Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
14 May 2017 02:05 #198388 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadowrun: Hong Kong, από τα πιο γεμάτα RPG που έχω παίξει, υπέροχο παιχνίδι. Setup, αισθητική, ήχος, και εξαιρετικοί χαρακτήρες και διάλογοι. Πραγματικά βυθίζεσαι μέσα στο παιχνίδι. Τώρα θα ξεκινήσω και το έξτρα campaign του παιχνιδιού που συνεχίζει την ιστορία μετά τα γεγονότα του αρχικού campaign.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2017 03:56 #198392 by Angel
Ξεκίνησα να παίζω πάλι HoTS μιας και που βγήκε και το σχετικό update.Παράλληλα παίζω όπως είπα και παλαιότερα το Dishonored 2 και σιγά σιγά προχωράω και το FFXIII που το είχα αφήσει για αρκετό καιρο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
14 May 2017 04:33 #198396 by Αγγελική Γοργορίνη
Συνεχίζω με μεγαλύτερο ζήλο το Salt and Sanctuary και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο απ' όσο περίμενα να είναι και απ' όσο έδειχνε στην αρχή. Μου προκαλεί παρόμοια γοητεία με τα Dark Souls, στα οποία έχει μιμηθεί ακόμα και την εξυπνάδα των διάφορων μονοπατιών/κλειδωμένων πορτών που εκεί που δεν το περιμένεις, ανακαλύπτεις ότι αποτελούν πρόσβαση σε προηγούμενες περιοχές. Το μόνο αρνητικό που έχω διακρίνει στο παιχνίδι, αν και δεν του δίνω ιδιαίτερη προσοχή, είναι η επαναλαμβανόμενη μουσική στα boss fights. Κατά τ' άλλα, παιχνιδάρα!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
14 May 2017 12:52 #198399 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα την προηγούμενη βδομάδα το Darksiders 2 και έπιασα το Darksiders: Warmastered Edition. Επίσης κάνω διαλείμματα με Mad Games Tycoon.

Χαίρομαι που το Shadowrun: Hong Kong βγήκε καλό. Το είχα κάνει Kickstart αλλά δεν έχω καταφέρει να το παίξω ακόμα. Έχω τερματίσει το Returns αλλά δεν κατάφερα να τερματίσω το Dragonfall και θέλω να το κάνω πριν περάσω στο Hong Kong.

More
14 May 2017 14:08 #198401 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Την προηγούμενη Κυριακή τελείωσα το Little Nightmare ,το παιχνιδι οπτικοακουστικα είναι υπέροχο ,σίγουρα αξίζει την προσοχή σε όποιον του αρεσουν έστω και λίγο πλατφορ παιχνιδια που έχουν λίγο puzzle στοιχεία . Και σήμερα όσο μπορώ θα κάνω πρόοδο στο uncharted 2 που έχω φτάσει λίγο πιο μακριά από την μέση. Μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο σαν σενάριο από το 1ο μέρος .Στο pc κλασικά λίγο fallout shelter χαλαρά ταυτόχρονα με άλλα πράγματα.

More
14 May 2017 23:13 #198416 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Zaratoth wrote: Τερμάτισα την προηγούμενη βδομάδα το Darksiders 2 και έπιασα το Darksiders: Warmastered Edition. Επίσης κάνω διαλείμματα με Mad Games Tycoon.

Χαίρομαι που το Shadowrun: Hong Kong βγήκε καλό. Το είχα κάνει Kickstart αλλά δεν έχω καταφέρει να το παίξω ακόμα. Έχω τερματίσει το Returns αλλά δεν κατάφερα να τερματίσω το Dragonfall και θέλω να το κάνω πριν περάσω στο Hong Kong.

Dragonfall και Hong Kong απίστευτα και τα δύο

More
17 May 2017 16:36 #198577 by Αγγελική Γοργορίνη
Τερμάτισα το Salt and Sanctuary, το οποίο αποδείχθηκε τελικά άνω των προσδοκιών μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη ένα από τα all time αγαπημένα μου παιχνίδια. Θέλοντας να παίξω κάτι χαλαρό, ξεκίνησα σήμερα το Serious Sam 3: BFE. Πολλές οι αναμνήσεις από τότε που πολύ μικρή, έπαιζα το πρώτο της σειράς. :) Και φυσικά... πόρωση!

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 May 2017 00:59 #198605 by Βασιλης Γαλανος
Τερμάτισα το Starcraft 2: Legacy of the Void και έτσι τέλειωσα όλη την τριλογία του Starcraft 2. Πολύ ωραία παιχνίδια στρατηγικής με ενδιαφέρον χαρακτήρες αν και ολίγον προβλέψιμη ιστορία. Άλλη μια παιχνιδάρα από την Blizzard και πραγματικά κρίμα που τέλειωσε. Θέλω κι άλλο :lol:
Σειρά έχει το Talos Principle και το dlc του Layers of Fear: Inheritance.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 May 2017 01:37 #198722 by Αγγελική Γοργορίνη
Έπαιξα το To the Moon και προφανώς δεν έχω κάτι να σχολιάσω γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι μία απ' αυτές τις εμπειρίες που βιώνει κανείς, που τα συναισθήματα και η μαγεία που πηγάζουν απ' αυτές και τον κατακλύζουν δε μπορούν να χωρέσουν σε λέξεις κι αν προσπαθήσει να τα περιγράψει, δε θα τελειώσει ποτέ. Τώρα θα συνεχίσω το Serious Sam 3 και παράλληλα θα ξεκινήσω το Never Alone.

More
21 May 2017 20:15 #198731 by Μάρκος Ασκανιάν
Τερμάτισα το Killzone: Mercenary και το Gears of War 4 και ξεκίνησα το Borderlands. Ασχολούμαι που και που με Mighty N9, Oddworld New 'n' Tasty και Jetpack Joyride και Fruit Ninja τις δύσκολες ώρες.

Adododo!!!