Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
11 May 2016 17:27 #181175 by Νικολής Ασημάκης
Είναι κάψιμο, αν και λιγάκι πιο απλοϊκό από όσο περίμενα. Όσο για τη μουσική του, περισσότερο μου θυμίζει Interstellar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2016 20:58 #181182 by Κατερίνα Μαρίνου
Επαιξα λιγο το Uncharted 4 σε σπιτι φιλου που το αγορασε απ'την πρωτη στιγμη. Περιμενω να το τερματισει για να το δανειστω. Ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο σε μεγαλη οθονη, στην δικη μου τηλεοραση θα χανει αρκετα αλλα τι να γινει δεν μου φτανουν για να παρω μεγαλυτερη.

More
11 May 2016 23:35 #181198 by Γιάννης Μοσχονάς
Total War: Warhammer μέχρι να εξολοθρεύσω τους πάντες και με τα 4 factions.

More
12 May 2016 12:12 #181209 by Νικολής Ασημάκης
Παράλληλα με το Stellaris έπιασα ξανά το Witcher 3 σε New Game Plus και με κατεβασμένο το πρώτο expansion, με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί. Μου είχε λείψει το άτιμο.

More
12 May 2016 18:49 - 12 May 2016 18:51 #181236 by Blood Prince
Εγώ εκτός από το Lucius το οποίο σκοπεύω να τερματίσω θα ξεκινήσω να παίζω το demo του Shadwen.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 May 2016 18:51 by Blood Prince.

More
12 May 2016 21:48 #181247 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote: Εγώ εκτός από το Lucius το οποίο σκοπεύω να τερματίσω θα ξεκινήσω να παίζω το demo του Shadwen.

Σου αρεσει το Lucius?. Θυμαμαι το εβαλα καποια στιγμη για δοκιμη αλλα δεν μου αρεσε τοσο ωστε να το συνεχισω και ξαναγυρισα στο Skyrim. ;)

More
12 May 2016 22:04 #181252 by Νικολής Ασημάκης
Έπαιξα το Lucius μέχρι και την τρίτη ή τέταρτη δολοφονία. Μετά το παράτησα γιατί ήταν πραγματικά κουραστικό το να απαιτεί να προχωρήσεις χωρίς να σου δίνει ούτε μισό hint για το τι πρέπει να κάνεις και να πρέπει να τρέχεις γύρω γύρω σαν το μαλάκα για να βρεις τυχαία τι πρέπει να κάνεις. Και όταν έψαχνα για λύση όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα.

More
12 May 2016 22:05 #181253 by Blood Prince

Mystique wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Εγώ εκτός από το Lucius το οποίο σκοπεύω να τερματίσω θα ξεκινήσω να παίζω το demo του Shadwen.

Σου αρεσει το Lucius?. Θυμαμαι το εβαλα καποια στιγμη για δοκιμη αλλα δεν μου αρεσε τοσο ωστε να το συνεχισω και ξαναγυρισα στο Skyrim. ;)

Αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει σε αυτό το παιχνίδι το οποίο δεν μου αρέσει είναι πως έχει δύσκολους γρίφους,γι'αυτό πρέπει να ψάχνω βίντεο στο youtube,κατά τα άλλα έχει ωραία ατμόσφαιρα.

Γενικότερα κοιτάζω όποιο παιχνίδι έχω να το τερματίζω έστω και με βοήθεια και να μην αφήνω εκκρεμότητες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 May 2016 22:03 #181297 by Γιάννης Μοσχονάς
Ήρθε η ώρα να προσκυνήσω το Rise of the Tomb Raider, η baby Lara περνάει τα πάνδεινα και δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται!

More
14 May 2016 09:15 #181307 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ ολοκλήρωσα το Killzone HD και πάω για Walking Dead στο PS3. Παράλληλα, κάνω και 2-3 races στο Riged Racer Unbounded (πολύ υποτιμημένο game) και σε λίγο καιρό θα λιώσω με όλη τη σειρά Call of Duty. :woohoo:

Adododo!!!