Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Jul 2017 13:23 #201324 by Lyricaldemon
Έχοντας κατεβάσει τα ff13,13-2,13 lightning returns κλαίω με το 50 G install.Έχω αφήσει το ff13-2 μετά απο format στην μέση.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2017 14:24 #201333 by Νικολής Ασημάκης
Το απλό 13 είναι στα 60 GB. Για γέλια και για κλάμματα. Είμαι στις 4 ώρες μέσα στο παιχνίδι
Warning: Spoiler!
και δεν με έχει ξετρελάνει. Υπερβολικά γραμμικό παιχνίδι που αν συνεχίσει έτσι απορώ πως γέμισε 50 ώρες για απλό τερματισμό.

More
08 Jul 2017 14:37 #201338 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ για σήμερα λέω να ασχοληθώ με το DMC4, γιατί πρέπει να το επιστρέψω κάποια στιγμή στον Zaratoth, μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια που του έχω κατασχέσει :lol:

More
08 Jul 2017 15:03 #201344 by Αγγελική Γοργορίνη
Έχοντας τερματίσει το The Ringed City, το 2ο dlc του Dark Souls III, λέω να παίξω κάτι χαλαρό τώρα και να πιάσω το dlc του Little Nightmares. Μετά, προβλέπονται δεκάδες ώρες καψίματος με το Dragon's Dogma: Dark Arisen. Παράλληλα παίζω ορισμένα ματσάκια στο Insurgency.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
09 Jul 2017 12:58 - 09 Jul 2017 12:59 #201455 by Lyricaldemon

100 ώρες στό ff13 και μου λείπει ενα achi για να τα έχω κάνει όλα,αφού τα είχα κάνει όλα παλιά στο Ps3.
Last edit: 09 Jul 2017 12:59 by Lyricaldemon.

More
10 Jul 2017 10:42 #201528 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το State of Decay: Year One καλό παιχνίδι, ότι πρέπει για τους fans των ζόμπι. Συνδυάζει εξαιρετικά στοιχεία από το Walking Dead,το Left 4 Dead και το...This War of Mine. Δοκιμάστε το, είναι εθιστικό και σε κάποια σημεία αρκετά challenging, ειδικά αν το παίζεις πρώτη φορά και δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, γιατί σε πιάνει απροετοίμαστο.

Ξεκίνησα το Tales from the Borderlands. Έχω τελειώσει τα πρώτα 3 επεισόδια και έχω ενθουσιαστεί, ίσως το καλύτερο παιχνίδι της Telltale που έχω παίξει!

More
10 Jul 2017 11:56 #201532 by Angel

Zaratoth wrote: Το απλό 13 είναι στα 60 GB. Για γέλια και για κλάμματα. Είμαι στις 4 ώρες μέσα στο παιχνίδι

και δεν με έχει ξετρελάνει. Υπερβολικά γραμμικό παιχνίδι που αν συνεχίσει έτσι απορώ πως γέμισε 50 ώρες για απλό τερματισμό.

Στο 11/12ο chapter νομίζω θα έχεις ΠΟΛΛΆ να κάνεις :P Εμένα μου άρεσε.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 Jul 2017 12:30 #201533 by Ιορδανης Πανόπουλος
Για αρχή πολύ Torment.
Και μετα εχω αφησει κατι αποστολες στο Mass Effect Andromeda
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
10 Jul 2017 14:57 #201542 by Angel
Συνεχίζω Witcher 3 και Metro 2033 Redux και ξεκίνησα και το Bioshock 2 σε remastered έκδοση.Έχω αρκετές ώρες μπροστά μου.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
11 Jul 2017 14:47 #201694 by Lyricaldemon
Το bioshock remastered σου βγάζει θέματα?crash etc.Διάβαζα κάποια σχόλια στο internet και δεν το έβαλα κάν να το παίξω.