Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Jul 2017 04:03 - 15 Jul 2017 04:06 #201982 by Blood Prince

Lyricaldemon wrote: Μισή ώρα wow για ένα quest που ήταν και bugged....
Ντρέπομαι που το λέω άλλα ζήτησα βοήθεια απο το google :P

Σοβαρά τώρα ; :pinch:

Εμένα πάλι με πονοκεφάλιασε ένας γρίφος στο επεισόδιο 2 απο Life is Strange,έψαξα και μέσω google,αλλά τελικά βρήκα την λύση μόνος μου.Αναφέρομαι στο σημείο όπου έπρεπε να βρω 5 μπουκάλια...1 μπουκάλι με ζόρισε αρκετά να το βρω.

By the way οι επιλογές που έκανα οδήγησαν σε ένα οδυνηρό τέλος.Ανυπομονώ για την συνέχεια,,αλλά κάνω break και θα κάψω το Dark Souls.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jul 2017 04:06 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2017 19:19 #202013 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadwen, 5 περίπου ώρες μου πήρε, το θεωρώ κακό παιχνίδι. Βαρετό, επαναλαμβανόμενο με τραγικό ΑΙ και μέτρια πλοκή. Ούτε σε εκπτώσεις να το βρείτε δεν αξίζει.

More
15 Jul 2017 20:32 - 15 Jul 2017 23:33 #202015 by Blood Prince
Από τα mobile games που ανέφερα σε παλιότερο ποστ μου τελικά απεγκατέστησα το Tomb Raider Relic Run καθώς απο το lvl 20 και μετά άρχισε να δυσκολεύει αρκετά και το βαρέθηκα.

Εγκατέστησα το Pokemon Go το οποίο δεν με ενθουσίασε και τελικά το απεγκατέστησα,αλλά δοκιμάζω το Assassin's Creed Pirates το οποίο φαίνεται καλό.

Από PCgames αποφάσισα να λιώσω το Fifa 15 για την ώρα μετά απο καιρό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Jul 2017 23:33 by Blood Prince.

More
16 Jul 2017 12:04 #202046 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One: Τερμάτισα στο 100% (πλην κάποιων achievements) το Shadow of Mordor GOTY, τ' οποίο βούτηξα με 6 ευρουλάκια από το Xbox Store. Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά σχετικά μικρό. Τώρα, κατεβάζω το Murdered: Soul Suspect και το GROW UP, ενώ, μιας και σε λίγες μέρες ενδέχεται ν' ανανεώσω την συνδρομή μου (η οποία λήγει στις 22 του μήνα), σκέφτομαι να την συνοδεύσω με κάποιο παιχνιδάκι. Τώρα, το ποιο θα είναι αυτό, το σκέφτομαι ακόμα.
PC: Μιας και πήγα, επιτέλους, Platinum V στο Solo/Duo του LoL (βαρέθηκα τόσο πολύ να προσπαθώ όσο καλύτερα μπορώ με τον Thresh και τον Blitz και να χάνω από trollers και inters), τώρα το πράγμα πάει πολύ smooth, μιας και πέφτω (ευτυχώς, δηλαδή) με καλύτερους συμπαίκτες και αντιπάλους και το απολαμβάνω περισσότερο. Πάμε για το διαμάντι φέτος, οπότε fingers crossed.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
16 Jul 2017 12:15 #202050 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έκανα install το Assassin's Creed Revelations το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι και το τελευταίο με τον Ezio. Θα το ξεκινήσω κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Jul 2017 21:12 #202106 by Αγγελική Γοργορίνη
Τελείωσα χθες το dlc του Little Nightmares, Secrets of the Maw, και η αλήθεια είναι απογοητεύτηκα λίγο απ' τη διάρκειά του. Ήξερα ότι θα είναι σύντομο, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Πάντως μου άρεσε ο τρόπος που τελείωσε, με μία χαρακτηριστική απ' το βασικό παιχνίδι σκηνή. Ελπίζω να βγουν σύντομα και τα υπόλοιπα chapters.

Σειρά έχει τώρα το Dragon's Dogma, το οποίο σκέφτομαι να το ξεκινήσω σήμερα.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
16 Jul 2017 21:30 - 16 Jul 2017 21:32 #202109 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Τελείωσα το Shadwen, 5 περίπου ώρες μου πήρε, το θεωρώ κακό παιχνίδι. Βαρετό, επαναλαμβανόμενο με τραγικό ΑΙ και μέτρια πλοκή. Ούτε σε εκπτώσεις να το βρείτε δεν αξίζει.

Απο τα χειρότερα που έπαιξα τους τελευταίους μήνες...Πραγματικά βαρετό...Στην αρχή σε ενθουσίαζει και περιμένεις να είναι και πολύ μικρής διάρκειας αλλά....Ναι το τελευταίο είναι με τον Ezio και αξίζει.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 16 Jul 2017 21:32 by Angel.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
16 Jul 2017 21:50 #202111 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Έκανα install το Assassin's Creed Revelations το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι και το τελευταίο με τον Ezio. Θα το ξεκινήσω κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.

Και εγώ σκέφτομαι στο επόμενο διάστημα να εγκαταστήσω το Assassin's Creed το 3 απο Uplay που δεν έχω παίξει καθόλου και το NBA 2K17.

Το τρέχον διάστημα θέλω να τελειώνω την σεζόν με Everton στο Fifa 15,καθώς πάω για Treble στην Αγγλία αλλά αποκλείστηκα στο Europa και σε επόμενη σεζόν θα διαλέξω άλλη ομάδα εφόσον θα μπορώ στο Manager Mode.

[IMG

Peter Baylish

More
17 Jul 2017 15:26 #202195 by Blood Prince
Απο mobile games το βαρέθηκα το Assassin's Creed Pirates και μου έτρωγε και πολύ χώρο,800 ΜΒ οπότε εγκατέστησα Σκάκι όπου μπορώ να παίζω και Online.

Απο PC games θέλω να αναφέρω κάτι που έχω ξαναπεί,πως στο Fifa 15 το Manager Mode είναι οτι να'ναι...πήρα τρεις τίτλους στην Αγγλία και δεν με δεχόταν ούτε ομάδα τύπου Koln να αναλάβω...επειδή όμως ήθελα να φύγω πάση θυσία απο Everton για να μην ξαναπαίζω με την ίδια ομάδα ένα σωρό παιχνίδια και μου είναι βαρετό,επέστρεψα Bundesliga και ανέλαβα την Hertha Berlin και στόχος μου είναι να παίξω άλλη μια σεζόν στο Fifa 15 προκειμένου στο τέλος να παίξω Mundial και να το κατακτήσω με την Australia την οποία έχω επιλέξει απο εθνικές ομάδες. :)

[IMG

Peter Baylish

More
19 Jul 2017 10:34 #202360 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To Assassin's Creed Revelations το έπαιξα ένα δίωρο και βαρέθηκα τη ζωή μου, το σταματούσα ανά 20-30 λεπτά, κάνεις ακριβώς τα ίδια με το Brotherhood. Renovate μαγαζιά, εκπαίδευση assassin's, παρόμοιες αποστολές κλπ Έτσι όπως το βλέπω θα δυσκολευτώ να το τελειώσω αλλά πρέπει γιατί θέλω να δω την ολοκλήρωση της ιστορίας του εξαιρετικού Ezio.