουσιάζει πιο πολύ είναι η ιστορία στο myplayer (career) mode.

Τα πλήκτρα πάντως με μπερδεύουν κάπως και ακόμα και στο Pro είναι αυξημένο το επίπεδο δυσκολίας.

By the way απο εβδομάδα μάλλον θα εγκαταστήσω και το Assassin's Creed 3.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Jul 2017 18:42 by Blood Prince.