Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
15 Dec 2015 16:20 - 15 Dec 2015 16:29 #173478 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Απλα ενας φιλος μου εχει το λευκο ps4.Παρατηρησε στο πανω μερος του matte πλαστικου(εκει που ειναι το τροφοδοτικο) να εχει αλλοιωθει λιγο το πλαστικο σε ενα σημειο.Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο ?
Last edit: 15 Dec 2015 16:29 by Panagiotis .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2015 18:34 - 15 Dec 2015 18:36 #173488 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?

O βασικός λόγος που επέλεξα xbox one αντί του ps4 είναι ξεκάθαρα το line up παιχνιδιών.
Για 2015 , είναι γνωστό ότι καλύτερο lineup τίτλων και exclusives είχε το One.
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου.

Για το 2016 , βγαίνουν και στις κονσόλες μεγάλα exclusives(βλ. quantum break , scalebound , halo wars 2 , recore , gears of war 4 , crackdown 3 , project knoxvile , sea of thieves(rare ftw) για xbox one κλπκλπ) κ' (uncharted 4 , ratchet & clank,street fighter,Horizon zero dawn , No man's sky για ps4 κλπκλπ)
όλα είναι θέμα γούστου (αυτό είναι ξεκάθαρο).
Π.χ εγώ ως ''όχι και τόσο λάτρης των uncharted(flagship του ps πλέον)'' δεν επιρεάστηκα ιδιαίτερα από το uncharted στην επιλογή μου ( το tomb raider το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο για διάφορους λόγους).
Γενικά από την όλη εμπειρία μου ως τώρα(γτ έχω βρεθεί και στα δυο ''στρατόπεδα'', το συμπέρασμά μου είναι το εξής:
Το xbox απευθύνεται πιο πολύ σε gamers που θέλουν να παίζουν παρέα και γενικά τους αρέσει το competitive online(χωρίς να λείπουν τα καλά first-party single-player παιχνίδια , βλέπε Halo,Rise of the tomb raider,Ryse son of rome κλπ).
Από την άλλη το Ps απευθύνεται σε gamers που προτιμούν να παίζουν μόνοι. Αυτό το συμπεραίνω από 3 παράγοντες:
1) Το psn αντιμετωπίζει προβλήματα(συχνά)
2)Τα exclusives του ps είναι κυρίως single-player(Π.χ tlou,gow,uncharted,infamous).
3)Το community το ίδιο!(Σε σχέση με το xbox live είναι ελάχιστα τα άτομα που μπαίνουν σε party).
όχι ότι δεν μπορείς να παίξεις Online στο Psn....

Στην τελική όλα είναι θέμα προτίμησης.
Last edit: 15 Dec 2015 18:36 by Tony.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
15 Dec 2015 21:25 #173504 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony το Uncharted εχει καλο multiplayer. ;) Το αλλο παλι με τα δισκακια που τα πεταει εξω πρωτη φορα το ακουω. Σ'ενα φιλο που πηγα και το ειδα το ps4 δεν παρατηρησα κατι τετοιο και δεν μου ανεφερε τιποτα σχετικο. Η τυχερος θα ηταν η θα ειναι κατι που συμβαινει σε ορισμενες κονσολες μαλλον. Περιμενω ν΄ακουσω και αλλες περιπτωσεις πριν βγαλω καποιο συμπερασμα. Το Until Dawn που επαιξα λιγακι στο μηχανημα του φιλου ηταν θαυμασιο, ηθελα να το παρω σπιτι μου να το τερματισω. :P
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
16 Dec 2015 01:03 - 16 Dec 2015 13:20 #173525 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Οσο αφορα τον tonytel και σε ότι λέει για το ps4 μιλαει με βαση οτι εχει διαβασει/ακουσει και οτιδηποτε αλλο μιας και δεν εχει τη κονσολα για να το δει απο μονος του με αποτελεσμα απλα να λεει πράγματα που δεν ισχύουν και που μπορει να ετυχαν σε ενα δυο ατομα απο τα 32 εκατομμυρια κονσολες που εχουν πουληθει παγκοσμιως αν και εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ακουσει κατι τετοιο, αλλα ουτε εχω δει στη παρεα μου που ειμαστε 5 ατομα και εχουμε ολοι ps4.

