Τελείωσε και το Deus Ex Mankind Divided.Το ending που είδα εγώ σε αφήνει κάπως στα κρύα του λουτρού,περιμένοντας ένα sequel που δε έρθει ποτέ.
Το main story δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά σε βάζει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού στο κλίμα που θα επακολουθούσε αν έβγαινε ποτέ επόμενο Deus Ex.
Ομως εκεί που υπάρχει αμείωτο ενδιαφέρον είναι τα side missions.Ολοκλήρωσα τα περισσότερα,όχι όλα.Όμως ένα συγκεκριμένο side mission,το πιο ενδιαφέρον ακυρώθηκε και δεν ξέρω αν φταίει κάποιο glitch του παιχνιδιού η κάτι άλλο.Θα ξέρω με ένα δεύτερο Playthrough όπως και το δεύτερο ending.
Απο πλευράς gameplay είναι το ίδιο πορωτικό με το Human Revolution με τα νέα augmentations να είναι σε δεύτερη μοίρα,θα δείτε γιατί όσοι παίξετε το παιχνίδι.
Έπαιζα 75% stealth και 85% no kills καθότι μου έβγαινε αβίαστα,αλλά μπορεί ο καθένας να παίξει όπως θέλει.
Το μόνο κακό,εκτός απο το main story είναι η Α.Ι. που κάποιες φορές είναι καλή αλλά κάποιες άλλες είναι γελοία.Για παράδειγμα κάνω takedown σε κάποιον ενω κρύβομαι πίσω απο μια ανοιχτή πόρτα.Απο απένταντι μας βλέπει ο κολητός του και δεν κάνει τίποτα.Το πτώμα του φίλου του είναι μπροστά στη πόρτα,βγάζει μάτι και πάλι δεν το βλέπει.Και μόλις βγώ εγώ απο κει που κρύβομαι με βλέπει και αρχίζει να μου ρίχνει.
Σειρά έχει το Soul Axiom στο Ps4 και τα STALKER Shadow Of Chernobyl,Call OF Pripyat και Clear Sky που τσίμπησα απο το steam.Δε χανόταν τέτοια προσφορά!