Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
23 Nov 2013 15:27 #135506 by Βασίλης Καμακάρης
Είδα το Thor: The Dark World στο Cinema. Η αλήθεια είναι πως την προτίμησα από την πρώτη ταινία. Είχε αρκετό γέλιο και περίεργες φάσης που ορισμένες σε έκαναν να πεις WTF!. Δεν θέλω να σας κάνω Spoilers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2013 18:55 #135516 by Νίκος Τριανταφύλλης

MarkodisRM wrote: Είδα το Elysium. Δυστυχώς ήταν πολύ απογοητευτικό, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος άνθρωπος έκανε το εξαιρετικό District 9. Εδώ παρόλο που φαινόταν ότι έχει το σκηνοθετικό χέρι του Blomkamp, το σενάριο ήταν χάλι μαύρο με ένα σωρό τρύπες, η Jodie Foster αρκετά miscast κατά την γνώμη μου και η δράση πολύ χλιαρή. Ελπίζω την επόμενη φορά να επανέλθει στο πρώτο του μεγαλείο.

θα συμφωνησω μαζι σου το ειδα κ εγω τωρα κ η ιστορια ηταν πολυ χαλια

More
24 Nov 2013 02:03 #135524 by Νικολής Ασημάκης
Το Thor 2 ήταν πολύ δυνατή σαν ταινία του είδους και για μένα έσβησε τις αμφιβολίες που είχα μετά το μέτριο Iron Man 3. Είχε εξίσου γέλιο, περιπέτεια, μάχες και σασπένς με τα συνεχόμενα mindfuck (no spoiler)

More
24 Nov 2013 12:39 #135529 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ είδα πρόσφατα το Όσα Φέρνει Ο Χρόνος στο cinema. Αν ταινία καλή φαινόταν αλλά είχε μερικά χαζά parts τα οποία όμως δεν είναι τόσο σημαντικά ώστε να ξενερώσετε.

More
24 Nov 2013 12:40 #135530 by Alex Filos
Αφού είχε τον Λόκι, γινόταν να μην είναι καλό; Πάντως τελικά οι καλύτερες ταινίες από το νέο σύμπαν της Marvel είναι οι τρεις με τον Λόκι.
Να δούμε τώρα τι θα λέει το Captain America. Το πρώτο περιέργως δεν ήταν άσχημο αλλά δεν έχω ψηλές ελπίδες για το δεύτερο.

Με Wolverine, Man of Steel και Thor ήταν τελικά πολύ καλή χρονιά για τις superhero movies παρά το μέτριο Iron Man 3.

More
28 Dec 2013 21:35 #138169 by Βασίλης Σπετσιέρης
Εἰδα The Hobbit: The Desolation of Smaug.Είναι καλύτερο από το πρώτο μέρος.Κυρίως λόγω του Smaug.Κατά τα άλλα,έχει τις κλασσικές ''no-way'' καταδιώξεις αλλά και τρύπες στην πλοκή.(ίσως απαντηθούν στο τρίτο μέρος)

More
31 Dec 2013 11:09 #138293 by Βασίλης Καλφούντζος
Hobbit..

Όπως είπε και ο Spehiroth μία κατά τα άλλα κλασσική ταινία. Λιγάκι τραβηγμένη σε πολλά κομμάτια της αλλά γενικότερα το Hobbit είναι τραβηγμένο. Ένα βιβλίο 250-300 σελίδες δεν μπορεί να γίνει τριλογία.
Anyway, αναμένουμε το 3ο.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
31 Dec 2013 15:19 #138308 by AlexMastermind
Είδα την Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού. Εξαιρετική ταινία.

More
31 Dec 2013 17:26 #138317 by Ηλίας Κωνσταντινίδης

More
01 Jan 2014 12:34 #138358 by Petros
είδα το Despicable Me 2 εντάξει δεν ήταν άσχημο είδα επείσης και το the croods πολυ ενδιαφέρουσα ταινια απο της ποιο ωραίες animated movies το τελευταίο καιρό. Επίσεις πρίν λίγο καιρό είδα και το Escape from planet earth όπου και αυτή ήταν φοβερή απλά.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR