Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
30 Jul 2013 18:44 #129536 by Γιώργος Λακαφώσης
Χαχα σορυ δεν μπορούσα να μην το πω! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2013 21:02 #129550 by Κώστας Προμπονάς

rjhe wrote: ...κατάλαβα μεγαλώνοντας (!) ότι είναι κρίμα να σπαταλάς 1μιση και 2 ώρες από τη ζωή σου για μάπα ταινίες. Η ζωή είναι μικρή!!χαχαχαχα

Πραγματι, και εγω παρόμοιες σκέψεις εχω κανει και φρικαρω αν δω καμία μουφα, γι αυτο βλεπω μονο συστημενες ταινίες πια. Ξανά ειδα πρόσφατα το Funny games (το original βέβαια), και το Re-animator και τα εκτίμησα πολυ (για μια ακόμη φορα)!

Όσο για τα remakes Evil Dead & Nightnare on elm street, ειχα χάσει καθε ελπίδα ηδη απο την ημέρα ανακοίνωση τους.
Οποτε ακούγεται η ατάκα-καραμέλα "κανουμε το remake για να γνωρίσει και η νεα γενιά αυτές τις ταινίες", τα αριστουργήματα εκει εξω σκεφτονται: "Για τα λεφτά τα κανεις ολα, για τα λεφτα δεν μ´αγαπας".
Η νεα γενιά ψάχνει, βρίσκει, βλέπει. Τι τα χρειαζεται τα remake?

More
30 Jul 2013 21:11 #129551 by Sharkman

Misfit wrote: Όσο για τα remakes Evil Dead & Nightnare on elm street, ειχα χάσει καθε ελπίδα ηδη απο την ημέρα ανακοίνωση τους.
Οποτε ακούγεται η ατάκα-καραμέλα "κανουμε το remake για να γνωρίσει και η νεα γενιά αυτές τις ταινίες", τα αριστουργήματα εκει εξω σκεφτονται: "Για τα λεφτά τα κανεις ολα, για τα λεφτα δεν μ´αγαπας".

χαχαχα...πιο σωστό δεν γίνεται...και πιστεύω ότι ισχύει για πολλές σειρές με μικρές εξαιρέσεις όπως πχ το saw είναι ένα μεγάλο σενάριο και έχει τα σκαμπανεβάσματα του με την μία να είναι είτε χειρότερη είτε καλύτερη της προηγούμενης και τούμπαλιν...

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
30 Jul 2013 23:03 #129555 by Νικόλας Μαρκόγλου

Misfit wrote: Πραγματι, και εγω παρόμοιες σκέψεις εχω κανει και φρικαρω αν δω καμία μουφα, γι αυτο βλεπω μονο συστημενες ταινίες πια. Ξανά ειδα πρόσφατα το Funny games (το original βέβαια), και το Re-animator και τα εκτίμησα πολυ (για μια ακόμη φορα)!

Όσο για τα remakes Evil Dead & Nightnare on elm street, ειχα χάσει καθε ελπίδα ηδη απο την ημέρα ανακοίνωση τους.

Όπως ακριβώς τα λες είναι.. ο μόνος λόγος είναι τα λεφτά και τίποτε άλλο τόσο για τα remakes όσο και για τη νέα μόδα των reboots.... το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα στον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αντί να βγάλουνε τίποτα καινούριο πατάνε σε γνωστά ονόματα μπας και κόψουνε κανένα εισητήριο...

Δυστυχώς το original Funny Games δεν το έχω δει ακόμα αλλά το καινούριο (που είναι και του ίδιου σκηνοθέτη) μου άρεσε πάρα πολύ. Η ωμότητα της ταινίας από την αρχή μέχρι το τέλος είναι απλά σοκαριστική.

Εχθές είδα το Oblivion. Πραγματικά πολύ καλή παραγωγή με καλοφτιαγμένα σκηνικά που πείθουν για τον post-apocalyptic κόσμο που φτιάξανε. Τα μακρινά πλάνα με τις πτήσεις του ευφάνταστου ιπτάμενου οχήματος του Tom Cruise ήταν απόλαυση ενώ γενικά όλη η ταινία, όσον αφορά στον οπτικό τομέα, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Το κυριώτερο πρόβλημα ήταν ότι το σενάριο έμπαζε από παντού. Δεν χρειάζεται κάποιος να σκεφτεί πολύ για να βρει ένα σωρό τρύπες στην ιστορία... Γενικά πάντως ευχαριστήθηκα τη δεύτερη ταινία του Kosinski (η πρώτη του ήταν το εκπληκτικό Tron: Legacy) αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να έχει και έναν σοβαρό σεναριογράφο... καλό το θέαμα αλλά επίσης καλό είναι να πλαισιώνεται από μία ιστορία η οποία -το λιγότερο- να είναι πειστική.

More
31 Jul 2013 01:08 #129558 by Βασίλης Καμακάρης

MarkodisRM wrote: Όπως ακριβώς τα λες είναι.. ο μόνος λόγος είναι τα λεφτά και τίποτε άλλο τόσο για τα remakes όσο και για τη νέα μόδα των reboots.... το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα στον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αντί να βγάλουνε τίποτα καινούριο πατάνε σε γνωστά ονόματα μπας και κόψουνε κανένα εισητήριο...

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες διότι έχει παραγίνει σε κάθε είδος ταινίας άλλα σε horror movies το έχουν παρατραβήξει. Καλά ας μην σχολιάσω ότι για ένα έργο βγαίνουν μετά άλλες 100 ταινίες που εκεί μετά χάνει το ενδιαφέρον του είτε βασίζετε από (βιβλίο,video games, σειρά) είτε όχι. Στα horror movies το μόνο που βλέπεις πλέον είναι άπλα ένα σενάριο με πασαλείμματα και τόσο αίμα που ξεδιψάει τα παιδάκια στην Αφρική και τόσα σπληνάντερα που ανοίγεις και χασάπικο. Το splater σαν είδος ήταν ξεχωριστό άλλα τώρα οπού γάμος και χαρά αυτό πάντα πρώτο. Βεβαία υπάρχουν και νέες ιδέες άλλα και αυτές χαλάνε μετά την δεύτερη ταινία. Γενικά μου αρέσει να βλέπω συνεχώς ταινίες άλλα μετά από αυτό το (ο θεός να το πει ταινία) ονόματι Κυνόδοντας ήμουν σε σκέψης διότι δεν μπορούσα να καταλάβω πως το πλασάρουν αυτό ως αριστούργημα του cinema, πάμε καλά? Για μένα το μόνο αριστούργημα είναι το The Godfather και δεν νομίζω να υπάρξει ταινία που να το περάσει.

More
01 Aug 2013 00:16 #129703 by Σπύρος
Είδα και εγώ το Oblivion. Αξιοπρεπές σε σχέση με τα σκουπίδια του sci-fi που έχουμε καταλήξει να βλέπουμε αλλά σίγουρα μακράν από κάτι κλασσικό. Λίγο από 2001, λίγο από Moon, λίγο the island και λιγάκι...xbox one συνθέτουν μια ταινία που θέλω να πιστεύω πως έκανε φανερά όλο αυτό το connection ως tribute. Α ναι και λίγο...independance day.

More
01 Aug 2013 00:24 #129709 by Νικόλας Μαρκόγλου

grotenfrod wrote: Είδα και εγώ το Oblivion. Αξιοπρεπές σε σχέση με τα σκουπίδια του sci-fi που έχουμε καταλήξει να βλέπουμε αλλά σίγουρα μακράν από κάτι κλασσικό. Λίγο από 2001, λίγο από Moon, λίγο the island και λιγάκι...xbox one συνθέτουν μια ταινία που θέλω να πιστεύω πως έκανε φανερά όλο αυτό το connection ως tribute. Α ναι και λίγο...independance day.

Καλά από Moon και 2001 είχε πολλές επιρροές, πράγμα που δεν είναι κακό βέβαια μια που μιλάμε για κορυφαίες ταινίες. Σειρά από sci-fi έχει το After Earth αν και από τα όσα έχω διαβάσει γι'αυτό μάλλον θα το δω με την ανάλογη παρέα για να σπάσουμε λίγο πλάκα. Περιμένω πάντως πως και πως το Pacific Rim... αλλά ακόμα αργεί ρε να πάρει...

(Το Elysium εννοείται πάνω απ' όλα.. παίζει σε άλλο επίπεδο hype αυτή η ταινία...)

More
01 Aug 2013 00:57 #129722 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το είδα και εγώ πρόσφατα το Oblivion. Οπως τα λέει ο grotefrod! Λίγο αφαιρετικό, πολλές επιρροές απο παλαιότερες sci-fi ταινίες και τον μόνιμα ανέκφραστο Tom Cruise να παίζει το ίδιο σε όλες τις ταινίες!
Να αναφέρω και κάτι που με "ενόχλησε" μόνο για αυτούς που το είδαν

:1mhovbup

More
01 Aug 2013 01:05 #129724 by Σπύρος
Ακριβώς όπως τα λες για το Star Trek. Μέχρι και οι αφίσες του δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα των Star Trek αλλά περισσότερο θυμίζουν action blockbuster.
Γενικά το βρίσκω πολύ άτιμο αυτό που γίνεται στο χώρο των ταινιών και των games. Επειδή οι παραγωγοί δεν θέλουν να παίρνουν ρίσκα με νέες ιδέες και με τη δημιουργία νέων κόσμων, πατάνε πάνω σε άδειες για τρανταχτά ονόματα για να κάνουν πράγματα τελείως άσχετα. Βλέπε που κατάντησαν τα Resident Evil και Star Trek αντίστοιχα.

More
01 Aug 2013 01:12 #129726 by Βασίλης Καμακάρης

grotenfrod wrote: Ακριβώς όπως τα λες για το Star Trek. Μέχρι και οι αφίσες του δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα των Star Trek αλλά περισσότερο θυμίζουν action blockbuster.
Γενικά το βρίσκω πολύ άτιμο αυτό που γίνεται στο χώρο των ταινιών και των games. Επειδή οι παραγωγοί δεν θέλουν να παίρνουν ρίσκα με νέες ιδέες και με τη δημιουργία νέων κόσμων, πατάνε πάνω σε άδειες για τρανταχτά ονόματα για να κάνουν πράγματα τελείως άσχετα. Βλέπε που κατάντησαν τα Resident Evil και Star Trek αντίστοιχα.

Καλά στο Resident Evil δεν είναι τίποτα άλλο από μια ταινία με αμέτρητα εφέ. Πάντως σας δομή είναι μια χαρά διότι δείχνει κάτι που πλέον στα games δεν το πολύ βλέπουμε. Πάντως αυτή που ξεφτίλισε το παιχνίδι ήταν η 3η ταινία. Καλά για το Star Trek τι να πω είμαι φανατικός έχοντας δει τα άπαντα άλλα από την προηγουμένη που είχε βγει ένα έχω να πω "λάμψεις" δηλαδή έλεος δεν παλευόταν αυτό το πράγμα. ](*,)