Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
22 May 2016 17:26 - 22 May 2016 17:40 #181622 by Blood Prince
Εκεί που είχα απογοητευτεί πριν λίγο κατάφερα και κέρδισα το πρώτο boss στο Dark Souls 2:Scholar of the First Sin .

Τελικά ήταν πολύ εύκολο να το κερδίσω.Απλά δημιούργησα νέο χαρακτήρα και αποφεύγοντας τους αντιπάλους τρέχοντας έφτασα κατευθείαν στο σημείο που ήταν το πρώτο boss στο Forest of Fallen Giants και συγκεκριμένα τo The Last Giant .

Αυτό που χρειάστηκε ήταν απλά να αποφεύγω να με πατήσει και να το χτυπάω στα πόδια.Κάποιοι θα μπορούσαν να τρομοκρατηθούν επειδή ήταν πελώριο αλλά τελικά ήταν αρκετά βατός αντίπαλος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 May 2016 17:40 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2016 20:42 #181631 by Νικολής Ασημάκης
Κατάφερα και επικράτησα στο "άγχος" που μου προκαλεί το Darkest Dungeon και έριξα μετά από καιρό ένα πενταωράκι. Συν τρία bosses στη λίστα των νικημένων. B)

More
22 May 2016 20:50 #181632 by SoKiaL
Χαιρετώ την παρέα του GameWorld.
Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post.
Εγώ παίζω Path of Exile τις τελευταίες 3 εβδομάδες περίπου.
Όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add in-game να παίξουμε μαζί.

Name: MaCaLLaNn ( 78 level)

More
22 May 2016 21:29 #181637 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
κάτι είδα οτι παίζετε αρκετοί tomb raider 2013 αν θέλετε online να πάρουμε achivements ας κάνουμε με κάνετε add να κανονίσουμε να μπούμε όλοι μαζί κάποια μέρα. κατά τα άλλα προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το victor vran ,για να πάω σε κάτι άλλο γιατι περιμένουν αρκετά παιχνίδια .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 May 2016 22:19 #181644 by Γιάννης Μοσχονάς
Master of Orion: Conquer the Stars και ας μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

More
23 May 2016 09:18 #181654 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το Shadow of Mordor πολύ καλό παιχνίδι. Μένουν αρκετά achievements αλλά δεν ξέρω αν θα κάτσω να τα κάνω όλα γιατί κάποια είναι χρονοβόρα. Τώρα θα κοιτάξω και τα άλλα game modes που έχει.

More
23 May 2016 15:02 #181667 by A
Γεια σας παιδιά. Εγώ αφού τερμάτισα dying light και παίζω λίγο FIFA '16 , δίνω περισσότερο χρόνο στο Doom. Το παιχνίδι είναι τούμπανο, φυσικά μιλάω για το campaign αν και το multiplayer δεν με χάλασε παρόλο που άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
26 May 2016 14:44 - 26 May 2016 14:47 #181815 by Blood Prince
Τελικά το Dark Souls ΙΙ:Scholar of the First Sin είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι..βρίσκεις bosses σε κάθε γωνία..ακόμα και οι συνηθισμένοι αντίπαλοι που δεν θεωρούνται bosses αποδεικνύονται αρκετά ζόρικοι και αν χάσεις...μετά έχεις λιγότερη ενέργεια απ'ότι είχες πριν..δεν ανανεώνεται...και θα πρέπει να αγοράσεις κάποια "μαγικά" για να την ανανεώσεις.

Γι'αυτούς και άλλους λόγους θα προτιμούσα να είχα αγοράσει NBA ας πούμε..δεν λέω πως δεν είναι ωραίο παιχνίδι αλλά αν δεν μπορείς να το προχωρήσεις καταντά βαρετό να προσπαθείς να κερδίσεις το ίδιο boss κάθε φορά.Αυτό το θεωρώ και μειονέκτημα..θα μπορούσαν κάλλιστα οι προγραμματιστές να το έφτιαχναν έτσι ώστε όταν σκοτώνεται ο παίκτης να μπορεί να έχει full ενέργεια όταν ξαναρχίζει το παιχνίδι αφού σκοτωθεί όπως γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια.Τότε θα ήταν πιο εύκολο.Ακόμα θα ήταν να καλύτερα ξυπνάει ο παίκτης στο σημείο που βρίσκεται το boss και όχι να πρέπει να κάνει ολόκληρη διαδικασία και τρέξιμο για να ξαναφτάσει.

Θα ήθελα να γράψω και άλλα αλλά σκέφτομαι να γράψω κανένα blog ή user review όπου θα αναλύσω τις σκέψεις μου εκτενέστερα μελλοντικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 May 2016 14:47 by Blood Prince.

More
27 May 2016 09:38 #181843 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το campaignThe Bright Lord στο Shadow of Mordor και αν και πάνω κάτω κάνεις τα ίδια ήταν σύντομο και στο φινάλε ωραίο γιατί πολεμάς τον Σαουρον σε μια αρκετά εντυπωσιακή μάχη μαζί με στρατούς από Ουρουκ(όχι σε τεράστιους αριθμούς πάντως). 3 achievement μου απομένουν στο Danganronpa για να το κάνω 100% και ξανά ξεκίνησα το Divinity - Original Sin enchanced edition, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;; Γραφικά, μουσική, voice acting, δε ξέρω έχω παίξει ένα τριωράκι και με έχει ξετρελάνει!

More
27 May 2016 10:17 #181850 by Νικολής Ασημάκης
Παρέλαβα και προσπαθώ να παίξω όσο προλαβαίνω το Fire Emblem: Conquest. Πάρα πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Πιο cinematic, με γαμάτη μουσική και ωραίους (αν και λίγο κλασικούς) χαρακτήρες.