Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
16 Dec 2015 14:33 - 16 Dec 2015 19:39 #173551 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Επειδη δεν σου λεω το gamertag μου σημαινει οτι δεν εχω xbox one.

Οκ λοιπον κι εγω εχω το xbox two & ps5 με αυτη τη λογικη.

Για ακομα μια φορα πιστευε οτι θελεις για εμενα δεν με αφορα καθολου ομως μα καθολου.

Οταν λεω οτι εχω και τις δυο κονσολες(Αν και με βλεπω σε λιγο καιρο να πουλαω το xbox one μου) τις εχω.

Τωρα αν εσυ δεν με πιστευεις δεν με νοιαζει καθολου ομως.

Και για να σου αποδειξω οτι δεν ξερεις τι λες σε προκαλω να μου πεις κατι που ειπα για το xbox one τη περιοδο που το ειπα και δεν ισχυε ενω εσυ εχεις πει αρκετα με τελευταιο παραδειγμα οτι το uncharted δεν εχει multi που εννοειτε οτι δεν ισχυουν.
Last edit: 16 Dec 2015 19:39 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2015 20:29 - 16 Dec 2015 21:27 #173592 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Οκ λοιπον κι εγω εχω το xbox two & ps5 με αυτη τη λογικη.

Mε αυτή τη λογική παραπληροφορείς τόσο καιρό.

Οταν λεω οτι εχω και τις δυο κονσολες(Αν και με βλεπω σε λιγο καιρο να πουλαω το xbox one μου) τις εχω.

Φαίνεται....

Και για να σου αποδειξω οτι δεν ξερεις τι λες σε προκαλω να μου πεις κατι που ειπα για το xbox one τη περιοδο που το ειπα και δεν ισχυε

Εκείνο που είχες πει(=απόδειξη ότι δεν έχεις one),για το update του new xbox experience το ξέχασες?

ενω εσυ εχεις πει αρκετα με τελευταιο παραδειγμα οτι το uncharted δεν εχει multi που εννοειτε οτι δεν ισχυουν.

Δεν το είπα ποτέ αυτό.
Last edit: 16 Dec 2015 21:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Dec 2015 20:56 - 16 Dec 2015 21:28 #173595 by Grigoris
Όταν λέγοντας αυτό που είπα εννοεις ότι πολλές κονσόλες κόλλαγανε με το νέο dashboard update όπως και αρκετά apps εσύ δεν πιστεύεις ότι κόλλαγανε αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν γινότανε είναι σαν αυτό που είπες εσύ με το ότι το ps4 πέταγε τα δισκάκια.

Αυτό δηλαδή επειδή το είπες εσύ είναι αληθινό ενώ το άλλο επειδή το είπα εγώ είναι ανοησία.

Τι να πω εσύ έχεις τι δική σου λογική που δεν θα κάτσω να ασχοληθώ να την καταλάβω.
Last edit: 16 Dec 2015 21:28 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Dec 2015 21:50 #173599 by Κατερίνα Μαρίνου
Αχ Tony αυτο με το Uncharted που ειπες μπερδευει τον κοσμο ξερεις. ;) Εδω βγηκε και το gameplay video απο τον Μανο αλλα φαινεται οτι δεν το παρακολουθησες. Τελος παντων συνεχιζουμε παρακατω. Λοιπον εχοντας δει με τα ματια μου και τα 2 μηχανηματα πρεπει να ομολογησω οτι ειναι αδυνατο να πω ποια ειναι η καλυτερη οσον αφορα την ποιοτητα. Επαιξα το Until Dawn για 2 ωρες στο ps4 και μου αρεσε τρομερα. Επαιξα και λιγο Tomb Raider και Star Wars στο xbox1 και πορωθηκα και κει. Θα τα επαιρνα και τα 2 αν ειχα την δυνατοτητα οπως εχει κανει ο fits αλλιως πολυ δυσκολα θα εβρισκα την καταλληλη επιλογη. Ισως λογω τιτλων να εκλεινα προς το ps4 και λογω εμπιστοσυνης μου προς την Sony. Την MS την εχω αχτι απο τις αποτυχημενες εκδοσεις των win της. Αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταδικασουμε την κονσολα. ;)

More
16 Dec 2015 21:56 - 16 Dec 2015 22:05 #173600 by Tony

Mystique wrote: Αχ Tony αυτο με το Uncharted που ειπες μπερδευει τον κοσμο ξερεις. ;)

Αν ο κόσμος δεν ξέρει να διαβάζει δεν είναι δικό μου θέμα.

