Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 Apr 2017 02:18 #197360 by Αγγελική Γοργορίνη
Τελείωσα χθες το Mirror's Edge Catalyst και μπορώ να πω ότι μου άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις σαν σύνολο. Το τέλος λίγο με ξενέρωσε βέβαια... Γενικά όμως μου άρεσε πολύ η ελευθερία κινήσεων, η ταχύτητα και το όλο σασπένς που υπήρχε κάθε φορά που έπρεπε να ξεφύγεις απ' τους εχθρούς κάνοντας parkour και freerunning, με τη μουσική να το ενισχύουν και να μπαίνεις φουλ στο όλο αυτό κλίμα.

Σήμερα ξεκίνησα το Dishonored 2 παίζοντας ως Emily (στο μέλλον ίσως κάνω και δεύτερο playthrough με τον Corvo) και μέχρι στιγμής δείχνει να είναι αρκετά υποσχόμενο.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2017 11:44 #197364 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχίζουμε στο χαλαρό με ένα φίλο το co-op save που είχαμε στο Dawn of War 2.

More
26 Apr 2017 18:34 #197529 by Αγγελική Γοργορίνη
Ξεκίνησα χθες και τελείωσα μόλις σήμερα το Firewatch, καθώς ήταν πολύ σύντομο (κοντά στις 3 ώρες μου πήρε). Πάρα πολύ καλό σε όλους τους τομείς, ειδικά στο voiceacting που ήταν πολύ ρεαλιστικό και σου μετέδιδε τα συναισθήματα που βίωναν οι χαρακτήρες κάθε φορά.

Τώρα ίσως συνεχίσω με Dishonored 2, αν τα καταφέρω να βρω ικανοποιητικά settings ώστε το PC μου να μη σέρνεται και να αποφύγω να το παίξω στα low, γιατί έτσι δε θα έχει νόημα και θα μου βγει και το μάτι. :P Αλλιώς, με βλέπω να ξεκινάω πάλι κάποιο άλλο game.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
26 Apr 2017 22:21 #197552 by Μάρκος Ασκανιάν

Pinelopi88 wrote: Mr.Dododi, λίγα βλέπω! :Ρ Αλήθεια, μπορείς να τα συδυάζεις όλα μαζί; Εγώ συνήθως ένα άντε 2 το πολύ να παίζω (ένα στο Xbox κι ενα στο psp), δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε πολλά συγχρόνως. :D

Έχω πάρα πολλά games στη κατοχή μου, οπότε όταν έχω χρόνο -καθώς πλέον έχω και υποχρεώσεις ως σύζυγος- προσπαθώ να παίζω διάφορα. Δυστυχώς, όταν με εκνευρίζει κάτι χαλαρώνω με κάτι άλλο μέχρι να ηρεμήσω και να συνεχίσω εκ νέου με αυτό που άφησα. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα :P

Adododo!!!

More
27 Apr 2017 13:17 #197574 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα το 4ο επεισόδιο του The Walking Dead: A New Frontier. Έχει κάτι θεματάκια στο τεχνικό κομμάτι και στα γραφικά αλλά η ιστορία μου αρέσει πάρα πολύ και ας είναι scripted με καθοδηγούμενο εν τέλει φινάλε. Πιστό στο ύφος των κόμικ με πολλές δυνατές καταστάσεις και υπέροχους χαρακτήρες. Το έκανα restart όμως γιατί δεν μου άρεσαν δύο επιλογές αν και δεν έδειξε που θα καταλήξουν. Απλά την μία την έκανα για πλάκα για να δω τι θα γίνει και την άλλη(ρομαντικού θέματος) θα την αλλάξω γιατί πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα. Το προτείνω σε όλους τους φανς του κόμικ, δεν απογοητεύει μέχρι το 4ο και ελπίζω να έχει ωραίο φινάλε.

More
27 Apr 2017 16:26 - 27 Apr 2017 16:27 #197582 by Angel

Pinelopi88 wrote: Mr.Dododi, λίγα βλέπω! :Ρ Αλήθεια, μπορείς να τα συδυάζεις όλα μαζί; Εγώ συνήθως ένα άντε 2 το πολύ να παίζω (ένα στο Xbox κι ενα στο psp), δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε πολλά συγχρόνως. :D

Δεν είναι δύσκολο αν σκεφτείς ότι αν κάτι σε εκνευρίζει/κουράζει ή απλά έχεις κολλήσει κάπου, το αφήνεις για λίγο μέχρι να ηρεμήσεις και να πάρεις πάλι τα πάνω σου.Μου συμβαίνει αρκετά συχνά.Πχ τώρα με το Bayonetta με κουράζει τόσο πολύ στο hard γιατί απλά είναι παλουκι και ταυτόχρονα με εκνευρίζει γιατί έχω λίγο σαπιο χειριστήριο και γίνονται βλακειες με το dodge....Οπότε το άφησα λίγο να τσιλαρω και θα το πιάσω πάλι σε 3-4 μέρες.Μπορει και παραπάνω.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 27 Apr 2017 16:27 by Angel.

More
28 Apr 2017 21:18 #197649 by Angel
Ξεκίνησα το Dishonored 2 και ευτυχώς είμαι απο τους τυχερούς στους οποίου δεν βγάζει προβλήματα με τον ήχο και τα fps.Το παίζω στα ultra με 45-60 FPS ολη την ωρα.Ξεκάθαρα έχει κάποια θέματα αλλα δεν με επηρεάζουν.Μου άρεσει πάρα πολύ μεχρι τώρα(παιζω σαν Emily).

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Apr 2017 21:45 #197650 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Επιτέλους βρέθηκε χρόνος να τελειώσω το πρωτο μόλις unchartred . Δεν θα έλεγα ότι με ξετρέλανε ,ενώ στην αρχή όλα μου άρεσαν και ασχολούμουν περισσότερο με γρίφους στο τέλος με κούρασε λόγω εχθρών που ξεπετάγονται από παντού. Επόμενα παιχνιδια είναι το 2ο μέρος στο ps4 , στο Xbox έχω ξεκινήσει το Ryse son of Rome ενώ στο pc ξεκίνησα το little nightmare πριν λίγο.

More
29 Apr 2017 10:18 #197658 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα το 1979 Revolution: Black Friday που έχει να κάνει με την επανάσταση στο Ιράν και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις. Λίγο έχω παίξει αλλά έχει αρκετά θέματα στο τεχνικό κομμάτι με κάποια bugs. Θα το συνεχίσω και βλέπουμε.

More
29 Apr 2017 17:33 #197664 by Βασιλης Γαλανος
Ξεκίνησα το Layers of Fear τις προάλλες. Ωραία αρρωστημένη ατμόσφαιρα με αραιά jumpscares εδώ και εκεί να σε κρατάνε στην τσίτα.
Θα τελειώσω το Oxenfree και μετά θα συνεχίσω το Starcraft 2 και Total War Napoleon που κατεβάζω ξανά.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."