Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
03 Jul 2017 11:54 #200885 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Χθες, ξεκίνησα το δεύτερο και τελευταίο dlc του Dark Souls III, The Ringed City που το περίμενα πόσο καιρό τώρα. Απ' την αρχή το επιβλητικό του τοπίο και οι εχθροί φυσικά, κόβουν την ανάσα. Άνετα θα μου μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέχρι να το τερματίσω.

Πραγματικά σε θαυμάζω ! Dark Souls 3 και τελευταίο DLC,Εύγε !

Εγώ στο τρέχον διάστημα δεν παίζω τίποτα αλλά μετά την Κυριακή που ξεμπερδεύω με τις εξετάσεις,όταν τελειώνω απο δουλειά θα το κάψω τα απογεύματα.

Σκέφτομαι να συνεχίσω το Dark Souls Scholar of the First Sin (όπου οι επόμενοι αντίπαλοι είναι οι "αήττητοι" four old souls ) και να αγοράσω και ένα καινούργιο παιχνίδι.Επιπλέον μπορώ να παίξω τα Assassin's Creed 3,Syberia 2 και ΝΒΑ 2Κ17 τα οποία δεν έχω ξεκινήσει να παίζω αν και η ιδέα του sport game δεν με ξετρελαίνει αυτή την στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2017 20:17 #200903 by Αγγελική Γοργορίνη

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Χθες, ξεκίνησα το δεύτερο και τελευταίο dlc του Dark Souls III, The Ringed City που το περίμενα πόσο καιρό τώρα. Απ' την αρχή το επιβλητικό του τοπίο και οι εχθροί φυσικά, κόβουν την ανάσα. Άνετα θα μου μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέχρι να το τερματίσω.

Dark Souls και ξερό ψωμί. :cheer: Μεγάλο πάθος γι' αυτή τη σειρά. Και το dlc είναι απλά υπέροχο. Το όλο lore που κρύβεται από πίσω ανατριχιάζει. Ευτυχώς που δεν έχω παίξει ακόμα το Dark Souls 2, αλλιώς θα στενοχωριόμουν ακόμα περισσότερο με το κλείσιμο της σειράς.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Jul 2017 20:55 #200909 by Blood Prince

Dovahkiin wrote:

Blood Prince wrote:

Dark Souls και ξερό ψωμί. :cheer: Μεγάλο πάθος γι' αυτή τη σειρά. Και το dlc είναι απλά υπέροχο. Το όλο lore που κρύβεται από πίσω ανατριχιάζει. Ευτυχώς που δεν έχω παίξει ακόμα το Dark Souls 2, αλλιώς θα στενοχωριόμουν ακόμα περισσότερο με το κλείσιμο της σειράς.

Θα σου πρότεινα όταν θελήσεις να παίξεις το Dark Souls 2 να προτιμήσεις το Scholar of the first sin καθώς είναι πιο βελτιωμένη-δύσκολη έκδοση απο το Dark Souls 2 και περιλαμβάνει και όλα τα DLC.

Πάντως αφού τα πας καλά με το Dark Souls 3 δεν πιστεύω να έχεις θέμα με το Scholar of the first sin ,θα σου φανεί πανεύκολο.

Εγώ τα βρήκα σκούρα με τους Old Ones πάντως για την ώρα. :blink:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
05 Jul 2017 21:29 - 05 Jul 2017 21:36 #201100 by Blood Prince
Σήμερα εγκατέστησα και έπαιξα λίγο με το Tomb Raider : Relic Run με το κινητό.Σκεφτόμουν και το Asphalt 8 αλλά θα μου πιάσει πολύ χώρο και δεν με ενδιαφέρει για την ώρα. Ισως δοκιμάσω και το Pokemon Go κάποια στιγμή επειδή είναι αρκετά δημοφιλές χωρίς να είναι σίγουρο αλλά και κανένα Fifa.Μετά σκέφτομαι να στραφώ στα πιο απλοϊκά όπως Σκάκι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jul 2017 21:36 by Blood Prince.

More
05 Jul 2017 21:33 #201103 by Νικολία Κουστένη
Ξεκίνησα το Get Even, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Αγγελική Γοργορίνη

More
05 Jul 2017 22:21 - 06 Jul 2017 15:34 #201118 by Angel

14thoftheHill wrote: Ξεκίνησα το Get Even, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Αξίζει με τα χίλια...Δεν θα το μετανιώσεις....

Εγώ απογοητεύτηκα πάρα πολυ με το Shadwen.Αν και στην αρχή φάνηκε διασκεδαστικό δυστυχώς μετά απο λίγο καταντάει βαρετό και επαναλαμβανόμενο.Ακόμα και με τα καινούρια gadgets που φτιάχνεις κατά την διάρκεια, παραμένει κουραστικό...Επίσης η διάρκεια του ξεπερνάει τις 5 ώρες χωρίς λόγο και αιτία οπότε το έβγαλα...Συνεχίζω το New Game Plus στο Witcher 3 και πραγματικά το ερωτεύομαι περισσότερο το παιχνίδι.Τερμάτισα το Metro 2033 Redux και το ξαναπαίζω σε μεγαλύτερη δυσκολία για να κάνω κάποια πράγματα που δεν έκανα στο πρώτο playthrough.Παιχνιδάρα!Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσω και το Hitman με παράλληλο playthrough με έναν φίλο.Θα γελάσουμε :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 06 Jul 2017 15:34 by Angel.

More
06 Jul 2017 14:18 - 06 Jul 2017 14:20 #201181 by Blood Prince
Και σήμερα έκαψα την Lara Croft και αποφάσισα να ανεβάσω δύο ακόμα φωτογραφίες.

Μου αρέσει αρκετά το μοντέλο της Lara και έχω ξετρελαθεί οπότε τελικά ίσως δεν εγκαταστήσω κάποιο άλλο παιχνίδι εκτός απο το Pokemon GO κάποια στιγμή.

Επιπλέον θέλω να πω,πως μπορεί το Temple Run 2 να θεωρείται πως έχει καλύτερα γραφικά αλλά εμένα με ενθουσιάζει αρκετά το Lara Croft Relics και τα βρίσκω ικανοποιητικά τα γραφικά μαζί με το Gameplay.

Εξάλλου αν ήταν εύκολο και φαινόντουσαν όλα τα εμπόδια λόγω καλύτερου οπτικού τομέα δεν θα είχε ενδιαφέρον.

Warning: Spoiler!

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Jul 2017 14:20 by Blood Prince.

More
06 Jul 2017 16:59 - 06 Jul 2017 17:38 #201190 by Νικολής Ασημάκης
Παράλληλα με τα Steamworld Heist και Undertale, τερμάτισα το αφημένο save μου στο Darksiders: Warmastered Edition για να το σβήσω, ξεκίνησα το Final Fantasy XIII για να δω τι ψάρια πιάνει και κατέβασα το Deus Ex: Mankind Divided που τσίμπησα στα sales (μα καλά, 72 GB; Τι κάνουν οι τυπάδες; ).
Last edit: 06 Jul 2017 17:38 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Angel, Αγγελική Γοργορίνη

More
08 Jul 2017 10:27 #201316 by Angel

Zaratoth wrote: Παράλληλα με τα Steamworld Heist και Undertale, τερμάτισα το αφημένο save μου στο Darksiders: Warmastered Edition για να το σβήσω, ξεκίνησα το Final Fantasy XIII για να δω τι ψάρια πιάνει και κατέβασα το Deus Ex: Mankind Divided που τσίμπησα στα sales (μα καλά, 72 GB; Τι κάνουν οι τυπάδες; ).

Γιατί το FF που είναι και παλιό παιχνίδι και πιάνει 50 GB που το πας;Είναι ωραίο το FF.Ειδικά το πρώτο της τριλογίας είναι ότι καλύτερο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
08 Jul 2017 13:21 #201323 by Lyricaldemon
Παράληλα με το Darkest dungeon,παίζω το tales of zesteria και το borderlands the presequel.
Στο presequel ειμαι στο δευτερο Playthrough,lvl 44,στο Tales 60 ώρες lvl 59,και στο darkest dungeon week 3