Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
25 Jul 2013 16:35 #129113 by Γιώργος Λακαφώσης
Sorry αλλα δεν έχω δει κανένα από τα δύο. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2013 17:09 #129117 by Νικόλας Μαρκόγλου

More
25 Jul 2013 18:13 #129126 by Γιώργος Λακαφώσης
Είδα το τρέιλερ και δεν νομίζω ότι είναι του γούστου μου σκιάζομαι εύκολα :rolleyes:

More
28 Jul 2013 21:24 #129366 by Νικολής Ασημάκης
Ξαναείδα το καινούργιο Judge Dredd. Όσο πιο πολλές φορές το βλέπω, τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

More
28 Jul 2013 22:05 #129368 by Νικόλας Μαρκόγλου
Είδα εχθές το Movie 43. Είναι από τις πιο κάφρικες ταινίες που έχω δει ποτέ. Πραγματικά πολύ ακραίο αμερικάνικο χιούμορ αλλά καλό για όσους αρέσουν κωμωδίες στυλ Farrelly. Αποτελεί ουσιαστικά μία συλλογή από διάφορες μικρού μήκους ταινίες, όπου παίζουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως Halle Berry, Hugh Jackman κλ.π. και κάθε μία είναι πιο ακραία (σε χιούμορ) από την προηγούμενη.

More
28 Jul 2013 23:18 #129375 by Athan Little

MarkodisRM wrote: Είδα εχθές το Movie 43. Είναι από τις πιο κάφρικες ταινίες που έχω δει ποτέ. Πραγματικά πολύ ακραίο αμερικάνικο χιούμορ αλλά καλό για όσους αρέσουν κωμωδίες στυλ Farrelly. Αποτελεί ουσιαστικά μία συλλογή από διάφορες μικρού μήκους ταινίες, όπου παίζουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως Halle Berry, Hugh Jackman κλ.π. και κάθε μία είναι πιο ακραία (σε χιούμορ) από την προηγούμενη.

Πραγματικά ακραίο και υπέροχο... Αν και πιστεύω πως αν δεν ήταν τα μεγάλα ονόματα θα περνούσε απαρατήρητη.

More
28 Jul 2013 23:45 #129381 by Νικόλας Μαρκόγλου
Σίγουρα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ταινίας ήταν τα ονόματα που είχε σε συνδυασμό με τα ακραία πράγματα που κάνανε. Πάντως η πρώτη ιστορία με τον Hugh Jackman δεν υπάρχει. Η καλύτερη δυνατή αρχή για την ταινία!

More
29 Jul 2013 00:21 #129384 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Είδα το Dog Soldiers. Βρετανική παραγωγή, στα δάση της Σκοτίας στρατιώτες vs Λυκάνθρωποι. Όχι ότι πιο συνηθισμένο!! Εϊχε τη πλάκα του!

More
29 Jul 2013 00:58 #129390 by Νικολής Ασημάκης

rjhe wrote: Είδα το Dog Soldiers. Βρετανική παραγωγή, στα δάση της Σκοτίας στρατιώτες vs Λυκάνθρωποι. Όχι ότι πιο συνηθισμένο!! Εϊχε τη πλάκα του!

Χμ, ενδιαφέρον ακούγεται. Έλεγε τίποτα;

More
29 Jul 2013 02:40 #129393 by Σπύρος
Χα, πολύ καλό το είχα δει και εγώ πριν μπόλικα χρόνια (dog soldiers). Για το budget του είναι ένα πολύ αξιοπρεπές πολεμικό horror με αρκετή δόση κλειστοφοβίας.