Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 May 2016 09:42 #181502 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς και εγώ όταν έχω τελειώσει ένα παιχνίδι μετά ψιλοβαριέμαι να το κάνω 100%. Πρέπει να μου αρέσει πολύ το παιχνίδι για να το κάνω 100%. Το Danganronpa: Trigger Happy Havoc πχ μου μένουν 3-4 achievements για να το κάνω 100% και ψιλοβαριέμαι, αν και μου άρεσε πολύ, γιατί θέλει farming για να μαζέψω κάτι coins.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2016 13:47 #181510 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Δυστυχώς και εγώ όταν έχω τελειώσει ένα παιχνίδι μετά ψιλοβαριέμαι να το κάνω 100%. Πρέπει να μου αρέσει πολύ το παιχνίδι για να το κάνω 100%. Το Danganronpa: Trigger Happy Havoc πχ μου μένουν 3-4 achievements για να το κάνω 100% και ψιλοβαριέμαι, αν και μου άρεσε πολύ, γιατί θέλει farming για να μαζέψω κάτι coins.

Νομίζω 80 % είναι μια χαρά...μετά δεν έχει νόημα...αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πως στο steam έχω καταφέρει μόνο 19 στα 50 achievements. :woohoo:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 May 2016 23:38 #181534 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Εγώ το είχα τερματίσει με 79% και έψαξα ένα-δυο collectables μετά για να το στρογγυλέψω στο 80%. Από achievements στο Steam ήμουν κι εγώ στα ίδια, με 20/50.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 May 2016 03:47 - 20 May 2016 16:32 #181541 by Blood Prince
Σήμερα που ξεκίνησα να παίζω το Dark Souls II:Scholar of The First Sin παρατήρησα πως οι συνηθισμένοι αντίπαλοι είναι εύκολοι,απλά η δυσκολία είναι στα Bosses.Από το πρώτο boss με έχει δυσκολέψει αρκετά.Ακόμα το βρήκα κάπως ανατριχιαστικό.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως κάθε φορά που ο χαρακτήρας πεθαίνει φθείρεται όλο και περισσότερο αλλά ανακάλυψα πως υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς στην αρχική μορφή.Παρατήρησα ακόμα πως κάποιοι χαρακτήρες ενώ δεν σε προκαλούν υπάρχει δυνατότητα να τους προκαλέσεις και τότε γίνονται και αυτοί προκλητικοί. Πάντως είναι φοβερό παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 May 2016 16:32 by Blood Prince.

More
21 May 2016 15:01 #181588 by Myrmidon
.................RIP AND TEAR :evil:

More
21 May 2016 18:32 - 21 May 2016 18:42 #181600 by Blood Prince

Myrmidon wrote: .................RIP AND TEAR :evil:

Rip and Tear δηλαδή ;;;; Υπάρχει παιχνίδι με το όνομα Rip και Tear ;;;

btw Το παιχνίδι που παίζω εγώ είναι αρκετά ζόρικο αλλά ευχάριστο,έχω παίξει πάνω από 12 ώρες και είμαι ακόμα στο Forest of Fallen Giants ,μην έχοντας αντιμετωπίσει το πρώτο boss.

Το πρώτο boss στο οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενο πόστ όσον αφορά το παιχνίδι dark souls 2: scholar of the first sin ήταν το Dragonrider σε άλλη περιοχή αλλά θα πρέπει πρώτα απ'ότι διάβασα να αντιμετωπίσω τα πιο εύκολα bosses στο Forest of fallen giants για να καταφέρω να το νικήσω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 May 2016 18:42 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
21 May 2016 18:46 - 21 May 2016 18:52 #181602 by Myrmidon

Prince of Persia 30 wrote:

Myrmidon wrote: .................RIP AND TEAR :evil:

Rip and Tear δηλαδή ;;;; Υπάρχει παιχνίδι με το όνομα Rip και Tear ;;;

................

Είσαι μικρούλης μάλλον και δε γνωρίζεις/θυμάσαι.

Last edit: 21 May 2016 18:52 by Myrmidon.

More
21 May 2016 18:57 #181603 by Κατερίνα Μαρίνου
Doooom, πως τρεχει το παιχνιδι σε high details?. Μπορει να το σηκωσει ενα μετριο pc σαν το δικο μου?. Αν και δεν ειμαι φαν των fps μπορει να το δοκιμαζα για να τεσταρω τις αντοχες του pc. ;) Συνεχιζω στο Skyrim οπως παντα τα τελευταια 4 χρονια περιπου αλλα χανω τοσο ευκολα με τους καινουριους χαρακτηρες που συνεχεια φτιαχνω που εκνευριζομαι και σβηνω τα βιντεο που γραφω. :P

More
21 May 2016 18:59 - 21 May 2016 19:03 #181604 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Τώρα κατάλαβα,είναι φράση που προέρχεται από κόμικς του Doom το οποίο κυκλοφόρησε το 1996.Το 1996 όμως ήμουνα 10-11 χρονών και διάβαζα άλλα κόμικς.....( όπως μικυ μάους :P )

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 May 2016 19:03 by Blood Prince.

More
22 May 2016 00:20 - 22 May 2016 13:41 #181610 by Blood Prince
Στο Dark Souls II:Scholar of the first sin δημιούργησα έναν χαρακτήρα που είναι καλός να χρησιμοποιεί τα όπλα και στα δύο χέρια...ενώ κέρδιζα εύκολα τους αντίπαλους..και σκεφτόμουν ευτυχώς βρήκα τον ιδανικό χαρακτήρα,σκοτώνομαι κάποια στιγμή και μετά τσούπ πάλι δύσκολο όπως ήταν.Κάτι τέτοια σου την δίνουν στα νεύρα.Βέβαια ανακάλυψα αργότερα πως δεν νικούσα γιατί δεν χρησιμοποιούσα το κατάλληλο όπλο όπως πριν σκοτωθώ.Συνήθως χρησιμοποιώ το αριστερό όπλο με το οποίο κερδίζω πιο γρήγορα τους αντιπάλους.

edit:Παρατήρησα ακόμα πως όταν έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσω το boss έχω την μισή ενέργεια από αυτή που έχω κανονικά καθώς πρώτον όταν σκοτώνεται ο χαρακτήρας και μετά ξαναζωντανεύει η ενέργεια που είχα στην αρχή μειώνεται σταδιακά και επιπλέον πριν αντιμετωπίσω το boss θα πρέπει να κερδίσω και ένα σωρό άλλους αντιπάλους,και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 May 2016 13:41 by Blood Prince.