Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
14 Apr 2017 18:21 #196977 by Angel
Τερμάτισα το Styx:Shards of Darkness.Δεν μου άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις.Θα το χαρακτήριζα πολύ μέτριο και υπάρχουν πολύ καλύτερα stealth στην αγορά.Υπήρχαν και αρκετούτσικα θεματάκια στους μηχανισμούς του παιχνιδιού (parkour,ποτε σε βλεπουν και ποτε οχι και τελος το combat system).Θα τερματισω τωρα το Bayonetta.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2017 19:28 #196979 by Χρήστος Σκέτος
Ξεκινάω σήμερα το Motorsport Manager.

More
15 Apr 2017 16:12 #196995 by Βασιλης Γαλανος
Παίζω το Hollow Knight, Inside και θα τσεκάρω και το Chivalry medieval warfare. Φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρον.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
16 Apr 2017 12:24 #197002 by Νικολής Ασημάκης
Έπιασα από χτες το Silent Hill: Homecoming. Ωραίο παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
16 Apr 2017 16:42 #197012 by Angel
Τελείωσα το Bayonetta και μπορώ να πω οτι με δυσκόλεψε αρκετά απο τη μέση και μετά.Φαινομενικά μοιάζει ίδιο με το Devil May Cry αλλα διαφέρουν αρκετά στοιχεία.Πιστεύω το Bayonetta είναι πιο δύσκολο απο το DmC.Επίσης μου αρέσει οτι αλλάζει αρκετά το gameplay ανάλογα με τα accessories που χρησιμοποιείες!Θα το ξανατερματίσω με άλλο equipment τώρα και σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας.Παράλληλα θα παίζω ξανά το Final Fantasy XIII μιας και μου έλειψε και θέλω να πάρω όλη την ιστορία απο την αρχή και να κάνω οτι υπάρχει (Και μπορώ) μέσα στο παιχνίδι και κατ'επέκταση στην τριλογία.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
16 Apr 2017 17:28 #197013 by Βασιλης Γαλανος
Τερμάτισα το Inside το οποίο βρήκα αρκετά καλό, όχι καλύτερο από το Limbo για μικρή διαφορά και έβαλα σε παύση το Hollow Knight μέχρι να βρω ένα χειριστήριο για να παίξω, μιας και με το παραδοσιακό πληκτρολόγιο/ ποντίκι έχει θέματα.
Ξεκίνησα το Oxenfree, ένα ενδιαφέρον indie θριλεράκι μικρής διάρκειας, με καλές εντυπώσεις για την ώρα και θέλω να ασχοληθώ και με το Talos Principle.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
16 Apr 2017 19:54 #197017 by Αγγελική Γοργορίνη
Σήμερα ξεκίνησα το Mirror's Edge Catalyst και χωρίς να έχω παίξει το πρώτο -οπότε δε μπορώ να κάνω σύγκριση-, μου αρέσει αρκετά. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και πορωτικό το parkour, όπως επίσης και το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς αντίστοιχα το περιβάλλον για να νικήσεις τους εχθρούς σου. Το στόρυ, απλά συμπαθητικό.

Παράλληλα, εννοείται λιώνω λίγο το Warhammer: End Times - Vermintide. Το μόνο αρνητικό που έχει για μένα, ότι τα bots του είναι αρκετά έως πολύ χαζά κι αν δεν έχεις τουλάχιστον έναν ακόμα στην ομάδα σου, παίζοντας μια πίστα σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας, εύκολα τα βρίσκεις σκούρα γιατί σε ακολουθούν σαν ζώα χωρίς να κάνουν τίποτα απ' αυτά που ζητάει η αποστολή, πέρα απ' τα υπόλοιπα δηλαδή που δεν κάνουν. :blink:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
17 Apr 2017 02:09 #197019 by Βασίλης Σπετσιέρης
GTA V στο ps3.Αποφάσισα να επιστρέψω και να τελειώσω όλες τις αποστολές με gold medal.Ή τo loading διαρκεί αρκετά ή καλόμαθα στο ps4

More
18 Apr 2017 12:09 #197053 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Zaratoth το Silent Hill Homecoming είναι στα χειρότερα Silent Hill που έχω παίξει λόγο των πολλών τεχνικών προβλημάτων τουλάχιστον σε PC που το έπαιξα. Και το story δεν με τρέλανε και τόσο αλλά είχε πολύ ανατριχιαστικά σκηνικά και εχθρούς. Περιμένω και την δικιά σου γνώμη όταν το τελειώσεις.

Oxenfree και Talos Principle που είπε ο an arrow in the knee είναι και τα δύο εξαιρετικά.

Μέσα στο πάσχα έπαιξα ξανά με τη παρέα το Resident Evil 2, πολύ Hearthstone και έπαιξα για πρώτη φορά το Resident Evil HD Remaster το οποίο μου άρεσε πάρα πάρα πολύ. Θα δω με τι θα ασχοληθώ τώρα, θα συνεχίσω σίγουρα το save μου στο football manager 2016 με τη Μίλαν και βλέπουμε.

More
18 Apr 2017 12:56 - 18 Apr 2017 13:03 #197065 by Georgios Manolis
Τελείωσε και το Deus Ex Mankind Divided.Το ending που είδα εγώ σε αφήνει κάπως στα κρύα του λουτρού,περιμένοντας ένα sequel που δε έρθει ποτέ.
Το main story δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά σε βάζει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού στο κλίμα που θα επακολουθούσε αν έβγαινε ποτέ επόμενο Deus Ex.

Ομως εκεί που υπάρχει αμείωτο ενδιαφέρον είναι τα side missions.Ολοκλήρωσα τα περισσότερα,όχι όλα.Όμως ένα συγκεκριμένο side mission,το πιο ενδιαφέρον ακυρώθηκε και δεν ξέρω αν φταίει κάποιο glitch του παιχνιδιού η κάτι άλλο.Θα ξέρω με ένα δεύτερο Playthrough όπως και το δεύτερο ending.
Απο πλευράς gameplay είναι το ίδιο πορωτικό με το Human Revolution με τα νέα augmentations να είναι σε δεύτερη μοίρα,θα δείτε γιατί όσοι παίξετε το παιχνίδι.
Έπαιζα 75% stealth και 85% no kills καθότι μου έβγαινε αβίαστα,αλλά μπορεί ο καθένας να παίξει όπως θέλει.

Το μόνο κακό,εκτός απο το main story είναι η Α.Ι. που κάποιες φορές είναι καλή αλλά κάποιες άλλες είναι γελοία.Για παράδειγμα κάνω takedown σε κάποιον ενω κρύβομαι πίσω απο μια ανοιχτή πόρτα.Απο απένταντι μας βλέπει ο κολητός του και δεν κάνει τίποτα.Το πτώμα του φίλου του είναι μπροστά στη πόρτα,βγάζει μάτι και πάλι δεν το βλέπει.Και μόλις βγώ εγώ απο κει που κρύβομαι με βλέπει και αρχίζει να μου ρίχνει. :silly:

Σειρά έχει το Soul Axiom στο Ps4 και τα STALKER Shadow Of Chernobyl,Call OF Pripyat και Clear Sky που τσίμπησα απο το steam.Δε χανόταν τέτοια προσφορά! :cheer:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 18 Apr 2017 13:03 by Georgios Manolis.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης