Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
01 Aug 2013 13:23 #129777 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Πήγα και είδα πρόσφατα το fast and furious 6 στο σινεμά. Παρότι δεν είμαι και ι ο μεγαλύτερος φαν της σειράς, μπορώ να πω ότι η ώρα πέρασε νεράκι και την απόλαυσα. Είχε βέβαια της υπερβολές της αλλά πια από τις ταινίες fast and furious δεν έχει; Αν θέλετε να περάσετε 2 ευχάριστες ώρες την προτείνω. Εάν μάλιστα βρείτε και θερινό ακόμα καλύτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2013 15:20 #129949 by Γιώργος Λακαφώσης
Συμφωνώ μαζί σου όλοι ξέρουμε εκ των προτέρων ότι μια τανία fast and furious δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα η ώρα περνάει ευχάριστα όταν τις βλέπουμε. :wink:

More
02 Aug 2013 16:06 #129957 by emmanoyhl mhnas
Είδα εδώ και λίγο καιρό το Safe Haven πολύ καλο έργο και συστήνω να το δείτε το τέλος του δεν είναι προβλέψιμο και αυτό με έκανε να το ξεχωρίσω και επίσης η πρωταγωνίστρια είναι αστέρι (κατά την γνώμη μου) \:D/

[youtube:2fnrjy3r]
[/youtube:2fnrjy3r]

More
02 Aug 2013 17:24 #129964 by AlexMastermind
Είδα πριν λίγες ημέρες το Inside. Αρκετά καλή ταινία, την προτείνω για αυτούς που βλέπουν ταινίες τρόμου.

More
02 Aug 2013 18:34 #129975 by Bobby
Ειδα το world war z. Νταααξ καλη μπουρδιτσα ητανε...! :)

More
04 Aug 2013 10:34 #130117 by Γιώργος Λακαφώσης
Το Safe Haven φαίνεται καλό αλλά λίγο γλυκανάλατο. Θα το δω πάντως. :D

More
04 Aug 2013 13:54 #130122 by emmanoyhl mhnas

glak wrote: Το Safe Haven φαίνεται καλό αλλά λίγο γλυκανάλατο. Θα το δω πάντως. :D

φιλε μου δεν είναι γλυκανάλατο είναι normal :) έχω δει γλυκανάλατα έργα :mrgreen: .... βεβαια :-k ο καθένας κρίνει με δικά του κριτήρια δες το και περιμένω εντυπώσεις :D

More
06 Aug 2013 00:10 #130196 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Είδα το Safe House με τον Denzel Washington και τον Green Launtern χαχαχαχαχα τον Ryan Reynolds (έτσι δε λέγεται?), ξεκίνησε πολύ ωραία και μέχρι τη μέση και λίγο πιο μετά είχε αγωνία αλλά προς το τέλος έγινε λίγο ότι να 'ναι η δράση και με χάλασε

More
06 Aug 2013 00:25 #130197 by Βασίλης Καμακάρης

rjhe wrote: Ryan Reynolds (έτσι δε λέγεται?)

Ναι

More
06 Aug 2013 00:52 #130199 by Σπύρος
Είδα το Stoker. Συμπαθητική ταινία, κουραστική σε σημεία. Πολύ καλή η ερμηνεία της Mia Wasikowska.