Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Apr 2017 12:57 #197066 by Νικολής Ασημάκης
Έχει όντως τεχνικά προβλήματα στο PC, όπως κάποια lagαρίσματα, αδυναμία button remaping για χειριστήριο κλπ. Πάντως μου αρέσει σαν story, ατμόσφαιρα και εχθρούς. Από την άλλη είναι μόλις το δεύτερο Silent Hill που παίζω (το άλλο ήταν το Shattered Memories) οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τα άλλα SH και έπεσε τόσο κράξιμο σε αυτό.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2017 15:06 #197076 by Αριστοτέλης Συμιακός
Μια που βγήκε πολύ πρόσφατα, ασχολούμαι (ξανά) με το Planescape: Torment Enhanced Edition. Είναι απίστευτο το γεγονός, που ακόμα κι αν το έχω τερματίσει πολλάκις, ακόμα κι αν έχω διαβάσει (και ξαναδιαβάσει) αμέτρητες φορές τους διαλόγους και τις περιγραφές, νοιώθω το παιχνίδι να με ρουφάει και να με ωθεί να διαβάζω κάθε γραμμή προσεκτικά προκαλώντας μου ξανά το ενδιαφέρον.

Βέβαια, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ υποκειμενική η συγκεκριμένη δήλωση γεμάτη από προσωπικές πεποιθήσεις, μια που το PST είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, πρώτο τη τάξει μαζί με το WoW (έως το WoTLK).

More
18 Apr 2017 15:44 #197080 by Βασιλης Γαλανος
Έχω φτάσει το Oxenfree περίπου μέχρι την μέση, με πολύ καλές εντυπώσεις και ξεκίνησα το Jotun με το οποίο και κόλλησα εχθές.Παρά το απλό σύστημα μάχης του κατάφερε να με κερδίσει με το συνολικό πακέτο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
18 Apr 2017 20:58 #197091 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Σήμερα μιας και έκατσα απόγευμα σπίτι ασχολήθηκα με το πρωτο μέρος του uncharted πιστεύω φτάνω προς το τέλος του,μιας και θα συνεχίσω για κανένα δίωρο ακομα.

More
20 Apr 2017 12:49 #197167 by Καλλινίκη
Το σαββατοκύριακο που πέρασε τερμάτισα το 3 Unchaterd στην ελληνική έκδοση που βγάλανε και οφείλω να ομολογήσω ότι κάνανε καλή δουλειά μεταφέροντας το στα ελληνικά. Το παιχνίδι είχε πολύ δράση και αρκετά καλό σενάριο. Ο Drake ταξιδεύει σε πολλές περιοχές όπως και στο 2. Το τέλος με το boss figth ήταν κάπως σύντομο, μόνο αυτό με χάλασε. Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι στο 3 παιχνίδι πρόσθεσαν πολύ combat fight, δεν το χάλασε ιδιαίτερα ωραία του ταίριαξε αλλά βαρέθηκα να πολεμάω με 2 μέτρα νταμάρια.
Εν τω μεταξύ πριν τερματίσω το Uncharted 3 παίζω και το New Super Mario Bros στο Wii και το τερματίζω και αυτό μιας και είμαι στο κάστρο για να νικήσω τον Bowser.

More
20 Apr 2017 14:20 - 20 Apr 2017 14:24 #197170 by Πηνελόπη
Τελείωσα πρόσφατα το L.a. Noire και πραγματικά θέλω κι άλλο!! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει και σε psp; Έχω να πάω ένα ταξιδάκι τέλη μήνα και λέω να πάρω και το Psp μου μαζί
Last edit: 20 Apr 2017 14:24 by Πηνελόπη.

More
20 Apr 2017 16:28 #197175 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Pinelopi88 wrote: Τελείωσα πρόσφατα το L.a. Noire και πραγματικά θέλω κι άλλο!! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει και σε psp; Έχω να πάω ένα ταξιδάκι τέλη μήνα και λέω να πάρω και το Psp μου μαζί

Είναι πράγματι εξαιρετικό παιχνίδι το L.A. Noire! Δυστυχώς δεν υπάρχει για PSP, έχει κυκλοφορήσει μόνο για PS3, Xbox 360 και Windows
The following user(s) said Thank You: Πηνελόπη

More
20 Apr 2017 22:18 #197190 by Βασιλης Γαλανος
Τελείωσα το Jotun με πολύ καλές εντυπώσεις, παρά τα προβλήματα που βρήκα κυρίως στο σύστημα μάχης, όπως έλεγε και το review.Θα συνεχίσω το Oxenfree για να το τελειώσω, το παραμέλησα λόγο Jotun, και μετά θα ακολουθήσει το Talos Princile και το Starcraft 2 από την αρχή.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 Apr 2017 00:57 #197202 by Πηνελόπη

Shikabane_Hime7 wrote: Είναι πράγματι εξαιρετικό παιχνίδι το L.A. Noire! Δυστυχώς δεν υπάρχει για PSP, έχει κυκλοφορήσει μόνο για PS3, Xbox 360 και Windows

Ξέρεις, κανένα παρόμοιο; :)

More
21 Apr 2017 02:13 #197203 by Blood Prince

Pinelopi88 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Είναι πράγματι εξαιρετικό παιχνίδι το L.A. Noire! Δυστυχώς δεν υπάρχει για PSP, έχει κυκλοφορήσει μόνο για PS3, Xbox 360 και Windows

Ξέρεις, κανένα παρόμοιο; :)

Το L.A Noire μου αρέσει και μένα.Με το που το ανέφερες έψαξα για wallpapers στο google και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.

Εδώ είναι μια λίστα με 14 παιχνίδια τα οποία είναι παρόμοια με το L.A Noire. ;) Κάνε κλίκ στο url.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης, Πηνελόπη