Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
16 May 2016 02:07 #181374 by Βασιλης Γαλανος
Εχοντας ξεμεινει απο ιδεες για νεα games,ξεκινησα να παιζω,αν και το ελεγα να το κανω καιρο,το Tomb Raider του 2013 και εχω μεινει με το στομα ανοικτο.Περα απο το πολυ καλο γραφικα,το παιχνιδι εχει ενδιαφερουσα πλοκη,υπεροχα τοπια και πολυ ωραιο voice acting.Τι να πω,δεν του το ειχα.Απορω γιατι το καθυστερουσα τοσο καιρο. :P
Warning: Spoiler!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2016 09:23 #181375 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το λιώσιμο με το Shadow of Mordor συνεχίζεται. Μου αρέσει πάρα πολύ και τα γραφικά και στον ηχητικό τομέα και φυσικά το σύστημα μάχης.

More
16 May 2016 10:38 #181379 by Manos Kipouros
Ξανα άρχισα Devil May Cry έτσι για να αρρωσταίνουμε λίγο,Pes 2016 με τους φιλους να περνάει διασκεδαστικά η ώρα στο σαλόνι,κανένα metal slug και Bro Force να ακονίζεται κ ταυτοχρονα να χαλαρώνει λίγο το μυαλό γιατι το παραξεφτύλισα αυτόν τον καιρό με αρκετά άλλα games αυτόν τον καιρό.
Παράλληλα πέτυχα ένα demo του A Story of the End - Revere στο steam που μου θύμησε αρκετά suikoden/breath of fire (καλύτερο οπτικά βέβαια) το οποίο θέλω να το λιώσω με καθαρό κεφάλιι

More
16 May 2016 21:12 #181411 by Κατερίνα Μαρίνου
Μονο Skyrim παιζω τελευταια. Ποτε δεν το βαριεμαι εστω και μετα απο 1000 ωρες περιπου παιχνιδιου. Τωρα θελω να δανειστω το Uncharted 4 απο ενα φιλο που εχει κολλησει (λογικο ειναι) για να το απολαυσω με την ανεση μου. ;)

More
16 May 2016 23:15 #181423 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
τερμάτισα το resident evil revelations 2 μέσα στο ΣΚ δυστυχώς θέλει και τα dlc για τα άλλα chapters ,παίζω toki tori για να ολοκληρώσω πλέον μερικά achivements ,κατεβαίνει τώρα το victor vran και όπως πάντα συνεχίζω το lineage 2 .

More
17 May 2016 09:41 #181433 by Νικολής Ασημάκης
Χτες έπιασα και το Broforce πάλι. Είχα να το παίξω από Early Access και το έπιασα από την αρχή. Πολύ ωραίο παιχνίδι.

More
17 May 2016 14:39 #181441 by Omnibot
Ξεκίνησα το απογοητευτικό Defiance αλλά συνέχισα με Wii Play και μάλλον με Resistance 3 γι αυτό το μήνα.

More
17 May 2016 17:13 #181448 by Vasilis96
Σημερα ειναι μερα Dota με παρεα!Εχθες ειπα να τερματισω το Assasin's Creed-Black Flag που μου την ειχε δωσει στο τελος και το ειχα αφησει,αλλα παλι με επιασαν τα νευρα μου με τα bugs.

More
17 May 2016 22:34 - 17 May 2016 22:35 #181454 by Blood Prince
Τις τελευταίες μέρες παίζω στο windows phone και συγκεκριμένα τα Zombie Doom HD και Traffic Rider αλλά σήμερα παρήγγειλα από το πλαίσιο το Dark Souls II:Scholar of The First Sin για PC και θα ανεβάσω φωτογραφία όταν το παραλάβω και αναμένεται να λιώσω το παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 May 2016 22:35 by Blood Prince.

More
18 May 2016 21:55 - 18 May 2016 22:22 #181488 by Blood Prince
Σήμερα έπαιξα Tomb Raider (2013) και έφτασα στο μέγιστο ποσοστό ολοκλήρωσης που μπορώ στο 80 %.Τώρα πλέον που έχω τερματίσει το βασικό story έχω χάσει το ενδιαφέρον. Ισως μελλοντικά το ξαναξεκινήσω από την αρχή.

Από αύριο που θα το παραλάβω λογικά καθώς σήμερα το πλαίσιο το παρέδωσε στα courier,ξεκινάω να παίζω το Dark Souls 2:Scholar of The First Sin και αναμένεται να το λιώσω για μήνες μέχρι να το τερματίσω.Αν σκεφτεί κανείς το επίπεδο δυσκολίας αλλά και πως το Dark Souls 2 ήταν κάπου 60 ώρες το campaign,και αν προσθέσουμε και τα 3 DLC έχει να πέσει κάψιμο.Αν και εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτώ. Σκεφτόμουν να αγοράσω το Battlefield:Hardline αλλά έχει κάπου 6 με 7 ώρες campaign οπότε θα το τσεκάρω μελλοντικά

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 May 2016 22:22 by Blood Prince.