Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Jun 2017 15:05 #199626 by Αγγελική Γοργορίνη
Συνεχίζω με το campaign των expansions του Age of Empires II, ενώ παράλληλα έχω ξεκινήσει και το Outland. Είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι και διασκεδαστικό. Θα συμφωνήσω με το Βέλος, χωρίς controller φαίνεται ότι γίνεται δυσκολάκι στο χειρισμό όπως και αντίστοιχα παιχνίδια του είδους του. Επίσης, παίζω και το υπέροχο Little Nightmares κι ευτυχώς είναι ακριβώς όπως το περίμενα, για να μην πω ακόμα καλύτερο.

Τέλος, πήραμε χθες με τον αδερφό μου το Mortal Kombat XL για PS4 κι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να λιώσουμε στο ξύλο. :woohoo:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2017 16:19 #199634 by Νικολής Ασημάκης
Overwatch όσο έχει διπλό XP και Shantae and the Pirate's Curse στο Steam. Πολύ ωραίο platform.

More
10 Jun 2017 17:47 #199636 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Τελείωσα το Saints Row the Third, καλούτσικο αλλά το IV μακράν καλύτερο. Άρχισα το Assassin's Creed Brotherhood και είχε δυναμική αρχή, ακριβώς από εκεί που τελείωσε το 2. Ελπίζω να μην απογοητεύσει.

Tο Βrotherhood μου άρεσε πολύ!Νομίζω και εσύ θα το εκτιμήσεις.Αυτό και το Revelations τα αγαπημένα μου AC.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
10 Jun 2017 19:33 #199645 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ταυτόχρονα με το Brotherhood ξεκίνησα ένα ακόμα save στο football manager 2016 αυτή τη φορά με τη Monaco για να κάνω ένα achievement που θέλει να κατακτήσεις πρωτάθλημα σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Αυτό είναι το τελευταίο που μου μένει, ξεπέρασα και τις 1000 ώρες στο παιχνίδι.

More
17 Jun 2017 15:32 - 17 Jun 2017 15:33 #200095 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες τελείωσα το Little Nightmares και μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σαν σύνολο, πέρα απ' την πολύ μικρή του διάρκεια. Το μόνο που με ξίνισε λίγο, ήταν το ότι θα ήθελα να έχει ένα πιο βαθύ στόρυ. Δυστυχώς δεν κατάφερα να δεθώ με την πρωταγωνίστρια στο βαθμό που περίμενα πως θα γίνει. Πάντως αποτελεί ένα αρκετά καλό, σκοτεινό παραμύθι. Κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ και με το dlc του.

Επίσης, στο Outland έχω κολλήσει στο τελευταίο boss που σηματοδοτεί και το τέλος του παιχνιδιού και μου έχει σπάσει ολίγον τι (έως πολύ) τα νεύρα. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα το βγάλω!

"Έπαιξα" και το Late Shift στο οποίο η δράση του, θεωρώντας το εν τέλει ένα είδος ταινίας, με συνεπήρε από την αρχή και με είχε καθηλώσει. Μπορεί να μην είχε καμιά τρομερή υπόθεση, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να επεμβαίνεις σε αρκετά σημεία στην πλοκή με τις αντίστοιχες συνέπειες κάθε φορά, με κράτησε μέχρι το τέλος. Απ' ό,τι είδα έχει 7 endings, οπότε μια απ' τις επόμενες μέρες λέω να το ξαναδοκιμάσω για να ξεκλειδώσω τουλάχιστον άλλο ένα. Τα υπόλοιπα θα τα δω στο youtube. :lol:

Αυτές τις μέρες κάνω λίγη αποχή απ' τα games αλλά σύντομα αποφάσισα να ασχοληθώ με το Narcosis το οποίο μ' έχει ψήσει πολύ. Κι εννοείται, θα συνεχίσω το "ξύλο" με τον αδερφό μου στο Mortal Kombat Xl το οποίο είναι πορωτικότατο!

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 17 Jun 2017 15:33 by Αγγελική Γοργορίνη.