Ετσι γιατι καποιοι λεγανε για το οτι δεν εχει αποκλειστικα παιχνιδια η sony.
Πιστευω οτι το 2016 ειναι η χρονια της sony γιατι πολυ αργησε να ξυπνησει οσο αφορα τα αποκλειστικα αλλα τωρα που ξυπναει σιγα - σιγα θα δουμε τρελλες αποκλειστικοτητες ξεκινωντας απο την νεα δημιουργια(Οποια και να ειναι αυτη) του hideo που ολοι ξερουμε οτι φτιαχνει διαμαντια.
Last edit: 16 Dec 2015 13:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Dec 2015 01:25 #173527 by Κατερίνα Μαρίνου
Προσωπικα ακουω μονο αυτους που εχουν την κονσολα και οχι απλα φημες γιατι ξερεις τι γινεται απο τον ενα στον αλλο με αυτα τα πραγματα. ;) Πραγματικα αυτο το προβλημα με τα cd που τα πεταει εξω την ωρα που παιζεις δεν το εχω ξανακουσει. Πιθανολογω οτι ειναι 2-3 περιπτωσεις ελλατωματικων κομματιων που ετυχε δυστυχως οπως τυχαινει και με τηλεορασεις και αλλες συσκευες. ;) Ειδα εκει το Uncharted αλλα δυστυχως δεν προλαβα να το δοκιμασω. Με το Until Dawn μου ανοιξε η ορεξη να παρω γρηγοροτερα την κονσολα. Προβλεπω στερησεις το επομενο διαστημα και ειναι και οι γιορτες γμτ. :(
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
16 Dec 2015 09:15 #173534 by Tony

fits79 wrote: Οσο αφορα τον tonytel μην τον ακουτε σε οτι λεει σε σχεση με το ps4 γιατι μιλαει με βαση οτι εχει διαβασει/ακουσει και οτιδηποτε αλλο μιας και δεν εχει τη κονσολα για να το δει απο μονος του με αποτελεσμα απλα να λεει αερολογιες που μπορει να ετυχαν σε ενα δυο ατομα απο τα 32 εκατομυρια κονσολες που εχουν πουληθει παγκοσμιως αν και εγω προσωπικα δεν εχω ουτε ακουσει κατι τετοιο, αλλα ουτε εχω δει στη παρεα μου που ειμαστε 5 ατομα και εχουμε ολοι ps4.

Το post που έκανα δεν είχε σχέση με το ps4.
Σύγκριση ανάμεσα στα δύο communities έκανα που ξέρω πάαααρα πολύ καλά τι γίνεται.

Btw το uncharted το αγοράζουμε για το single-player...Ούτε οι μισοί φαν του uncharted δεν ασχολούνται με το Online του.

More
16 Dec 2015 12:12 - 16 Dec 2015 12:31 #173541 by Grigoris
Επειδη εσενα δεν σ' αρεσει το παιχνιδι ή οτιδηποτε αλλο δεν μπορεις να κατηγορεις ενα παιχνιδι οτι δεν εχει multi αν δεν μπαινει κατα τη δικη σου γνωμη κοσμος.

Το οτι το παιχνιδι σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις και multi σημαινει οτι το παιχνιδι εχει multi και οχι οπως εσυ θελεις να ριχνεις λασπη σε οτιδηποτε αφορα τη sony και το ps4 και να λες "2)Τα exclusives του ps είναι κυρίως single-player(Π.χ tlou,gow,uncharted,infamous)."
Το uncharted λες πως δεν εχει multi οπως ειπες πιο πανω κατι που εννοειτε πως δεν ισχυει.
Last edit: 16 Dec 2015 12:31 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Dec 2015 13:29 - 17 Dec 2015 13:24 #173545 by Tony

fits79 wrote: Επειδη εσενα δεν σ' αρεσει το παιχνιδι ή οτιδηποτε αλλο δεν μπορεις να κατηγορεις ενα παιχνιδι οτι δεν εχει multi αν δεν μπαινει κατα τη δικη σου γνωμη κοσμος.

Το οτι το παιχνιδι σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις και multi σημαινει οτι το παιχνιδι εχει multi και οχι οπως εσυ θελεις να ριχνεις λασπη σε οτιδηποτε αφορα τη sony και το ps4 και να λες "2)Τα exclusives του ps είναι κυρίως single-player(Π.χ tlou,gow,uncharted,infamous)."
Το uncharted λες πως δεν εχει multi οπως ειπες πιο πανω κατι που εννοειτε πως δεν ισχυει.

Διάβασε πρώτα όσα είπα πιο πάνω και μετά έλα να τα πούμε.
(Ακόμα περιμένω να μου πεις gamertag).
Last edit: 17 Dec 2015 13:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Dec 2015 14:18 #173549 by Grigoris
Και θα συνεχισεις να περιμενεις.
Σιγα μην σου δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια επειδη εσυ εισαι δυσπιστος και δεν πιστευεις τιποτα.
Ποσος με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι δεν εχω xbox one αυτο ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου.

More
16 Dec 2015 14:27 #173550 by Tony

fits79 wrote: Και θα συνεχισεις να περιμενεις.
Σιγα μην σου δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια επειδη εσυ εισαι δυσπιστος και δεν πιστευεις τιποτα.
Ποσος με ενδιαφερει αν πιστευεις οτι δεν εχω xbox one αυτο ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου.

Με την ίδια λογική έχω ps4. Άντε γεια!