Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 May 2017 22:51 - 08 May 2017 14:05 #198002 by theodore
επαιζα zula εξαιρετικο για f2play
Last edit: 08 May 2017 14:05 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2017 11:20 - 07 May 2017 11:23 #198008 by A
Διαβάζοντας θετικά σχόλια για το Little nightmares θυμήθηκα πως έχω αφήσει στην άκρη εδώ και παρα πολύ καιρό το.....πανέμορφο Unravel. Οπότε μ'αυτο θα ασχοληθώ τώρα.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 07 May 2017 11:23 by A.

More
07 May 2017 14:45 #198017 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τώρα μόλις βλεπω τα credits από το ryse son fo rome , ευχάριστο θα έλεγα game για τα μέτρα μου πλέον που δεν έχω και τον άπειρο χρονο . Είχε ένα συμπαθητικοτατο στόρι με το σύστημα μάχης του ,αν και σχετικά ρηχό , να με βοηθάει αρκετά να συνηθίσω το controller του xbox(μιας και για χρόνια προτειμουσα το pc ) . Οπτικά το παιχνιδι ήταν πολύ όμορφο .Τώρα θα ασχοληθώ με το little nigthmares που όσο έχω παίξει είναι πανέμορφο και μιας και είναι μικρο σε διάρκεια λέω να το τελειώσω και αυτό πριν ξαναπιασω κάποιο άλλο game
.

More
09 May 2017 09:40 #198104 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα FIFA 17 Ultimate Team μετά από αρκετές μέρες και έφτασα Division 1 παίρνοντας ταυτόχρονα και αυτόματη πρόκριση για το weekend league. Να δω αν θα βρω χρόνο να παίξω!

More
09 May 2017 11:56 #198108 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχίζω το Darksiders 2 και πάω προς τερματισμό σιγά σιγά.

More
09 May 2017 12:44 - 09 May 2017 13:37 #198109 by Angel
Τερμάτισα το Dishonored 2 στο hard για δεύτερη φόρα σε high chaos με τον Corvo και το ξαναξεκίνησα σε New Game +(στο very hard) όπου κρατάς όλα τα blueprints,bonecharms και runes που μάζεψες στο τελευταίο playthrough.Παράλληλα παίζουμε με την Αγγελική και τον Βασίλη, Borderlands 2 και καλο περνάμε :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 09 May 2017 13:37 by Angel.

More
09 May 2017 13:29 #198121 by Αγγελική Γοργορίνη
Συνεχίζω το Salt and Sanctuary και παράλληλα έχω ξεκινήσει ένα visual novel, το Everlasting Summer. Αρκετά ενδιαφέρον το βρίσκω μέχρι στιγμής, ελπίζω μόνο να μη με κουράσει γιατί απ' όσο ξέρω δεν είναι και μικρό. Και όπως είπε και ο Divine, παίζουμε το Borderlands 2 με το Βέλος στο Γόνατο κι έχει αρκετή πλάκα. :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
09 May 2017 15:09 #198131 by Νικολής Ασημάκης
Πως σου φαίνεται το Salt and Sanctuary;

More
09 May 2017 15:43 #198138 by Αγγελική Γοργορίνη

Zaratoth wrote: Πως σου φαίνεται το Salt and Sanctuary;

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες δεν έχω καταφέρει να παίξω, αλλά μέχρι εκεί που το έχω φτάσει μου αρέσει πολύ. Σίγουρα έχω και τις άσχημες στιγμές μου, ειδικά με 1-2 bossάκια που χρειάστηκα αρκετές προσπάθειες για να τα βγάλω, γιατί έσκαγα ελάχιστο damage κι έπρεπε να βρω έναν αποτελεσματικό τρόπο να τα αντιμετωπίσω. Το βρίσκω πάντως πολύ ενδιαφέρον και ως προς το σύστημα μάχης αλλά και ως προς τις περιοχές που φέρνουν πολύ σε Dark Souls κι εννοείται τη γενικότερη σκοτεινή ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά θεωρώ, πως απευθύνεται ως επί το πλείστον στους φανς της σειράς αυτής κι έχουν κάνει πολύ αξιόλογη προσπάθεια να την ανάγουν σε 2D μορφή.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 May 2017 22:54 #198310 by Ιορδάνης Παπαδόπουλος