Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
21 Jun 2017 12:51 #200281 by Angel
Συνεχίζω το επικό Witcher 3 με New Game Plus στο πιο δύσκολο επίπεδο δυσκολίας.Ενδιάμεσα έχουμε κανένα game LoL και λογικά θα ξεκινήσω και το Get Even μέσα στις επόμενες μέρες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2017 14:07 #200284 by Giwrgos
Αυτον τον καιρο παιζω το battlefield 1 αλλα παραλληλα παιζω και το ghost recon wildlands !

More
21 Jun 2017 14:44 #200286 by Blood Prince
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο κάτι αρκετά σπάνιο για μένα και με την ευκαιρία έλιωσα το Skyrim και κέρδισα και το final boss στο dlc Dragonborn αλλά και έγινα Leader στους Thieves Guilds.

Τώρα απομένει μόνο το College of Winterhold για όoooooταν ξαναπαίξω και μετά απλά θα βολτάρω και θα έχω κάποιες προαιρετικές αποστολές γιατί το Skyrim δεν τελειώνει ποτέ και μέχρι το Level 80 θα εμφανίζονται και διαφορετικοί ισχυρότεροι αντίπαλοι όπως νέοι δράκοι.

Τώρα αν και έχω τερματίσει σχεδόν όλα τα faction και έχω ολοκληρώσει το main quest είμαι μόνο Level 31.

Πώρωση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
22 Jun 2017 16:24 #200327 by A
Μετά από πολύ καιρό ασχολήθηκα με τον Alex Hunter στο Fifa'17. Δεν ενθουσιάστηκα πολύ καθώς μοιάζει με το my career.
Με έχει πιάσει νοσταλγία για τα Bioshock αφού έχω τερματισει ήδη τα Deus ex mankind devided, και The final station( ένα καλο indie game με pixel graphics περιβάλλον).
Επίσης ξεκίνησα πάλι το Need for speed.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
22 Jun 2017 17:03 #200333 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τέλειωσα το Assassin's Creed Brotherhood. Πολύ καλό παιχνίδι τα αρνητικά ήταν ο χειρισμός/movement του Ezio και οι τελευταίες 3-4 αποστολές που ήταν αρκετά απότομες στην εξέλιξή τους και την ας το πω έτσι, σκηνοθεσία τους. Θεικό cliffhanger ξανά, περιμένω να πάρω το Revelations αν το βρω σε εκπτώσεις τώρα στο summer sale.

Θα ξεκινήσω λίγο το Far Cry 3 Blood Dragon να δω τι λέει.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
25 Jun 2017 18:36 #200455 by Βασιλης Γαλανος
Τερμάτισα το πρώτο Starcraft και έχω παίξει και αρκετό από το expansion του Brood Wars καθώς και το Walking Dead: A New Frontier το οποίο και βρήκα εξαιρετικό. Παραδόξως δεν με κούρασε καθόλου και είχε ενδιαφέρον χαρακτήρες.

Συνεχίζω με το Kingdoms of Amalur, Stronghold HD, Insurgecy και το The Vanishing of Ethan Carter.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
26 Jun 2017 14:44 #200515 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες έπαιξα το Narcosis, The Expendabros και για δεύτερη φορά το Journey, μιας που την πρώτη φορά χωρίς να το ξέρω είχα πηδήξει γύρω στα 40' gameplay. Απλά π α ι χ ν ι δ ά ρ α . Πανέμορφος ο οπτικός του τομέας, η μουσική τρομερή, το ταξίδι συγκινητικό.

Τώρα θα συνεχίσω το AoE II HD και Stronghold HD με τα campaign τους, όπως και με το Insurgency και Shrouded in Sanity (ένας μικρός κλώνος των Soulsborne). Η εξεταστική τελειώνει, οπότε επιτέλους χρόνος χωρίς άγχος για πολλά games. :cheer:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
26 Jun 2017 17:24 #200522 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To Far Cry Blood Dragon είχε θέμα και ότι και να έκανα δεν ξεκινούσε οπότε προς το παρόν το άφησα στην άκρη. Άρχισα λίγο το Styx: Master of Shadows και φαίνεται καλό και αρκετά challenging. Έπαιξε λίγο και το Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist και μου άφησε θετικές εντυπώσεις μιας και είμαι μεγάλος fan του παιχνιδιού.

Θα τα προχωρήσω όποτε έχω χρόνο αλλά όπως και να έχει οι αρχικές εντυπώσεις ήταν θετικές.

More
26 Jun 2017 19:46 #200525 by Μάρκος Ασκανιάν
Τερμάτισα τα Terminator Salvation (PS3), Uncharted (PS3), 007: Nightfire, Agent Under Fire, Everything or Nothing (Xbox) και συνεχίζω με Uncharted 2 (PS3), Halo Wars (Xbox One), Back to the future (PS4), Terminator: Dawn of fate (Xbox) και Wipeout Fusion (PS2). Πολύ πράμα βρε παιδί μου!

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis, Angel

More
27 Jun 2017 00:19 #200536 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα σήμερα το The Sexy Brutale. Τρελό παιχνίδι και σεναριακή εμπειρία αντίστοιχη του Life is Strange για μένα. Φοβερή πένα. Και μόλις το δεύτερο παιχνίδι που έβγαλα με όλα τα achievements.

Θα συνεχιστεί στα πεταχτά το 4ο save του Rimworld ενώ παράλληλα κατεβάζω από το backlog τα Event [0] και Undertale. Η δίψα μου για indies συνεχίζει για τα καλά.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη