Τις προηγούμενες μέρες τελείωσα το Little Nightmares και μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σαν σύνολο, πέρα απ' την πολύ μικρή του διάρκεια. Το μόνο που με ξίνισε λίγο, ήταν το ότι θα ήθελα να έχει ένα πιο βαθύ στόρυ. Δυστυχώς δεν κατάφερα να δεθώ με την πρωταγωνίστρια στο βαθμό που περίμενα πως θα γίνει. Πάντως αποτελεί ένα αρκετά καλό, σκοτεινό παραμύθι. Κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ και με το dlc του.
Επίσης, στο Outland έχω κολλήσει στο τελευταίο boss που σηματοδοτεί και το τέλος του παιχνιδιού και μου έχει σπάσει ολίγον τι (έως πολύ) τα νεύρα. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το βγάλω!
"Έπαιξα" και το Late Shift στο οποίο η δράση του, θεωρώντας το εν τέλει ένα είδος ταινίας, με συνεπήρε από την αρχή και με είχε καθηλώσει. Μπορεί να μην είχε καμιά τρομερή υπόθεση, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να επεμβαίνεις σε αρκετά σημεία στην πλοκή με τις αντίστοιχες συνέπειες κάθε φορά, με κράτησε μέχρι το τέλος. Απ' ό,τι είδα έχει 7 endings, οπότε μια απ' τις επόμενες μέρες λέω να το ξαναδοκιμάσω για να ξεκλειδώσω τουλάχιστον άλλο ένα. Τα υπόλοιπα θα τα δω στο youtube.
Αυτές τις μέρες κάνω λίγη αποχή απ' τα games αλλά σύντομα αποφάσισα να ασχοληθώ με το Narcosis το οποίο μ' έχει ψήσει πολύ. Κι εννοείται, θα συνεχίσω το "ξύλο" με τον αδερφό μου στο Mortal Kombat Xl το οποίο είναι πορωτικότατο!