More
17 Jun 2017 15:47 #200096 by Angel
Τώρα που έφυγαν τα δύσκολα της εξεταστικής,λιώνω Witcher 3 με την ησυχία μου!Απολαμβάνω τα υπέροχα τοπία και τη μουσική που έχει.Το στόρυ πραγματικά απο τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα που έχω συναντήσει.Ενα αριστούργημα.Απο τα παιχνίδια που αξίζει να έχετε στην συλλογή σας ακόμα και αν δεν το παίξετε ποτέ.Οι developers αξίζουν και την τελευταία δεκάρα!Σίγουρα έχει τα θεματάκια του αλλά μπροστά στην ποιότητα και τον όγκο περιεχομένου που έχει, τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι μηδαμινά.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης, Βασιλης Γαλανος

More
17 Jun 2017 17:21 #200105 by Νικολής Ασημάκης
Με αφορμή την Ε3 της Nintendo ξαναέπιασα το Breath of the Wild στο Switch για να το προχωρήσω. Επίσης, ξανάπιασα και το save μου στο Metroid Prime.

More
19 Jun 2017 11:58 #200169 by Georgios Manolis
Αφού τελείωσα με το Shadow of Chernobyl και το Clear Sky,τώρα παίζω το Call of Pripyat + Misery Mod.Θανάσιμος συνδιασμός καθώς το Misery φτιάχνει το CoP ένα απο τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει.Full Survival και Simulation.Μόλις τελειώσω με τη τριλογία θα ασχοληθώ με τα Standalone Mods,Call of Chernobyl και Lost Alpha Developer's Cut.Είχα παίξει τη προηγούμενη έκδοση του Lost Alpha όμως ήταν τίγκα στα bugs και στα glitches.Το Developer's Cut διορθώνει πολλά απο αυτά και προσθέτει καινούριο περιεχόμενο.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
20 Jun 2017 18:16 #200247 by Αγγελική Γοργορίνη
Έπαιξα το Emily is Away Too, μιας που είχα μεγάλη περιέργεια για το πώς θα είναι, επειδή δεν είχα ξανασχοληθεί με αντίστοιχο παιχνίδι. Στην αρχή μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το όλο στήσιμο του παιχνιδιού, αλλά από ένα σημείο και μετά με κούρασαν οι χαζοί, επαναλαμβανόμενοι διάλογοι χωρίς ουσία. Είχα περιέργεια για το πού ήθελε να καταλήξει, και τελικά απογοητεύτηκα και απ' το τέλος του. Δεν ξέρω γιατί έχει πάρει τόσο καλή βαθμολογία και καλές κριτικές...

Πριν ασχολήθηκα καμιά ώρα με την closed beta του Absolver, που με μεγάλη μου χαρά με δέχθηκαν. Ένα έχω να πω: η τεχνική του For Honor φαντάζει σχεδόν παιχνιδάκι μπροστά σ' αυτήν του Absolver! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, καθότι φτιάχνεις το δικό σου σετ κινήσεων αλλά και το equipment σου κι έτσι ο χαρακτήρας σου δείχνει πιο προσωπικός. Θα ήθελα να δω τι άλλα modes θα έχει, γιατί μέχρι στιγμής μπορείς απλά να περιπλανηθείς σε μια περιοχή με διάφορα loot κι εχθρούς κι επίσης έχει το κλασικό 1vs1. Θα ασχοληθώ μαζί του αυτές τις μέρες και παράλληλα θα ξεκινήσω επιτέλους το Narcosis.

More
21 Jun 2017 09:14 #200270 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To κυρίως πιάτο είναι ακόμα το AC: Brotherhood το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, μόνο αρνητικό το άθλιο movement/χειρισμός του Ezio. Συνεχίζω και το save μου στο manager 2016 με τη Μονακό.

Επίσης έχω ξεκινήσει και παίζω Age of Empires II με σκοπό να αρχίζω να παίζω online matches με ένα φίλο που είναι πολύ καλός vs άλλων.