Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
07 Apr 2017 00:29 #196657 by Angel
Έφυγε και το Murdered Soul Suspect.Ενδιαφέρον παιχνίδι με ντετεκτιβίστικο ύφος.Γίνεται λίγο μονότονο μετά απο λίγο αλλα δεν σε κουράζει επειδή ειναι σχετικά μικρό.Μην περιμένετε βέβαια τρομερές συγκινήσεις.Λογικά τώρα θα πιάσω μια και καλή το Witcher 3 γιατί το έχω και κάθεται τόσες μέρες στο PC και με παρακαλάει να το προσέξω. :P Περιμένω και το Dishonored 2 απο την γλυκούλα μας την Kinguin και σκοπεύω να το τερματίσω τουλάχιστον 4 φορές :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2017 02:53 #196663 by Βασίλης Σπετσιέρης
ICO στο ps3. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου.Και θα πρέπει να το ξανατελειώσω με speedrun κάτω των δύο ωρών.... :pinch:

More
07 Apr 2017 12:05 #196670 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Έφυγε και το Murdered Soul Suspect.Ενδιαφέρον παιχνίδι με ντετεκτιβίστικο ύφος.Γίνεται λίγο μονότονο μετά απο λίγο αλλα δεν σε κουράζει επειδή ειναι σχετικά μικρό.Μην περιμένετε βέβαια τρομερές συγκινήσεις.Λογικά τώρα θα πιάσω μια και καλή το Witcher 3 γιατί το έχω και κάθεται τόσες μέρες στο PC και με παρακαλάει να το προσέξω. :P Περιμένω και το Dishonored 2 απο την γλυκούλα μας την Kinguin και σκοπεύω να το τερματίσω τουλάχιστον 4 φορές :P

Το έχω στη wishlist το Murdered Soul Suspect γιατί μου αρέσουν όλα με υποθέσεις και τέτοια. Θα το πάρω σίγουρα, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

More
07 Apr 2017 13:07 #196674 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote:

Divine Raiden wrote: Έφυγε και το Murdered Soul Suspect.Ενδιαφέρον παιχνίδι με ντετεκτιβίστικο ύφος.Γίνεται λίγο μονότονο μετά απο λίγο αλλα δεν σε κουράζει επειδή ειναι σχετικά μικρό.Μην περιμένετε βέβαια τρομερές συγκινήσεις.Λογικά τώρα θα πιάσω μια και καλή το Witcher 3 γιατί το έχω και κάθεται τόσες μέρες στο PC και με παρακαλάει να το προσέξω. :P Περιμένω και το Dishonored 2 απο την γλυκούλα μας την Kinguin και σκοπεύω να το τερματίσω τουλάχιστον 4 φορές :P

Το έχω στη wishlist το Murdered Soul Suspect γιατί μου αρέσουν όλα με υποθέσεις και τέτοια. Θα το πάρω σίγουρα, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Μην περιμένεις πολλά απλά.Το εχει το e-shop 12 €.

More
07 Apr 2017 14:30 #196681 by A

Shikabane_Hime7 wrote:

Το έχω τερματίσει εδώ και δυο χρόνια, ψάχνεις να βρεις τον δολοφόνο σου στην ουσία. Αν γουστάρεις τέτοια games θα σου αρέσει σίγουρα. Ένα ελάττωμα του είναι πως είναι ευκολακι οποτε δοκίμασε αν θες το επίπεδο πάνω του normal.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
07 Apr 2017 14:43 #196683 by A
Εγώ τερμάτισα το εξαιρετικό Skylanders trap team, πολυ χιούμορ, ωραίο gameplay και πανέμορφα στημένο. Η αλήθεια είναι ότι σε βάζει στο τρυπάκι να πάρεις και άλλες φιγούρες αλλά και με τις "μαμησιες" έχεις μια πολύ καλή εμπειρία. Θα τα αγοράσω όλα σιγά σιγά.
Συνεχίζω το Blizzard Mountain του Forza Horizon 3, θα προτιμούσα περισσότερη μουσική γιατί το game είναι μεγάλο και την χρειάζεται. Επίσης λίγο κουραστικό όταν διαλέγεις ένα αυτοκίνητο να είσαι αναγκασμένος να βάζεις λάστιχα χιονιού αν δεν έχει. Κατά τα άλλα ευχαριστημένος!!!
Έχω ξεκινήσει και το Lego the movie videogame. Το gameplay είναι σε όλα σχεδόν ίδιο αλλα τα cinematics' έχουν πολύ γέλιο.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
08 Apr 2017 21:54 #196726 by Georgios Kyranis
Παίζω το Alien Isolation και θελω κανα 2ωρο χοντρα ψηλα για να τελειώσω....

More
08 Apr 2017 22:37 #196735 by Angel
Ξεκίνησα το Styx Shards of Darkness Και μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει καλή εντύπωση...

More
09 Apr 2017 07:42 #196738 by Γιώργος Δημητρούλης
Τελείωσα πρόσφατα το Resident Evil 7 το οποίο ήταν εξαιρετικό και τώρα παίζω όποτε έχω χρόνο το Mass Effect Andromeda το οποίο παρόλο που έχει αρκετά προβλήματα είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής.

More
09 Apr 2017 13:15 #196745 by Angel

ashbringer wrote: Τελείωσα πρόσφατα το Resident Evil 7 το οποίο ήταν εξαιρετικό και τώρα παίζω όποτε έχω χρόνο το Mass Effect Andromeda το οποίο παρόλο που έχει αρκετά προβλήματα είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής.

Στο τέλος με κούρασε λίγο το Resident Evil...Αν και σε γενικά πλαίσια ήταν καλό.Μετά το σημείο με το καράβι και το ορυχείο ένιωθα οτι προσπαθούσαν απλά να το τραβήξουν...