Σταματάω εδώ. ό,τι θέλετε από δω και πέρα πιστέψτε!
Last edit: 16 Dec 2015 22:05 by Tony.

More
16 Dec 2015 22:25 #173605 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony τα προβληματα που ανεφερες σε σχεση με το psn και την ολη αντιμετωπιση του online community μου φαινονται υπερβολικα απ'την στιγμη που δεν εχεις την κονσολα. Επειδη ηθελα να ειμαι δικαιη τηλεφωνησα στο παιδι που εχει το ps4 και τον ρωτησα σχετικα με τα προβληματα που αναφερεις και δεν μου ειπε τιποτα απ'ολα αυτα. Ειναι 100% ευχαριστημενος με το μηχανημα και δεν εχει την αναγκη να πει ψεματα πιστευω γιατι εχει την δυνατοτητα ν'αγορασει και αλλη κονσολα αν χρειαστει αφου δουλευει με καλο μισθο. ;)

More
16 Dec 2015 22:58 #173609 by Tony

Mystique wrote: Tony τα προβληματα που ανεφερες σε σχεση με το psn και την ολη αντιμετωπιση του online community μου φαινονται υπερβολικα απ'την στιγμη που δεν εχεις την κονσολα. Επειδη ηθελα να ειμαι δικαιη τηλεφωνησα στο παιδι που εχει το ps4 και τον ρωτησα σχετικα με τα προβληματα που αναφερεις και δεν μου ειπε τιποτα απ'ολα αυτα. Ειναι 100% ευχαριστημενος με το μηχανημα και δεν εχει την αναγκη να πει ψεματα πιστευω γιατι εχει την δυνατοτητα ν'αγορασει και αλλη κονσολα αν χρειαστει αφου δουλευει με καλο μισθο. ;)

Αυτό που είπα αφορά όλο το ''ps'' brand!!!!
Είχα ps3 και ξέρω καλύτερα από τον καθένα τι γίνεται!

More
16 Dec 2015 23:34 - 16 Dec 2015 23:37 #173611 by Grigoris
Επειδη αυτο το "ειχα ps3 και ξερω τι γινεται" το κοπανας συνεχεια να σου πω οτι οταν ειχες ps3 ηταν πριν ποσα χρονια?

Τωρα εχουμε τελος 2015 και αρχες 2016 αρα λογικο δεν ειναι να εχει αλλαξει μια οποια εταιρια ειτε προς το καλυτερο, ειτε προς το χειροτερο?
Και για να σου παραθεσω και ενα αλλο επιχειρημα επι ps3 το psn+ ηταν δωρεαν ετσι δεν ειναι?
Επι ps4 το psn+ δεν ειναι δωρεαν με αποτελεσμα η sony πλεον να εχει λεφτα για να επενδύσει πανω στο psn+.
Προς θεου δεν λεω οτι καμια απο τις δυο υπηρεσιες(Xbox live & psn+) ειναι τελειες και χωρις προβληματα αλλα οχι και στο βαθμο που θελει να πει ο tonyler οτι το psn+ ειναι ενα ματσο χαλια και το xbox live ειναι απλα τελειο.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις δει το αντιπαλο στρατοπεδο playstation και διαβαζεις οτι να 'ναι και τα πιστευεις κιολας τοτε πορεψου με αυτη τη λογικη οτι δηλαδη δεν χρειαζεται να εχω μια κονσολα για να δω αν οσα λενε αληθευουν ή οχι απλα πρεπει να διαβαζω νεα απο διαφορα site κ.τ.λ. και ξερω τα παντα οσα αφορουν την οποιαδηποτε κονσολα χωρις να την εχω.
Last edit: 16 Dec 2015 23:37 by Grigoris.

More
17 Dec 2015 08:59 #173630 by Tony
Καλύτερα να αποκτήσεις και τις 2 κονσόλες για να τις συγκρίνεις.

More
17 Dec 2015 11:02 - 17 Dec 2015 22:08 #173634 by Grigoris
Αλλα νταλον απαντηση.

Δεν περιμενα και διαφορετικη απαντηση απο εσενα αλλωστε.
Last edit: 17 Dec 2015 22:08 by Πιέρρος Φουστέρης.