Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Apr 2017 20:02 #197674 by Angel

An arrow in the knee wrote: Ξεκίνησα το Layers of Fear τις προάλλες. Ωραία αρρωστημένη ατμόσφαιρα με αραιά jumpscares εδώ και εκεί να σε κρατάνε στην τσίτα.
Θα τελειώσω το Oxenfree και μετά θα συνεχίσω το Starcraft 2 και Total War Napoleon που κατεβάζω ξανά.

Ήρθες σκεπτόμενος να εκφράσεις το πόσο πολύ φοβάσαι αλλά τελευταιά στιγμή κότεψες παλιο casual :P :P :P :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2017 20:39 #197675 by Βασιλης Γαλανος

Divine Raiden wrote:

An arrow in the knee wrote: Ξεκίνησα το Layers of Fear τις προάλλες. Ωραία αρρωστημένη ατμόσφαιρα με αραιά jumpscares εδώ και εκεί να σε κρατάνε στην τσίτα.
Θα τελειώσω το Oxenfree και μετά θα συνεχίσω το Starcraft 2 και Total War Napoleon που κατεβάζω ξανά.

Ήρθες σκεπτόμενος να εκφράσεις το πόσο πολύ φοβάσαι αλλά τελευταιά στιγμή κότεψες παλιο casual :P :P :P :P

Δεν τρομάζω έτσι εύκολα με 5 μουτζούρες σε καμβά :lol:

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
29 Apr 2017 20:49 #197676 by Angel

An arrow in the knee wrote:

Divine Raiden wrote:

Δεν τρομάζω έτσι εύκολα με 5 μουτζούρες σε καμβά :lol:

Όλοι οι casuals τα ιδια λενε :P

More
30 Apr 2017 12:00 #197684 by Νικολής Ασημάκης
Συνεχίζουμε με φίλο το co-op campaign στο Dawn of War 2, και είμαστε στα τελειώματα.

More
01 May 2017 20:31 #197752 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες έπαιξα το Shantae: 1/2 Genie Hero και το Dear Esther. Αρκετά καλές εντυπώσεις μου άφησαν και τα δύο. Τώρα σειρά έχει το The Park, ένα psychological horror παιχνίδι και το πρώτο Borderlands.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
01 May 2017 21:55 #197754 by Angel
Τερμάτισα το Dishonored 2 στο hard(πρώτο μου Playthrough) με την Emily.Τώρα κυνηγάω τα achievements και έκανα new game με τον Corvo και σκοτώνω τα πάντα ενώ με την Emily το πήγα full stealth χωρίς να σκοτώσω κανένα.Μου το χάλασε όμως γιατί λέει οτι σε ένα chapter κάποιος πέθανε οπότε έχασα το achievement του να μη σκοτώσω κανένα στο πρώτο playthrough οπότε θα πρέπει να το ξανακάνω....Το παιχνίδι έχει κάποια θεματάκια με το A.I σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ή σε βλέπουν απο το θεό ή ξαφνικά γίνονται alerted απο το τίποτα...Επίσης ακόμα και μετά απο επαναλαμβανόμενα loads στο ίδιο σημείο ενώ όλα εξελίσσονταν με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά σε ενα Load μπορεί να αλλάξει αυτό...Δηλαδή οι φρουροί να μην ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι όπως στα 10 προηγούμενα loads ή να μην ακούσουν κάποιο μπουκάλι που πέταξα...Δε ξέρω τι να σκεφτώ...Πάντως το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον ακόμα και αν το έχεις τερματίσει ήδη μια φορά...Σκοπεύω να κάνω άλλα 2 playthroughs τουλάχιστον.

More
02 May 2017 12:17 #197783 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το 1979 Revolution: Black Friday. Ούτε κρύο ούτε ζέστη το συγκεκριμένο. Μου άρεσε η θεματολογία που αφορούσε την Ιρανική επανάσταση και ο τρόπος απεικόνισης της βίας και του ξεσηκωμού του λαού. Είχε όμως πολύ μικρή διάρκεια, μέσα σε 2 ώρες το είχα τελειώσει, είχε και κάποια bug και τα γραφικά ήταν μέτρια. Δεν το προτείνω παρά μόνο αν το βρείτε σε έκπτωση, ακόμα και τα 6 ευρώ που κοστίζει πολλά είναι.

Στο football manager 2016 κατέκτησα στην 5η σεζόν το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν ολοκληρώνοντας με εκκωφαντικό τρόπο την αναγέννηση της κατακτώντας όλους τους τίτλους σε μία χρονιά. Από τα καλύτερα και πιο ευχάριστα save μου καθώς πέρα από 2-3 μεταγραφές δούλεψα μόνο με τους νεαρούς που είχε η ομάδα.

Ξεκίνησα το Shadowrun: Hong Kong, η σειρά είναι απλά έρωτας για όλους τους fans, όχι μόνο της σειράς αλλά και του Cyberpunk genre γενικότερα. Πραγματικά βυθίζεσαι στο κόσμο του, απίστευτη ατμόσφαιρα και αισθητική.

More
04 May 2017 20:18 #197916 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις προηγούμενες μέρες ασχολήθηκα με το We Were Here, ένα free to play online co-op puzzle game, το οποίο έχει να κάνει με escape rooms. Υπάρχουν δύο ρόλοι, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη και η μόνη τους επαφή είναι η επικοινωνία μέσω ασύρματου που δίνεται στο παιχνίδι. Ο ένας παίκτης επιλέγει να είναι αυτός που θα πρέπει να αποδράσει από τα δωμάτια κάθε φορά και ο άλλος μελετώντας διάφορα στοιχεία, βιβλία κλπ που του δίνονται, καλείται να βοηθήσει τον πρώτο στην απόδρασή του. Απαιτεί καλή επικοινωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες και γενικά έχει αρκετή πλάκα, με ωραίους γρίφους και αρκετά ωραία αισθητική.

Επίσης, χθες ξεκίνησα το Salt and Sanctuary και ήδη το έχω μισήσει-αγαπήσει (η γνωστή διπολική σχέση που αναπτύσσεται όταν ασχολείται κάποιος μ' ένα Dark Souls παιχνίδι :lol: ). Έχει πολύ όμορφο και σκοτεινό art style, είναι ουσιαστικά σαν να παίζεις κάποιο Soulsborne παιχνίδι αλλά σε 2D. Ό,τι πρέπει για τους λάτρεις αυτής της σειράς.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
05 May 2017 10:48 #197920 by Omnibot
Sonic All Stars Racing Transformed (PS3) και Killzone Mercenary στο PS TV. Και τα δυο, ειδικά το πρώτο είναι πολύ καλά games. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

More
06 May 2017 21:12 #197998 by Βασιλης Γαλανος
Τερμάτισα το Starcraft 2:Heart of the Swarm και το Layers of Fear. Το πρώτο ήταν όσο καλό αναμενόταν με εξαιρετικά cinematics, όπως μας έχει συνηθίσει η Blizzard ενώ το Layers of Fear δεν μου άρεσε σαν horror όσο μου άρεσε σαν ένα απλό ψυχεδελικό παιχνίδι. Η ιστορία ξετυλίγεται αόριστα με hints εδώ και κει και η ατμόσφαιρα και η μουσική του ήταν υπέροχες.
Οσονούπω θα ξεκινήσω το Talos Principle.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."