Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
29 Jul 2013 02:49 #129394 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Zaratoth wrote:

rjhe wrote: Είδα το Dog Soldiers. Βρετανική παραγωγή, στα δάση της Σκοτίας στρατιώτες vs Λυκάνθρωποι. Όχι ότι πιο συνηθισμένο!! Εϊχε τη πλάκα του!

Χμ, ενδιαφέρον ακούγεται. Έλεγε τίποτα;

Κοίτα έχει αντρίλα -βρετανικές όμως- ατάκες , γραφικές ερμηνείες, λυκάνθρωπους, σενάριο κλάιν άρα ναι δεν είναι και αριστούργημα αλλά είναι αυτό ακριβώς που θα περίμενες χαχαχα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2013 12:38 #129413 by Γιώργος Λακαφώσης
Τί μου θυμίσατε τώρα πρέπει να ήμουν γυμνάσιο όταν το είδα πρώτη φορά. Και επιδή ήμουν και λίγο χ... με ταινίες τέτοιου είδους μου είχε φανεί πολύ hardcore. Επί την ευκαιρία θα την κατεβάσω κιόλας. :D

More
30 Jul 2013 12:28 #129495 by Γιώργος Λακαφώσης
Χτες είδα το fast and furious 6. Εντάξει δεν περίμενα να συγκινηθώ κιόλας αλλά νομίζω το κερασάκι στην τούρτα είναι η συμμετοχή του jason statham στο επόμενο και μάλιστα ως ο κακός της υπόθεσης! Respect απλά. :D

More
30 Jul 2013 12:43 #129498 by Tolis Tepenis
Χθές έκανα το λάθος να δώ το Evil Dead.Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές για την ταινία είχα τις επιφυλάξεις μου και τελικά δικαιώθηκα.Η ταινία είναι από τις χειρότερες του είδους της και ουσιαστικά διέλυσε ό,τι καλό είχε προσφέρει το Evil Dead 3: Army of Darkness.

More
30 Jul 2013 12:59 #129499 by Βασίλης Καμακάρης
Καλά Evil Dead χωρίς τον Bruce Campbell... τι να πω.

More
30 Jul 2013 14:09 #129509 by Tolis Tepenis

Vasilis wrote: Καλά Evil Dead χωρίς τον Bruce Campbell... τι να πω.

Ο Bruce ήταν ο μόνος λόγος που το Evil Dead ήταν Comedy-Horror movie. Απίστευτες ατάκες και πάρα πολύ γέλιο :P
Στο τελευταίο Evil Dead απλά βγάλαν εντελώς το Comedy, και το Horror το αντικατέστησαν με Splatter...τώρα απλά γελάς με τα χάλια της ταινίας.

More
30 Jul 2013 15:05 #129513 by Βασίλης Καμακάρης
Μαλών κλαις με τα χάλια της ταινίας ο Bruce ήταν το σήμα κατατεθέν του Evil Dead και ο μόνος λόγος για να δεις την ταινία. Την ίδια πατάτα κάνανε με το A Nightmare on Elm Street στο remake οπού βγάλανε τον Robert Englund που ήταν γαματος στην θέση του Fred Krueger και ο μόνος λόγος που έβλεπα τις ταινίες για να βάλουν ποιον? Τον Jackie Earle Haley ΕΛΕΟΣ...

More
30 Jul 2013 16:45 #129527 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Sacredium wrote: Χθές έκανα το λάθος να δώ το Evil Dead.Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές για την ταινία είχα τις επιφυλάξεις μου και τελικά δικαιώθηκα.Η ταινία είναι από τις χειρότερες του είδους της και ουσιαστικά διέλυσε ό,τι καλό είχε προσφέρει το Evil Dead 3: Army of Darkness.

Αλήθεια ε?Κκαι ένας φίλος μου έχει πει ότι είναι ψιλομούφα, οπότε μάλλον θα φάει άκυρο γιατί συν τοις άλλοις κατάλαβα μεγαλώνοντας (!) ότι είναι κρίμα να σπαταλάς 1μιση και 2 ώρες από τη ζωή σου για μάπα ταινίες. Η ζωή είναι μικρή!!χαχαχαχα

More
30 Jul 2013 17:21 #129530 by Sharkman
Είδα πρόσφατα Red 2 και World War Z. Δεν τρελάθηκα πολύ με καμία από τις 2 αλλά σχετικά με το τι παίζει αυτή την εποχή ο κινηματογράφος ήταν πάρα πολύ καλές..σίγουρα 7-8/10 στην κάθε μία!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
30 Jul 2013 18:37 #129535 by Νικόλας Μαρκόγλου

glak wrote: Χτες είδα το fast and furious 6. Εντάξει δεν περίμενα να συγκινηθώ κιόλας αλλά νομίζω το κερασάκι στην τούρτα είναι η συμμετοχή του jason statham στο επόμενο και μάλιστα ως ο κακός της υπόθεσης! Respect απλά. :D

Βάλε και κανένα spoiler. Όχι και η καλύτερη δυνατή ταινία βέβαια το Fast & Furious 6 αλλά ήξερα ότι φυλούσαν μία έκπληξη για το τέλος και περίμενα να τη δω εκεί και όχι στα σχόλια του forum :P