Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
27 May 2017 20:53 #199065 by Omnibot
Borderlands στο Xbox One. Χαλαρά...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2017 22:39 #199067 by Νικολής Ασημάκης
Μου ήρθε τρελή όρεξη και ξανάβαλα το Pillars of Eternity.

More
27 May 2017 22:54 #199073 by Κατερίνα Μαρίνου
Συνεχιζω το Fallout 4 που εχω ξεπερασει τις 200 ωρες περιπλανησης. Ειναι τοσα τα mods που ολο και βρισκω κατι να κανω. Μου αρεσει και το σκηνικο ετσι οπως το εχω διαμορφωσει με τα διαφορα οπτικα mods που χαζευω την οθονη περισσοτερο παρα παιζω. :lol:

More
28 May 2017 11:16 #199083 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα Shadowverse που μου τα είχαν πρήξει να ξεκινήσω και δεν ήθελα άλλο ένα card game, αλλά τελικά μου άρεσε. Σε αυτά που προσφέρει στους νέους παίχτες είναι κλάσεις ανώτερο από το Hearthstone. Ναι μεν είναι κλώνος του Hearthstone αλλά σε κάποια πράγματα είναι πιο ευχάριστο.

More
28 May 2017 20:06 #199102 by Βασιλης Γαλανος
Αυτή την περίοδο τερμάτισα τα Talos Principle, A Bird Story και Layers of Fear: Inheritance.

Το Talos μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα το κατατάσσω στα καλύτερα puzzle που έχω παίξει. Έχει πολύ ενδιαφέρον θεματολογία και ουκ ολίγα κειμενάκια και διλήμματα που σε βάζουν να προβληματιστείς.
Το Layers of Fear: Inheritance ήταν και αυτό αρκετά καλό. Είχε την ίδια αρρωστημένη ατμόσφαιρα με το κυρίως παιχνίδι και καλύπτει μερικές πτυχές που δεν είχαν εξηγηθεί σε βάθος μέχρι τώρα.
Το a Bird Story από την άλλη είναι από τον δημιουργό του to the moon, στο ίδιο στυλ και είναι μια σύντομη ιστοριούλα της 1-1,5 ώρας. Δεν συγκρίνεται σίγουρα με το to the moon αλλά είναι και πάλι μια μικρή ευχάριστη εμπειρία.

Θα συνεχίσω με το Slain back from hell, Starcraft 1 μιας και είναι και δωρεάν( ευγενική χορηγία της έμπνευσης είναι το blog του Omnibot :P ) και στο ενδιάμεσο λίγο Hots.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
01 Jun 2017 23:12 #199284 by Αγγελική Γοργορίνη
Πριν λίγες μέρες τερμάτισα το Titan Souls, το οποίο αν και του έριχνα συνέχεια κατάρες (αφού με ένα μόλις hit από τα bosses πεθαίνεις), μου άρεσε αρκετά σε γενικές γραμμές. Όμορφη αισθητική, με ωραία μουσική και χρώματα και ιδιαίτερο, μινιμαλιστικό gameplay, αν και όσον αφορά το story του, πρέπει κανείς να δώσει μεγάλη προσοχή στο περιβάλλον και να το εξερευνήσει καλά για να αντλήσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να το κατανοήσει. Με το Titan Souls πέρασα ορισμένες ώρες -παραπάνω απ' το κανονικό, αφού πέθαινα όλη την ώρα- αρκετά... εκνευριστικές αλλά πορωτικές παράλληλα.

Σήμερα το βράδυ ασχολήθηκα με το Journey, που περίμενα πώς και πώς να παίξω. Απογοητεύτηκα σε μεγάλο βαθμό όμως, καθώς το τερμάτισα σε περίπου 40 λεπτά, πάνω στο σημείο που είχε αρχίσει να ασκεί έντονη επίδραση μέσα μου. Απ' ό,τι έψαξα μετά στο ίντερνετ, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν παραπάνω από ένα μονοπάτια για να το τελειώσει κανείς, οπότε σκέφτομαι σύντομα να το δοκιμάσω πάλι, μιας που έχασα πολλά κομμάτια του παιχνιδιού και απ' το λίγο που το έπαιξα φαίνεται απλά πανέμορφο.

Αυτές τις μέρες λέω να ασχοληθώ με το καλύτερο RTS παιχνίδι που έχει βγει ποτέ - το Age of Empires II προφανώς. :lol: Το κατέβασα μαζί με 3 expansions με τα οποία δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μέχρι στιγμής και σκοπεύω να τα λιώσω λιγάκι!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Jun 2017 18:04 #199354 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λιώνω με το Shadowverse το οποίο μου αρέσει περισσότερο από το Hearthstone. Επίσης τερμάτισα το RYSE: Son of Rome. Καλούτσικο παιχνίδι αν και πολύ εμπνευσμένο από Gladiator. Είχε απίστευτα γραφικά και σκηνικά μάχης αλλά μικρή διάρκεια και επαναλαμβανόμενο gameplay. Τώρα μάλλον θα ασχοληθώ με το Saints Row The Third

More
05 Jun 2017 08:36 #199382 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα χθες βράδυ και το 5ο επεισόδιο του The Walking Dead: A New Frontier, αφού πρώτα έκανα replay το 4ο γιατί ήθελα να αλλάξω κάποιες επιλογές. Παραδόξως εδώ οι επιλογές παίζουν μεγάλο ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού και αρκετών χαρακτήρων, πρωτόγνωρο για παιχνίδι της Telltale...Παρότι μου άρεσε το πως εξελίχθηκε η ιστορία είχε πάρα πολλά τεχνικά προβλήματα.

More
05 Jun 2017 13:40 #199390 by Καλλινίκη
Από τότε που τελείωσα το Mario στο Wii καιρό έχω να παίξω κάποιο παιχνίδι μόνο στο κινητό παίζω ορισμένα ειδικότερα το νέο crazy taxi της Sega το Crazy Taxi Gazillionaire. Συνήθως δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά παίζοντας το τελικά μου άρεσε πολύ.
Από χθες ξεκίνησα το Overwatch και προβλέπονται πολλές ώρες καψίματος μόνο μ' αυτό το παιχνίδι. Άλλο παιχνίδι δεν θα αρχίσω λόγω έλλειψης χρόνου.

More
05 Jun 2017 13:45 #199391 by Πιέρρος Φουστέρης
PC: LoL και ξερό ψωμί! Πολύ λίγα normals, περισσότερα απ' όσα πρέπει Solo/Duo. Πέτυχα πέρυσι την πλατίνα, ελπίζω φέτος να την ξαναπιάσω και, μετά, βουρ για διαμάντια!
Xbox One: Προχθές, κατέβασα το Assassin's Creed III (μέσω των Games with Gold) και, από τότε, δεν έχω ξεκολλήσει από την κονσόλα. Φαίνεται εύκολο το 100%, οπότε σκοπεύω να το κυνηγήσω. Παράλληλα, λίγο Overwatch, όταν δεν τρελαίνεται το ping μου.
Windows Phone: Κατέβασα, πρόσφατα, το Sudoku και το τιμάω, όποτε πηγαίνω κάπου και δεν θέλω να χαλάσω δεδομένα για να μπω στο Internet. Δεν ήμουν μεγάλος φαν όταν ήμουν πιο μικρός, διότι μου φαινόταν δύσκολο, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει και μου αρέσει αρκετά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Καλλινίκη, Αγγελική Γοργορίνη