Agent94 wrote: Ποια απο τις δυο κονσολες πιστευετε εχει καλυτερο roster για το 2016?
O βασικός λόγος που επέλεξα xbox one αντί του ps4 είναι ξεκάθαρα το line up παιχνιδιών.
Για 2015 , είναι γνωστό ότι καλύτερο lineup τίτλων και exclusives είχε το One.
Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου.
Για το 2016 , βγαίνουν και στις κονσόλες μεγάλα exclusives(βλ. quantum break , scalebound , halo wars 2 , recore , gears of war 4 , crackdown 3 , project knoxvile , sea of thieves(rare ftw) για xbox one κλπκλπ) κ' (uncharted 4 , ratchet & clank,street fighter,Horizon zero dawn , No man's sky για ps4 κλπκλπ)
όλα είναι θέμα γούστου (αυτό είναι ξεκάθαρο).
Π.χ εγώ ως ''όχι και τόσο λάτρης των uncharted(flagship του ps πλέον)'' δεν επιρεάστηκα ιδιαίτερα από το uncharted στην επιλογή μου ( το tomb raider το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο για διάφορους λόγους).
Γενικά από την όλη εμπειρία μου ως τώρα(γτ έχω βρεθεί και στα δυο ''στρατόπεδα'', το συμπέρασμά μου είναι το εξής:
Το xbox απευθύνεται πιο πολύ σε gamers που θέλουν να παίζουν παρέα και γενικά τους αρέσει το competitive online(χωρίς να λείπουν τα καλά first-party single-player παιχνίδια , βλέπε Halo,Rise of the tomb raider,Ryse son of rome κλπ).
Από την άλλη το Ps απευθύνεται σε gamers που προτιμούν να παίζουν μόνοι. Αυτό το συμπεραίνω από 3 παράγοντες:
1) Το psn αντιμετωπίζει προβλήματα(συχνά)
2)Τα exclusives του ps είναι κυρίως single-player(Π.χ tlou,gow,uncharted,infamous).
3)Το community το ίδιο!(Σε σχέση με το xbox live είναι ελάχιστα τα άτομα που μπαίνουν σε party).
όχι ότι δεν μπορείς να παίξεις Online στο Psn....
Στην τελική όλα είναι θέμα προτίμησης.