Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
12 Feb 2014 21:35 #140444 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Marvel One-Shot: All Hail The King τα 10 λεπτά που διόρθωσαν κάπως το Iron Man 3, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2014 13:15 #140980 by Sharkman

Απλά συγκλονιστική ερμηνεία από τον Τομ Χανκς και τον Barkhad Abdi που βραβεύτηκε και πριν λίγες μέρες με BAFTA award! :icon bow:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
27 Feb 2014 14:33 #140984 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ είδα το Wolf of Wall Street. Τρομερή ταινία, με καταπληκτικό σενάριο. Αν δεν πάρει και τώρα όσκαρ ο DiCaprio, δε θα πάρει ποτέ. χχαχαχαχα :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 14:54 #140985 by Sharkman

SirLvr wrote: Εγώ είδα το Wolf of Wall Street. Τρομερή ταινία, με καταπληκτικό σενάριο. Αν δεν πάρει και τώρα όσκαρ ο DiCaprio, δε θα πάρει ποτέ. χχαχαχαχα :P

Αν ρωτήσουμε τον μισό αντρικό πληθυσμό θα έδινε το βραβείο και στην συμπρωταγωνίστρια του! :wink:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
27 Feb 2014 15:26 #140988 by Κώστας Λάβαρης

krabby wrote:

SirLvr wrote: Εγώ είδα το Wolf of Wall Street. Τρομερή ταινία, με καταπληκτικό σενάριο. Αν δεν πάρει και τώρα όσκαρ ο DiCaprio, δε θα πάρει ποτέ. χχαχαχαχα :P

Αν ρωτήσουμε τον μισό αντρικό πληθυσμό θα έδινε το βραβείο και στην συμπρωταγωνίστρια του! :wink:

Το όσκαρ λες ή κάποιο άλλο; :P αχαχαχαχαχαχα

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Feb 2014 19:23 #141039 by Γιώργος Λόλας
Από ότι είχα διαβάσει, ο DiCaprio είχε πει ότι δεν παίζει σε ταινίες για να πάρει βραβεία, αλλά πιστεύω ότι αν κερδίσει όσκαρ απλά θα μουρλαθεί. Περιμένω απλά την στιγμή που θα δείξουν το μούτρο του με το που ανακοινώσουν το όνομα του! Χαχαχαχαχαχα

Είδα για άλλη μια φορά τα Eternal Sunshine of a Spotless Mind και το πρώτο Butterfly Effect. Προχθές είδα το καινούριο Thor. Μου άρεσε αλλά δε συγκλονίστικα κιόλας. Ούτε το Hunger Games: Catching Fire ήταν κάτι τρομερό, αν και διασκεδαστικότατο.

Θέλω να δω το Captain Philips αλλά και το 12 Χρόνια Σκλάβος. Επίσης τα Red 2 και το Lone Ranger. Α μην ξεχάσω και τα... οσκαρικά Age of Dinosaurs και Paranormal Whaktivity :lol:

More
27 Feb 2014 21:54 #141052 by Βασίλης Καλφούντζος
Μόλις σήμερα τελείωσα όλα τα SAW και οφείλω να ομολογήσω πως πέρα από την ωμότητά τους είναι μία αξιόλογη σειρά ταινιών και υπερβολικά έξυπνη που ο καθένας αξίζει να αφιερώσει χρόνο να δει.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
13 Mar 2014 01:52 #141774 by Νίκος Τριανταφύλλης
εγω ειδα τους 300 το καινουργιο πολυ δυνατη χωρις leonaidas βεβαια :/

More
13 Mar 2014 12:12 #141781 by eliminator
Και εγω τους 300 πολυ καλο!!

More
07 Apr 2014 13:06 #142989 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ είδα το Divergent (μέτριο) και τους 300 (δεν είχε Leonidas αλλά πολύ καλό).

Adododo!!!