Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
12 Aug 2013 23:31 #130437 by Panagiotis
Απο τις πιο ωραιες ταινιες που ειδα προσφατα ειναι το Iron Man 3 και το X-Men Origins : Wolverine. Πολυ καλες ταινιες και οι δυο κατα την γνωμη μου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2013 00:07 #130438 by Σπύρος
Είδα το world war z. Συμπαθητική ταινία με ζόμπι με αρκετές στιγμές έντασης και καλά στοιχεία horror. Πλησίασε κάπως το στυλ του βιβλίου αλλά τελικά για ακόμα μια φορά η ατάκα "το βιβλίο ήταν πολύ καλύτερο" ισχύει. Ευπρόσδεκτη η παρουσία του Pitt στον κεντρικό ρόλο και η όχι και τόσο έντονη αμερικανίλα που μας έχει φάει σε άλλες ταινίες του είδους.

More
13 Aug 2013 04:53 #130442 by Νίκος Τριανταφύλλης
είδα απο περιεργια το cabin in the woods πως λεγεται! στορυ πρωτοτυπο αλλα οτι νανε τελειως ειδικα το πως αρχισε κ πως καταληγει !!Για να περασει η ωρα σου ειναι μια χαρα αν ψαχνεις ομως καλη ταινια για να πεις wow δν νομιζω να ειναι η καταληλη ! :P

More
02 Sep 2013 00:35 #131489 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ είπα να κάνω το χατίρι των δικών μου και να δούμε μια ταινιούλα μαζί και διάλεξα να δούμε το The Campaign με τους Will Ferrell και Zach Galifianakis. Απίστευτη κωμωδία και σωστά δομικά καθώς σου έδειχνε τι κάνει ένα άτομο και πως αλλάξει για την νίκη και καταλαβαίνει τα λάθη του. Πάντως σε πολλές σκηνές έλιωσα στο γέλιο.

More
02 Sep 2013 02:01 #131491 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Είδα το Hurt Locker.
www.imdb.com/title/tt0887912/
Λόγω θεματολογίας δεν πίστευα πως θα μου άρεσε, ενώ είχα ενδοιασμούς που μια γυναίκα σκηνοθέτις (Kathryn Bigelow) ανέλαβε τέτοια ταινία. Τελικά έκανα τραγικό λάθος σε όλα και είδα πραγματικά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πολεμικές ταινίες που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Φοβερή, ωμή ατμόσφαιρα χωρίς φρου-φρου και αρώματα, σχεδόν πιστέυεις ότι είσαι εκεί με τους πρωταγωνιστές.

Επειδή γούσταρα είδα και την τελευταία της ταινια, το Zero Dark Thirty
www.imdb.com/title/tt1790885/
που έχεις ως θεματολογία το χρονικό της δολοφονίας του Μπιν Λάντεν που ήταν εξίσου καλή, άσχετα με την κάπως αναμενόμενη αμερικάνικη οπτική του θέματος. Προτείνω και τις δύο!

More
02 Sep 2013 13:12 #131505 by Alex Filos
Το Hurt Locker πολύς κόσμος δεν το είδε γιατί θεώρησε ότι θα είναι μια ακόμα "αμερικανιά" ή από αντίδραση που πήρε τα oscar από ομολογουμένως καλύτερες ταινίες. Δεν παύει όμως να είναι μια πάρα πολύ καλή ταινία που πιστεύω σαν θέμα έχει πολύ περισσότερο την ψυχολογία του πρωταγωνιστή της παρά τον πόλεμο που έχει ως φόντο. Επίσης δε θυμάμαι να έχει καθόλου στοιχεία αμερικανικής προπαγάνδας.

Δεν το έχω δει ακόμα αλλά έχω στα υπόψιν και το Zero Dark Thirty καθώς είναι από την ίδια και έχει προκαλέσει και διάφορες αντιδράσεις στο εσωτερικό της αμερικής.

More
02 Sep 2013 15:49 #131519 by Βασίλης Καμακάρης
Όντως το Hurt Locker ήταν πολύ πετυχημένη σαν ταινία και έσπασε αυτήν την ιδεολογία της "αμερικανιας" διότι είδα κάτι τέλειος διαφορετικό από αυτό που περίμενα και εγώ ο ίδιος...

More
02 Sep 2013 18:46 #131530 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν μου άρεσε καθόλου... ουσιαστικά δείχνει έναν "μανιακό" με την δουλειά του στρατιώτη που παθαίνει "κρίση" ταυτότητας! Εντάξει ισοπεδωτικό το σχόλιο μου αλλά πείτε τι καταλάβατε εσείς απο αυτήν την ταινία; Και πολύ αργή στην πλοκή της...

Σαν το Black Hawk Down και το Jarhead δεν ξαναέβγαλαν...

More
15 Sep 2013 15:09 #132255 by Γιώργος Γκ.
Μεσα στο καλοκαιρι μου εδωσε ενας φιλος γυρο στις 30 (download) ταινιες γι εχω δει πολλες απο αυτες ! Μερικές ειναι οι : Ghost Rider 2, MIB 3, Mission impossible 3, Sinister, Sherlock Holmes The game of Shadows, Hangover 2&3, Transporter 1,2&3, Skyfall, Battleship και αλλες πολλές !

More
15 Sep 2013 16:03 #132259 by Ανδρέας Αθανασίου
Χθες είδα το HangOver II. Πραγματικά από τις λίγες ταινίες κωμωδίας που αξίζουν!